Unduh APK Revolt.TV Kanggo Android [2022 TV Gratis]

Dina iki, kita menehi aplikasi utama kanggo streaming televisi online sing diarani Revolt.TV Apk. Ana akeh wong ing kana sing ora bisa nonton TV amarga dheweke tetep bisa kerja lan ora entuk wektu nonton televisi ing omah. Akeh wong sing seneng nonton olahraga langsung lan akeh sing pengin nganyari karo warta paling anyar, urusan saiki, lan pertunjukan langsung.

Saiki nganggo aplikasi sing apik tenan iki, sampeyan bisa nonton apa wae sing dikarepake ing smartphone sampeyan. Sampeyan bisa streaming apa wae saka berita langsung lan uga film. Iki minangka aplikasi sing kudu digunakake kanggo wong sing ora bisa nonton televisi amarga kerjane.

Ringkesan

Pangembang nggawe aplikasi kasebut gampang banget pangguna amarga duwe tata letak sing gampang dingerteni. Aplikasi kasebut ditawakake ing basa Inggris lan gampang banget kanggo nemokake apa sing sampeyan goleki. Sadurunge kabeh iku sampeyan mlebu akun utawa sampeyan bisa mlebu minangka pangguna tamu. Ing menu, sampeyan entuk macem-macem pilihan kaya Galeri Video, Live TV, lan liya-liyane.

Saiki aku bakal pitutur marang kowe apa liyane sing bisa duwe nggunakake app iki amarga iku ora mung babagan televisi langsung. Kanthi nggunakake iki, sampeyan bisa streaming video musik lan wawancara paling anyar saka musisi favorit. Sampeyan entuk dhaptar film saka macem-macem genre lan model foto paling anyar. Dhaptar musik dianyari saben dina kanggo nambah pengalaman pangguna.

iki Aplikasi IPTV ora ngisi apa-apa kanggo streaming online. Konten sing kasedhiya gratis kanggo digunakake. Siji bab penting sing dikarepake kabeh wong karo situs streaming online yaiku kudu nduweni kualitas video sing apik kanggo film paling anyar. Nduwe kualitas video sing apik kanggo serial TV lan film uga. Iku pilihan apik kanggo pangguna sing pengin kualitas video apik kanggo film sing.

Fitur utama Revolt.TV APK

  • TV Langsung: Sampeyan entuk luwih saka 20 saluran langsung kanggo warta lan olahraga. Para penggemar WWE uga bisa streaming acara kapan sing dikarepake kanthi nggunakake saluran WWE.
  • Album Musik: Sampeyan entuk musik paling anyar saka film lan album sing mentas diluncurake uga saka film lawas.
  • Dhaptar Genre sing akeh banget: Nduwe dhaptar genre sing dawa kanggo film kaya Aksi, Komedi, Thriller, Petualangan, lan liya-liyane.
  • Konten On-Demand: Sampeyan uga bisa nuntut lagu lan album favorit sing ora kasedhiya.
jeneng Pambrontakan.TV
KategoriHiburan
Size12.63 MB
versiV1.3
DeveloperPambrontakan.TV
KategoriAplikasi/Hiburan
Jeneng Paket tv.revolt.android
Versi Android5.0 lan ndhuwur
gambar

Iki minangka aplikasi pihak katelu lan dudu aplikasi resmi kanggo toko aplikasi Google. Iki dudu aplikasi sing sah.

Wis aman digunakake?

Kaya sing wis diandharake manawa iki aplikasi ilegal lan akeh pangguna sing bakal wedi digunakake, nanging dakkandhani, ora ana sing wedi. Iki wis digunakake dening ewonan pangguna ing kana lan ora ana sing nate nemoni masalah keamanan pribadi amarga aplikasi iki. Sampeyan bisa seneng film lan TV tanpa masalah.

Cara Download Revolt.TV Apk

Aplikasi iki ora kasedhiya ing toko aplikasi Google nanging sampeyan bisa kanthi gampang ndownload saka tautan ing ngisor iki.

Cara Instal Revolt.TV Apk

Proses instalasi ora angel utawa rumit, sampeyan mung kudu ngidini instal saka Sumber Ora dingerteni saka setelan keamanan.

  • Saiki temokake Apk sing diunduh saka folder undhuhan banjur tutul
  • Sawise tuntunan instalasi mbukak, tutul tombol instal banjur ngenteni nganti proses rampung. App sampeyan bakal siyap digunakake saiki
kesimpulan

Iki minangka pilihan sing apik kanggo para penggemar streaming online saka smartphone Android. Download Apk saiki lan nikmati konten visual tanpa wates. Yen sampeyan seneng karo aplikasi iki lan pengin luwih akeh aplikasi iki tinimbang mriksa Topeng TV

Ninggalake Komentar