Unduh Apk Samsung Health Monitor Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan kuwatir babagan kesehatan lan pengin aktif ing laporan kesehatan? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Samsung Health Monitor Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake fitur ECG kanggo nyedhiyakake kabeh informasi kanthi cepet.

Sampeyan ngerti ana macem-macem jinis masalah kanggo manungsa, saben dina. Ana macem-macem jinis masalah, sing kudu ditindakake masarakat kanthi cepet. Dadi, tetep nganyari karo dokter minangka salah sawijining faktor sing paling penting. Dadi, kita saiki duwe app sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh.

Apa sing dimaksud karo Samsung Health Monitor Apk?

Samsung Health Monitor Apk minangka aplikasi fitness Android, sing nyedhiyakake informasi babagan laporan kesehatan pangguna. Dadi, yen sampeyan kudu nyoba laporan biasane, sampeyan mung kudu njaluk app iki ing Android lan ngakses kabeh layanan.

Ing wiwitan, kasedhiya mung kanggo pangguna Samsung, sing ora nggampangake akeh wong, mula kita teka ing kene kanggo Samsung Monitor Mode Mod kanggo sampeyan. Ora mung mbutuhake piranti Samsung maneh.

Sampeyan mung butuh piranti Android lan jam tangan Android kanggo ngakses kabeh fitur sing paling apik. Fitur utama aplikasi kasebut yaiku ECG (Electrocardiogram), sing nyedhiyakake kabeh informasi babagan denyut jantung pangguna.

Salah sawijining masalah fisik sing paling umum biasane ana gandhengane karo jantung, mula layanan utama aplikasi iki yaiku njaga denyut jantung lan menehi kabeh informasi sing ana gandhengane. Nyedhiyakake macem-macem cathetan kanggo pangguna, kanthi sampeyan ngerti babagan irama jantung.

Sinus

Yen denyut jantung 50 nganti 100BPM, mula bakal entuk asil kasebut. Iki minangka denyut jantung sing normal, tegese sampeyan ora apa-apa.

bolongan bolongan

Bakal katon ing asil sampeyan yen BPM sampeyan 50-120. Ing kahanan kasebut, sampeyan kudu ngubungi dhokter. Nanging sampeyan kudu nyoba maneh sawetara kaping sadurunge ngubungi dhokter.

Rekor sing Ora Apik

Ana sawetara sebab, sing nyedhiyakake asil sing ora apik. Sampeyan kudu santai nalika proses utawa mandheg obah. Faktor kasebut bisa nyebabake asil sampeyan kanthi gampang lan bakal entuk rekor sing ora apik.

Kabeh laporan Aplikasi Monitor Kesehatan Samsung ora dijamin akurat, tegese sampeyan ora kudu ngandelake babar pisan. Yen sampeyan ora sehat sawise laporan normal, sampeyan kudu ngubungi dhokter lan entuk informasi sing luwih akurat.

Sampeyan uga bisa nuduhake kabeh laporan karo dhokter online liwat app iki. Nyedhiyakake fitur internal kanggo nuduhake laporan, sing asil sampeyan diowahi dadi file PDF lan bisa dituduhake karo sapa wae ing saindenging jagad.

Ana luwih akeh fitur sing kasedhiya ing app iki, sing bisa dijelajahi. Sampeyan ngerti ana macem-macem jinis app kasedhiya ing, nanging biasane, wong kudu ROOT piranti kanggo ngakses app iki. Dadi, kita kene karo Samsung Health monitor No Root kanggo sampeyan.

Sampeyan ora prelu kuwatir babagan proses oyot maneh. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi kasebut, nanging ora duwe piranti Samsung, aja padha sumelang. Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload Samsung Health Monitor Android ing piranti Android apa wae lan nggunakake kabeh fitur sing apik tenan. Sampeyan uga bisa nemokake tips fitness ing Urip maneh Apk.

Details app

jenengMonitor Kesehatan Samsung
Size76.11 MB
versiv1.1.1.181
Jeneng Paketcom.samsung.android.shealthmonitor
DeveloperSamsung
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal7.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ora duwe versi root ing aplikasi iki, sampeyan wis ing panggonan sing bener. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor. Tutul siji tombol banjur ngenteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Fitur Utama App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Pitulungan Kesehatan Paling Apik
  • Entuk Laporan ECG Instan
  • Informasi sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Laporan Sistem Nuduhake
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora dibutuhake ROOT
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • No Ads
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Samsung Health Monitor Apk minangka aplikasi sing paling apik kanggo njaga awak, nanging asile ora mesthi akurat. Dadi, aja ngombe obat apa wae miturut laporan. Yen sampeyan entuk laporan sing ora apik, luwih dhisik hubungi dhokter.

Unduh Link

Ninggalake Komentar