Unduh Aplikasi Sandesh Kanggo Android [WhatsApp India 2022]

Yen sampeyan mikir babagan kabijakan privasi anyar dening WhatsApp, mula ing kene aku duwe solusi kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Sandesh App. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake aplikasi olahpesen internet sing paling apik kanggo pangguna. Aman, aman, lan dilindhungi banget.

Sampeyan ngerti babagan kabijakan privasi anyar, sing wis ditepungi karo aplikasi olahpesen paling apik ing donya. Sawise kabijakan anyar, ana jutaan wong, sing ora pengin nggunakake aplikasi kasebut maneh. Dadi, pamrentah India nyedhiyakake solusi paling apik kanggo warga, yaiku aplikasi iki.

Apa sing diarani Sandesh App?

Sandesh App minangka aplikasi komunikasi Android, sing nyedhiyakake pangguna supaya bisa komunikasi karo pangguna liyane kanthi cepet. Uga nyedhiyakake macem-macem fitur supaya komunikasi luwih aman lan aman kanggo pangguna.

Kasedhiya macem-macem fitur lan layanan kanggo pangguna, nanging saiki mung kasedhiya kanggo pejabat pamrentah ing India. Wiwitane digawe kanggo nggawe platform komunikasi sing aman ing antarane pamrentah tanpa data tresnane.

Sawise ngenalake kabijakan anyar kanggo pangguna, masarakat golek platform olahpesen anyar. Dadi, Pejabat bakal mbukak aplikasi iki kanggo masarakat lan kabeh wong bisa nggunakake aplikasi iki. Kasedhiya macem-macem fitur, sing luwih aman tinimbang app liyane.

Registrasi wajib ngakses kabeh layanan aplikasi iki, sing mbutuhake proses registrasi seluler. Sampeyan kudu nyedhiyakake nomer ponsel lan sawetara informasi dhasar, sing menehi OTP kanggo pangguna. Ketik OTP lan entuk akses menyang Sandesh Apk.

Layanan komunikasi uga dikenalake, kalebu obrolan teks. Obrolan ing teks, nyedhiyakake teks, emojis, GIF, lan Stiker. Sampeyan bisa nggawe obrolan luwih atraktif, kanthi nggunakake kabeh fitur iki.

Telpon swara lan sistem enggo bareng cathetan uga kasedhiya, sing nyedhiyakake pangguna kanggo nelpon swara cepet menyang pangguna liyane. Sampeyan bakal entuk layanan telpon swara sing lancar lan cepet, sing nyedhiyakake gangguan, karusakan audio, lan masalah liyane. Rekam swara lan nuduhake cathetan swara cepet.

Nuduhake media minangka salah sawijining layanan paling apik ing aplikasi iki, supaya sampeyan bisa nggunakake file kanthi cepet karo kanca-kanca. Nyedhiyakake akses kanggo nuduhake gambar, video, lan bentuk data liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang nuduhake data sing kasedhiya lan uga entuk data saka wong liya.

Nuduhake data lancar lan cepet, sing uga nyedhiyakake paket data sing aman. Data ora bakal rusak utawa apa wae, tegese sampeyan, bakal duwe pengalaman nuduhake luwih apik. Keamanan minangka salah sawijining fitur sing paling apik kanggo pangguna, sing dienkripsi.

Ora ana sing bisa nonton media utawa data, tegese sampeyan, bakal duwe privasi paling apik ing kabeh wektu. Ana ton fitur liyane sing kasedhiya ing aplikasi iki, nanging diwatesi kanggo pangguna, tegese pangguna negara liya ora bisa ngakses layanan sing kasedhiya.

ana Apk Telesafe, sing saiki digunakake dening jutaan wong lan uga dikenal minangka alternatif kanggo WhatsApp. Yen sampeyan dudu wong India lan golek alternatif kanggo WhatsApp? Banjur sampeyan kudu nyoba app anyar iki.

Kita nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane. Dadi, sampeyan kudu Gims.gov.in Download kanggo piranti Android lan njlajah kabeh fitur sing kasedhiya. Ana liyane, sing bisa digoleki.

Details app

jenengSandesh
Size57.57 MB
versiv2.2.8
Jeneng Paketing.nic.gimkerala
DeveloperGIMKERALA
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, sampeyan bakal ngerti saiki ora kasedhiya ing Google Play. Nanging kita bakal nuduhake aplikasi iki. Cukup tutul tombol unduh, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Fitur Key

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Aplikasi Pesen Instan Paling Apik
  • Layanan Komunikasi Paling Apik
  • Fitur Ngobrol Teks, Swara, lan Video
  • Fitur Nuduhake Data
  • Komunikasi Cepet lan Gamelan
  • Aman banget lan Aman
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Registrasi Dibutuhake
  • Akses Terbatas
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Yen sampeyan frustasi karo privasi, mula sampeyan kudu nyoba Pamrentahan Aplikasi Sandesh ing India. Sampeyan bakal ngatasi kabeh masalah lan menehi platform sing luwih apik lan aman. Dadi, entuk aplikasi iki ing piranti Android lan akses kabeh fitur sing kasedhiya.

Unduh Link   

Ninggalake Komentar