Seagull Assistant Apk Download Gratis Kanggo Android

Apa sampeyan pengin aplikasi kanggo nggarap kapal utawa nambah ilmu babagan segara lan kapal? Yen ya, mula kita kasedhiya karo aplikasi Android sing apik tenan sing diarani Seagull Assistant. Nyedhiyakake kabeh informasi babagan segara lan kapal kanthi rinci, yen sawise iki sampeyan malah bisa ndhaptar laut.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana ton bocah, sing pengin melu laut. Dadi, iki minangka cara paling apik kanggo nglatih lan nambah katrampilan. Yen sampeyan pengin aplikasi, sampeyan kudu mriksa aplikasi iki lan sinau kabeh sadurunge tes resmi.

Sampeyan bakal siyap nglamar kerja apa wae ing kapal utawa kapal. Yen sampeyan wis bisa ngerti kabeh kasunyatan lan tokoh. Iki minangka platform paling apik, sing nyedhiyakake kabeh informasi dhasar lan teknis sing ana gandhengane karo sampeyan.

Ana luwih akeh fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan ing bagean ing ngisor iki. Yen sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki, banjur tinggal sawetara wektu karo kita amarga sampeyan kudu ngerti babagan aplikasi iki sadurunge nggunakake. Yen sampeyan pengin ngerti babagan iki, sampeyan uga bisa ngubungi kita.

Ringkesan Aplikasi Seagull Assistant

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake kabeh informasi babagan kapal lan segara. Iki bener dikembangake kanggo para rekrut anyar, sing pengin gabung karo marine. Sapa wae bisa praktek liwat aplikasi iki sadurunge nglamar menyang platform resmi.

The App Pendidikan Sejatine nawakake macem-macem jinis tes, kang sapa kudu poto-Assessment. Sing pertama yaiku Pelatihan Berbasis Komputer (CBT), liwat iki sampeyan bisa nambah katrampilan. Kaya sing sampeyan ngerteni manawa teknologi dikembangake kanthi cepet, mula kabeh wis dingerteni gumantung.

Dadi, saiki biasane tes kanggo macem-macem proyek diterapake liwat Platform Digital lan Komputer minangka platform sing paling digunakake kanggo tes. Amarga sistem iki, aplikasi iki dikembangake kanggo CBT, ing ngendi sampeyan kudu nganilai mandhiri lan latihan kanggo tes asli.

Cara kapindho yaiku Sistem Pendidikan Berbasis Komputer (CES), liwat iki sampeyan bisa entuk pendhidhikan dhasar babagan segara. Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa nemokake apa wae ing internet kanthi gampang, nanging sampeyan kudu ngerti cara sing apik kanggo entuk kawruh. Dadi, iki minangka cara kanggo entuk kawruh sing paling apik, babagan segara lan prau.

Details app

jenengAsisten Asas
versiv7.2.1
Size24.26 MB
Jeneng Paketcom.galasoft.ces_crib
DeveloperGala Soft
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake MinimalSandwich Es Krim (4.0.1 - 4.0.2)

Fitur Utama Asisten Camar Laut

Nalika kita sebutno sawetara fitur ing bagean ndhuwur, ana akeh banget sing bisa nemokake. Sampeyan mung kudu ngundhuh aplikasi iki lan nggunakake. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh.

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake
  • Nyedhiyakake antarmuka sing ramah pangguna
  • Nawakake CES lan CBT
  • Nganyari Informasi babagan basis komentar
  • Ora ana Iklan sing kasedhiya utawa pop-up
  • Basa Ganda kasedhiya (Rusia lan Inggris) 
  • Tunyuk Tunggal kanggo dituduhake ing platform liyane
  • Cara gampang kanggo sinau

Gambar saka App

Kepiye Download Seagull Assistant Apk?

Kasedhiya ing toko Google Play, nanging yen sampeyan duwe masalah ndownload aplikasi kasebut saka kana, sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu nemokake tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Tutul tombol lan ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sawise download rampung, sampeyan kudu ngaktifake 'Sumber ora dingerteni' saka Setelan Keamanan sadurunge proses instalasi. Sawise sampeyan wis rampung ngaktifake, sampeyan bebas nginstal.

kesimpulan

Asisten Seagull minangka aplikasi paling apik kanggo nambah katrampilan lan kawruh babagan prau lan segara. Iki minangka platform paling apik kanggo evaluasi diri sadurunge tes kerja apa wae. Dadi, apa sing nunggu? Download aplikasi iki lan terus ngunjungi kita situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link            

2 pikirane babagan "Download Seagull Asisten Apk Gratis Kanggo Android"

Ninggalake Komentar