Unduh Apk Sporun Tek Adresi Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan pengin ngakses koleksi hiburan lan warta? Yen ya, sampeyan ana ing panggonan sing bener, kita ana ing kene aplikasi sing sampeyan nggoleki, sing dikenal kanthi jeneng Sporun Tek Adresi. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake hiburan, berita, saluran IPTV, lan liya-liyane.

Ana macem-macem aplikasi sing kasedhiya ing pasar, sing nawakake layanan sing padha. Nanging kabeh aplikasi kasebut nawakake konten winates, tegese aplikasi hiburan khusus nyedhiyakake konten hiburan, aplikasi saluran TV, mung nyedhiyakake IPTV. Dadi, wong kudu tuku premi sing beda kanggo ngakses konten sing beda.

Iki minangka prekara sing paling mumetake, mula sampeyan kudu mbayar macem-macem aplikasi kanggo entuk hiburan sing meh padha. Dadi, umume wong pengin njaluk aplikasi gratis, sing nyedhiyakake konten winates kanggo pangguna. Kabeh konten sing kasedhiya diwatesi ing aplikasi gratis liyane.

Dadi, kita ana ing kene aplikasi iki, sing pangguna bisa netepke kabeh fitur ing sak papan. Nyedhiyakake kabeh jinis hiburan ing aplikasi iki. Kita bakal nuduhake kabeh informasi rinci babagan app iki. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan jelajahi babagan kabeh.

Ringkesan Sporun Tek Adresi Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake koleksi hiburan sing akeh. Nawakake film, seri, saluran IPTV, Prakiraan Cuaca, lan liya-liyane. Kabeh konten sing kasedhiya ing aplikasi iki mung nawakake basa Turki. Dadi, pangguna saka Turki bisa nggunakake luwih gampang.

Nyedhiyakake akses gratis menyang pangguna, sing ora kalebu proses registrasi. Iki minangka aplikasi gratis, sing bisa diakses dening pangguna lan entuk manfaat saka kabeh fitur gratis sing kasedhiya. Ana macem-macem bagean sing kasedhiya.

Bagean utama, sing kasedhiya ing iki Aplikasi IPTV, disiarkan langsung. Ing bagean iki, kabeh saluran siaran langsung kasedhiya, sing pangguna bisa gampang entuk informasi babagan lokal, nasional, lan internasional.

Kaya sing sampeyan ngerteni seri lan film Turki paling populer saiki. Ana pirang-pirang penggemar sing ngenteni entuk kabeh episode seri Turki sing disenengi. Dadi, liwat kategori kasebut, masarakat bisa ngakses bagean film kanthi gampang, kalebu aksi, romansa, advancer, lan hiburan liyane.

Ing bagean sing padha, ana uga seri web sing kasedhiya. Kabeh seri web nawakake sawetara katrangan babagan konten sing kasedhiya, sing bisa digunakake para pangguna kanthi gampang ngerti babagan seri kasebut. Uga nyedhiyakake kabeh episode seri web sing gegandhengan, sing gampang ditemokake lan ditonton.

Saluran olahraga saiki dadi tren, amarga bal-balan. Dadi, kanggo kabeh penggemar olahraga, nawakake kategori, sing nawakake kabeh hiburan olahraga langsung. Nawakake saluran IPTV sing beda-beda, sing bisa digunakake kanggo nonton olahraga langsung. Kalebu bal-balan, ana saluran TV olahraga liyane uga kasedhiya.    

Apa sampeyan pengin ngatur piranti Android kanthi wallpaper paling apik ing layar? Yen ya, iki bakal nyedhiyakake koleksi wallpaper sing apik tenan. Kabeh wallpaper sing kasedhiya kualitas dhuwur, sing menehi tampilan apik banget lan kreatif kanggo piranti.

Amarga kahanan pandemi saiki, ana macem-macem wong sing pengin nggoleki kabeh babagan Corona. Dadi, nawakake grafik, sing nuduhake kabeh informasi babagan infeksi kasebut. Nyedhiyakake grafik, sing nyedhiyakake kabeh informasi eksklusif babagan kahanan Covid-19.

Ana ton kategori liyane, sing nawakake konten sing luwih apik lan beda. Dadi, sampeyan kudu njelajah kabeh. Kanggo nggoleki kabeh, sampeyan kudu ndownload aplikasi iki. Sampeyan bisa ndownload saka kaca iki lan miwiti njelajah dhewe.

Details app

jenengSporun Tek Adresi
Size21.73 MB
versiv3.12.0.4
Jeneng Paketcom.sporuntekadresi
pangembangSPORUN
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

 Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Saluran Warta Langsung
  • Ramalan Cuaca
  • Film lan Seri kasedhiya
  • Jaringan Olahraga
  • Sistem Dhukungan kasedhiya
  • Radio
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Panel Nuduhake Built-in
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Samsung TV Plus Apk

Apk TV Vegol

Kepiye Download Apk?

Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan. Dadi, sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki. Mung njupuk siji tunyuk lan download bakal kanthi otomatis diwiwiti sawetara detik.

kesimpulan

Hiburan, Informatif, lan rasa seneng kabeh ana ing sak papan karo Sporun Tek Adresi Apk, gratis. Kabeh kasedhiya ing aplikasi iki, sing biasane digoleki pangguna ing aplikasi sing beda. Nawakake fitur sing paling apik kanthi gratis, tanpa registrasi. Nuduhake app iki, karo kanca lan kulawarga. Yen sampeyan pengin entuk luwih akeh aplikasi, coba lawati situs web kita.

Unduh Link

Ninggalake Komentar