Unduh Apk Solnovel Kanggo Android [Update Anyar 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing diarani Solnovel. Iki minangka aplikasi paling apik, sing nawakake pirang-pirang novel kanggo diwaca kanthi gratis lan uga nawakake panulis kanggo ngirim novel.

Maca minangka salah sawijining hobi sing paling disenengi meh kabeh wong, nanging biasane, masarakat mikir yen dheweke ora seneng maca. Bener, beda wong duwe sifat beda lan seneng maca liyane. Siji-sijine yaiku dheweke mung pengin maca tema sing disenengi.

Ana macem-macem perpustakaan ing internet, sing nawakake koleksi novel. Nanging sampeyan ora bisa nemokake panulis anyar utawa sudut pandang anyar. Dadi, kita nggawa platform anyar, sing mbukak kanggo kabeh. Sapa wae bisa gabung karo platform iki lan maca apa wae.

Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik, ing endi sampeyan bisa nemokake ide, ide, lan liya-liyane. Kabeh mau asli lan anyar ing pasar. Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa sampeyan akses lan entuk asil sing bathi. Dadi, sampeyan kudu ngerti babagan aplikasi iki, sadurunge digunakake. Kanggo nindakake iku mung tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh babagan.

Ringkesan Solnovel Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing digawe dening LUNKER PTY LTD. Iki minangka platform paling apik, saengga kasedhiya kabeh novel paling anyar lan lawas sing bisa diwaca. Uga nawakake panulis, sing bisa entuk dhuwit kanthi gampang kanthi nuduhake katrampilan nulis.

Solnovel App nyedhiyakake fitur mbayar, kanthi sampeyan bisa maca sawetara novel sing paling apik lan paling apik. Ana ton fitur liyane sing bisa sampeyan akses sawise entuk paket premium. Uga nyedhiyakake paket gratis, kanthi sampeyan bisa entuk kabeh barang gratis. Kanthi premium, sampeyan bisa tuku novel lan diwaca.

Nanging sadurunge sampeyan tuku, aplikasi iki bakal nyedhiyakake akses menyang sawetara topik, sing bisa diwaca kanthi gratis kanggo nyoba. Yen sampeyan seneng bab kasebut, sampeyan bisa tuku novel lan yen ora seneng mula ora prelu mbayar. Iki minangka tawaran sing paling apik, sing diwenehake kanggo para sing maca.

Solnovel Apk uga nawakake skema kanggo pangguna. Cara pertama yaiku nulis novel sing diterbitake ing aplikasi iki, bakal menehi sampeyan dhuwit nyata miturut ulasan pamaca. Pilihan kapindho yaiku liwat undhangan, sampeyan bisa ngundang macem-macem wong kanggo gabung karo komunitas iki lan minangka gantine, sampeyan bakal entuk koin.

Koin minangka poin utama, sing bisa dikoleksi kanggo undhangan utawa login dhasar saben dina. Sampeyan bisa ngowahi koin kasebut dadi dhuwit nyata lan uga narik dhuwit. Tingkat 199 poin padha karo $ 1.99, sing cukup amarga sampeyan bisa nglumpukake akeh koin ing aplikasi iki.

Ana akeh liyane sing bisa ditemokake, kanthi nggunakake aplikasi iki. Dadi, download iki Entuk App lan miwiti nggunakake aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, hubungi kita liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengSolnovel
versiv1.2.9
Size21.87 MB
Jeneng Paketcom.sol.novel
DeveloperLUNKER PTY LTD
KategoriAplikasi/Books & Reference
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur liyane, sing bisa ditemokake ing aplikasi iki. Sawetara kasebut ing bagean kasebut ing ndhuwur, nanging ana liyane sing pengin dituduhake karo sampeyan kabeh. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Ton saka Novel, Tambah dhasar saben dina
  • Sistem Kategorisasi Paling Apik
  • Cara gampang Entuk Dhuwit
  • Cara paling apik kanggo nglampahi wektu
  •  Cepet Ditarik kasedhiya
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

File Apk kasedhiya ing Google Play Store lan kaca iki. Yen sampeyan pengin ndownload saka kene, sampeyan mung kudu golek tombol download. Dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, tunyuk banjur ngenteni sawetara detik. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Solnovel App minangka aplikasi Android paling apik kanggo para pamiarsa lan panulis. Maca bisa nemokake novel sing paling apik sing bisa diwaca lan panulis bisa ngasilake dhuwit kanthi nulis. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti maca utawa golek dhuwit. Aja lali bali menyang situs maneh.

Unduh Link    

Ninggalake Komentar