Unduh SHG Urban Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android sing luar biasa, sing dikenal kanthi jeneng SHG Urban. Iki minangka aplikasi sing paling apik, sing menehi pitulung kanggo ngatur klompok sampeyan. Uga nyedhiyakake macem-macem cara lan kegiatan kanggo ngatur komunitas utawa kelompok Bantuan.

Ana macem-macem wong, sing nggawe macem-macem jinis klompok kanggo nulungi wong liya. Dadi, pancen angel kanggo mentor njaga kabeh perkara ing sak papan. Dadi, perkara sing angel banget, sing mbuang-buang wektu kanggo ngatur kabeh proses kasebut.

Mula, aplikasi iki dikembangake, sing nawakake macem-macem cara kanggo njaga klompok lan anggota apa wae. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo njaga informasi klompok lan struktur. Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh.

Yen sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan iki. Dadi, kita bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah ngakses fitur kasebut, aja bebas hubungi kami.

Ringkesan SHG Urban

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening CODE LLC. Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nyedhiyakake sistem manajemen paling apik kanggo ngembangake klompok apa wae. Iku uga nawakake ngaktifake kanggo nggawe sambungan apik antarane anggota.

Sampeyan kudu nambah rincian miturut klompok, sing menehi sistem pengaturan rapat. Sampeyan bisa nemtokake target kanggo rapat lan bareng karo anggota liyane. Sampeyan uga bisa nambah anggota grup nganggo platform iki kanggo nuduhake informasi penting.

Koleksi dhuwit lan pitungan cepet uga kasedhiya. Biasane, wong nggawe Grup Bantuan kanggo ngirit dhuwit lan nyebar dhuwit ing anggota sing mlarat. Iki minangka cara paling apik kanggo ngirit dhuwit kanggo kahanan darurat.

Sampeyan uga bisa nemokake macem-macem game, sing bisa diputer ing grup. SHG Urban App nawakake macem-macem game, supaya sampeyan bisa main lan nggawe kapercayan ing antarane para peserta. Nawakake koleksi macem-macem game, sing bisa sampeyan pilih miturut tujuan rapat.

Kanggo ngganti utawa njupuk keputusan, kabeh anggota kudu disepakati. Yen ana anggota siji sing ora setuju karo keputusan kasebut. Banjur ora bakal menehi saran utawa proses luwih suwe. Dadi, kanggo njupuk keputusan, sampeyan kudu ngatur sing paling apik, kabeh kudu disetujoni.

Ana fitur liyane sange, sing bisa nemokake kanggo nggawe sukses Pitulung-kelompok. Dadi, download aplikasi serp shg lan entuk kabeh fitur paling apik saka aplikasi iki. Yen sampeyan nemoni masalah nalika nggunakake aplikasi iki, hubungi kita.

Details app

jenengSHG Urban
Size26MB
versiv4.3.0
Jeneng Paketcom.elf_help_group_code_innovation_one_hen
DeveloperKODE LLC
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Kaya sing wis diandharake sawetara fitur ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman pribadi karo kita liwat bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Panggunaan offline
  • Basa pirang-pirang
  • App mung fasilitator
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Multiple Kegiatan
  • Gampang kanggo Gunakake

Potret layar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kanggo ndownload SHG Urban Apk, sampeyan bisa bukak Google Play Store lan uga ndownload formulir ing kaca iki. Kita nyedhiyakake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Dadi, cukup golek tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan kudu ngaktifake 'Sumber Ora dingerteni' saka Keamanan Setelan, sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

SHG Urban minangka aplikasi paling apik kanggo ngatur klompok apa wae. Dadi download app iki lan entuk kabeh fasilitas kanthi kabeh tawaran gratis. Yen sampeyan duwe masalah ndownload app iki, aja bebas hubungi kami.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link     

Ninggalake Komentar