Unduh Aplikasi Roadrunner Kanggo Android [Update 2022]

Halo bocah-bocah pangiriman, kita bali karo aplikasi Android khusus kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Roadrunner App. Iki minangka aplikasi Android paling apik kanggo bocah lanang pangiriman, sing nyedhiyakake kabeh informasi sing ana gandhengane karo shift, wektu, lan liya-liyane.

FoodPanda minangka salah sawijining panyedhiya layanan pangiriman panganan paling gedhe ing saindenging jagad. Nawakake layanan ing luwih saka 50 negara. Nawakake pangiriman produk panganan sing cepet lan apik kanggo para pelanggan ing ngarep lawang. Ora nyedhiyakake restoran pribadi utawa sistem nggawe panganan.

Iki minangka sistem pangiriman sing sederhana, supaya sampeyan bisa entuk panganan favorit saka restoran favorit. Nyedhiyakake layanan liyane kanggo pangguna, nanging layanan utama mesthi ana gandhengane karo panganan. Dadi, faktor sing paling penting yaiku bocah lanang sing ngeterake produk ing ngarep lawang pelanggan.

Iki minangka faktor penting kanggo ngatur kabeh sekaligus. Dadi, nawakake aplikasi Android iki, sing saben karyawan bisa ngatur kabeh babagan layanan. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan aplikasi iki, banjur tetep sawetara wektu karo kita lan temokake kabeh fitur apik tenan saka aplikasi iki.

Ringkesan App Roadrunner

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Foodora. Iki nyedhiyakake informasi sing paling apik kanggo para karyawan, utamane kanggo para pelari dalan. Nawakake kabeh informasi sing ana gandhengane karo manajemen shift, wektu, lan liya-liyane.

Manajemen wektu minangka salah sawijining faktor penting ing layanan pangiriman amarga saben karyawan kudu siyap ing wektu sing tepat. Malah siji pitungan ora kejawab bisa nggawe mundhut gedhe. Mula, liwat aplikasi iki, ana kemungkinan minimal salah urus wektu.

Road Runner Apk nyedhiyakake karyawan kanggo milih wektu miturut jadwal. Iki nyedhiyakake layanan kanggo kabeh penunggang kanggo nggawe jadwal kanggo pitung dina sabanjure. Sawise jadwal dikunci, penunggang liyane kudu njupuk wektu sing beda-beda miturut wektu luang.

Penunggang ora bisa njupuk wektu kanggo wong liya, nganti sing nunggang liyane ngganti wektu. Swaping wektu minangka cara liya kanggo mbenerake kesalahan sampeyan. Yen ana penunggang sing njupuk wektu sing salah nanging bisa diverifikasi sawise dikunci jadwal. Mula, sing nunggang bisa ngganti wektu.

Wektu swap bakal katon kanggo penunggang liyane lan yen ana sing njupuk kaya sing dijadwalake, mula sampeyan bebas saka perjalanan kasebut, mula sampeyan kudu ngrampungake pakaryan ing wektu kasebut. Iki minangka salah sawijining masalah perusahaan. Dadi, iki cara sing apik kanggo ngatur wektu bebarengan.

Details app

jenengpembalap dalan
Size61.23 MB
versiv4.2215.0
Jeneng Paketcom.foodora.kurir
DeveloperFOODORA
KategoriAplikasi/produktivitas
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana akeh fitur ing aplikasi iki kanggo karyawan apa wae. Dadi, yen sampeyan karyawan Foodpanda, banjur download aplikasi iki lan entuk manfaat saka iku. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh.

Dhaptar fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Manajemen Wektu
  • Swaping Wektu
  • Pilih Nggeser
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akses mung Makaryakke
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe aplikasi Android sing padha, muga-muga sampeyan seneng.

Go Mitra

Kepiye Download file Apk?

Ora kasedhiya ing Google Play Store, nanging kita bakal nuduhake file Roadrunner Apk. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing kaca iki. Sampeyan kudu nutul siji wektu ing tombol download lan download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan ing setelan, sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, bukak panel Setelan lan Bukak Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

App Roadrunner minangka aplikasi sing paling apik kanggo bocah lanang sing ngatur kanggo ngatur wektu lan nyedhiyakake sing paling apik. Dadi, download aplikasi iki lan entuk bathi saka layanan gratis kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki lan terus ngunjungi situs web kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar