Sensibilidade FF Apk 2022 Download Kanggo Android

Halo pemain FF, kita ing kene kanthi aplikasi sing luar biasa, sing dikembangake khusus kanggo nambah sensitivitas Garena Free Fire. Dikenal minangka Sensibilidade FF, sing nawakake sampeyan nambah sensitivitas saka +30x dadi +60x lan nyuda lag.

Iku alat sing paling apik, sing bisa nggawe pemain noob muter kaya pemain pro. Ana fitur liyane apik tenan saka alat iki, kang kita arep kanggo nuduhake karo sampeyan kabeh ing bagean ngisor. Sampeyan mung kudu tetep karo kita.

Ringkesan Sensibilidade FF Pro

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing ditawakake dening LSR Developer. Iki minangka versi paling anyar, sing nawakake nyuda lag lan nyetel sensitivitas kanthi manual. Sampeyan uga bisa nambah sensitivitas senjata, supaya sampeyan bisa main luwih cepet.

Sadurunge ngrembug luwih akeh, ayo deleng Garena Free Fire. Free Fire minangka medan perang online multiplier, sing bisa dimainake ing tim, loro utawa tunggal. Mung waé game iki dadi wong pungkasan sing ngadeg.

Kabeh pemain dicemplungake ing pulo sing terpencil, ing ngendi sampeyan kudu nemokake kit kaslametan kaya gaman kanggo nglindhungi dhewe saka mungsuh, obat-obatan kanggo kesehatan, amunisi kanggo Guns, lan gadget slamet liyane. Sampeyan kudu cepet nalika muter game iki.

Yen sampeyan alon, sampeyan nemokake angel kanggo muter, sampeyan bakal nemokake kurang loot, lan mungsuh bakal njaluk sampeyan luwih cepet. Ana rong perkara sing sampeyan bisa muter luwih cepet. Sing pertama yaiku ngentekake pirang-pirang wulan main game iki lan sing nomer loro yaiku nggunakake alat iki.

Game resmi uga nawakake owah-owahan ing tingkat sensitif nanging ing tingkat minimal. Iki Alat Sensi nawakake kanggo nambah responsif +30x kanggo +60x. Sampeyan bisa kanthi manual nambah responsif bab Umum kaya Pick-up, Ndeleng wektu, tunyuk wektu, lan sensitivitas AWM paling migunani.

Sawise sampeyan nyetel setelan miturut urutane critane game, sampeyan bisa menang game apa wae. Sampeyan bisa siyap nanggapi thread apa wae kanthi cepet kaya kilat. Mung ana siji masalah sing sampeyan bisa ngadhepi nalika nggunakake basa alat iki.

Versi saiki kasedhiya ing Basa Portugis, sing cukup angel dingerteni kanggo wong sing ora ngerti. Nanging amarga antarmuka loropaken, iku cukup gampang kanggo guess. Babagan pungkasan babagan alat iki yaiku dudu alat sing dikembangake game resmi.

Details app

jenengSensibilitas FF Pro
Size16.4 MB
versiv19.18
Jeneng Paketcom.sensibilidade.freefire.pro.apps
KategoriGames/Tools
pricefree
Dibutuhake MinimalLollipop (5) - API level 21

Fitur utama Sensibilidade FF Pro    

Nalika kita ngrembug sawetara fitur ing paragraf ndhuwur, ana liyane. Sampeyan bisa nemokake fitur sing luwih apik nalika njelajah alat iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Sensitivitas Mundhak nganti +60x
  • Sistem Penyesuaian Kanthi Manual
  • Ngurangi ketinggalan
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download Sensibilidade FF Pro Apk?

Kanggo ndownload alat sing apik tenan iki, sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik nganti rampung ndownload. Kita nyoba alat multiplikasi alat iki kanthi nggunakake macem-macem piranti lan bisa sukses.

Sawise nyoba, kita nuduhake alat iki, dadi luwih aman yen ora bisa nutul. Sampeyan kudu Priksa Tandha 'Sumber sing ora dingerteni' saka Keamanan Setelan sadurunge miwiti proses instalasi.

kesimpulan

Sensibilidade FF Apk minangka alat Android gratis, sing nambah level sensitivitas, nyedhiyakake wektu tundha luwih sithik, lan saben cara kanggo muter Garena Free Fire kanthi gampang. Sampeyan mung kudu nyetel setelan miturut game-play sampeyan.

Yen sampeyan duwe masalah, hubungi kami liwat bagean komentar. Aja lali nuduhake karo anggota klan lan kanca lan terus ngunjungi situs.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar