Unduh Saral Data Apk Kanggo Android [2022 Update]

Pamrentah India nggarap sektor pendidikan kanthi cara sing paling positif. Dadi, kanthi cara sing padha, aplikasi anyar dikembangake, sing diarani Data Saral. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing kudu ditindakake guru saben minggu kanggo nggawe siswa. Kabeh data utama diwenehake dening pejabat, supaya siswa bisa duwe pengalaman sing beda.

Kaya sing sampeyan ngerteni amarga kahanan pandemi saiki, kabeh wong kena pengaruh. Wong ora bisa metu lan ketemu wong liya. Nanging kabeh gampang diatur, nanging sektor pendidikan kena pengaruh. Siswa ora bisa melu kelas lan ngrampungake pendhidhikan.

Dadi, ana macem-macem aplikasi, sing guru bisa nindakake kelas online kanthi gampang. Siswa kasebut bisa gabung lan entuk kabeh ilmu lan informasi. Nanging siswa bisa nemoni kangelan ing kelas online, sing pengin diatasi pejabat kasebut.

Mula, aplikasi iki dilebokake, sing pejabat bakal ngerti babagan kemajuan siswa ing negara kasebut. Kasedhiya macem-macem fitur lan layanan ing alat iki, supaya pangguna bisa entuk manfaat kanthi gampang. Dadi, tetep wae karo kita lan jelajahi babagan app iki.

Ringkesan Data Saral

Iki minangka aplikasi pendhidhikan Android, sing dikembangake khusus kanggo sektor pendidikan ing India. Nyedhiyakake informasi babagan kemampuan sinau para siswa, sing bisa njupuk langkah sing beda kanggo nambah teknik mulang. Iki minangka platform gratis, sing mung bisa digunakake guru.

Sarva Shiksha Abhiyan ngenalake aplikasi iki, sing nawakake sistem pangembangan pendidikan paling apik. Nyedhiyakake macem-macem pitakon, sing kudu dites guru. Tes kasebut adhedhasar kanthi ringkes, sing motivasi siswa supaya sregep sinau.

Pitakonan bisa wungu ing pikiran sing nyedhiyani pitakonan? Yen sampeyan duwe pikiran kaya iki, aja kuwatir. Kabeh pitakonan diwenehake dening departemen Riset Pendidikan lan Pelatihan Dewan Gujarat profesional paling apik. Iki minangka salah sawijining departemen pendhidhikan paling apik ing India.

Dadi, yen kabeh pitakonan diwenehake marang guru, dheweke kudu njupuk tes saben minggu. Sawise tes rampung, pejabat utawa guru kudu ngirim maneh kabeh data sing kasedhiya. Iku proses prasaja, nanging sadurunge nganyari anyar, ana sawetara masalah karo data.

Saraldata nyedhiyakake fitur pemindaian, sing ora bisa digunakake kanthi bener ing versi sadurunge. Nanging nganyari anyar ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo pemindaian lan nyimpen data. Dadi, saiki sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kabeh gaweyan kanthi cepet.

Dadi, ana pirang-pirang fitur liyane sing luar biasa sing kasedhiya ing aplikasi iki, kanthi sektor pendidikan bisa nambah. Iki minangka salah sawijining langkah paling apik kanggo pejabat pendidikan. Dadi, masarakat kudu ngapresiasi lan ndhukung.

Kita wis nyebutake sawetara fitur aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nanging ana akeh liyane sing bisa ditliti kanthi gampang. Dadi, cukup download Saraldata Apk lan wiwiti goleki. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bakal nyedhiyani pusat perawatan sing bisa dihubungi kanthi gampang.

Details app

jenengData Saral
Size91.95 MB
versiv3.1.6
Jeneng Paketcom.karangan
Developer Sarva Shiksha Abhiyan - MIS
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Pitakon sing Dianyari
  • Scanner kasebut Bisa Digunakake
  • Nyimpen Data
  • Mung Ndhaptar Mlebu
  • Nyedhiyakake Informasi Rinci
  • Ndhukung Uga Basa Hindi
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Aplikasi sing padha kasedhiya ing ngisor iki.

Aplikasi Nishtha

Aplikasi Jagananna Vidya Kanuka

Kepiye Download Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging sampeyan ora prelu ngunjungi macem-macem situs web. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki. Dadi, cukup golek tombol undhuhan banjur tunyuk. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis, sawise tunyuk.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan ing setelan, sadurunge proses instalasi. Sampeyan kudu ngaktifake 'Sumber Ora dingerteni' saka keamanan setelan. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

Saral Data Apk minangka langkah paling apik kanggo para pejabat kanggo nambah sistem pendidikan lawas. Dadi, entuk mupangat kasebut lan sinaoni prekara sing luwih apik. Yen sampeyan duwe masalah ndownload aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Unduh Link     

Ninggalake Komentar