Unduh Apk Teknos Aceh Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan pengin nambah katrampilan mulang utawa ilmu? Yen ya, kita bakal duwe platform paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Teknos Aceh Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform paling apik kanggo guru lan siswa. Sampeyan bisa entuk program latihan lan bimbingan sing beda.

Sampeyan ngerti pandemi iki mengaruhi saben sektor urip, nanging pendhidhikan luwih akeh tinimbang kena pengaruh sadurunge. Siswa kudu sinau dhewe utawa nggunakake kelas online, sing angel. Dadi, kita ana kene khusus kanggo sampeyan supaya bisa entuk koleksi layanan sing paling apik.

Apa sing dimaksud Teknos Aceh Apk?

Teknos Aceh Apk minangka aplikasi pendidikan Android, sing nyedhiyakake platform pangembangan skill paling apik kanggo siswa lan guru. Ana macem-macem fitur sing kasedhiya kanggo pangguna supaya entuk manfaat gratis lan nambah katrampilan.

Platform kasebut gratis, sing nyedhiyakake sawetara watesan kanggo pangguna. Kita bakal nuduhake sawetara watesan karo sampeyan kabeh, sing kudu dingerteni para pangguna. Aplikasi kasebut dikembangake khusus kanggo masarakat Indonesia.

Dadi, kabeh fitur sing kasedhiya disedhiyakake ing basa Indonesia, sing bisa uga angel dingerteni pangguna sing ora ana gandhengane karo basa kasebut. Dadi, yen sampeyan dudu wong Indonesia, sampeyan bisa nyoba Sejuta Cita Apk lan Aplikasi GradeUp. Iki uga platform pendhidhikan.

Bahasa Aplikasi Teknos Aceh minangka salah sawijining fitur paling apik ing platform supaya masarakat ngerti kabeh fitur kanthi gampang. Iki nyedhiyakake macem-macem layanan kanggo guru lan siswa, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh.

guru

Salah sawijining bagean utama ing sektor pendhidhikan yaiku guru, sing nggawe masa depan sing luwih apik kanggo bangsa apa wae. Dadi, para guru kudu entuk layanan kasebut. Mula, platform iki nyedhiyakake program pelatihan kanggo para guru supaya bisa nambah katrampilan mulang ing guru.

siswa

Kasedhiya macem-macem layanan kanggo para siswa. Siswa bisa entuk konten pendhidhikan saka platform lan uga melu ujian. Nyedhiyakake macem-macem fitur ujian kelas kanggo pangguna, sing kasedhiya ing ngisor iki.

  • pegawai negeri
  • UTBK
  • UASBN
  • TNI
  • POLRI
  • Akeh Liyane

Dadi, para siswa subjek kasebut bisa kanthi gampang gabung karo platform iki supaya proses ujian rampung. Kabeh bagean wis ditemtokake kanthi becik kanggo pangguna supaya bisa ngakses kabeh fitur lan layanan sing kasedhiya 

Yen sampeyan pengin nggunakake Coba Metode Teknos Aceh, sampeyan butuh kapercayan mlebu. Sampeyan kudu nggawe akun gratis, nggunakake sawetara informasi pribadi, sing dibutuhake kanggo pangguna ngakses kabeh fitur aplikasi kasebut. Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh informasi sing bener kanggo proses rampung.

Yen sampeyan pengin melu ujian, sampeyan kudu ngunggah lembar wangsulan. Iki minangka salah sawijining langkah sing paling penting, sing kudu sampeyan rampungake kanggo lulus tes. Yen sampeyan lali upload, sampeyan bisa uga nemoni masalah.

Kita wis nuduhake sawetara fitur aplikasi karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane. Dadi, download Teknos Aceh Android kanggo Smartphone utawa Tablet lan akses kabeh layanan. Sampeyan bisa nggoleki kabeh fitur kanthi cepet.

Details app

jenengTeknos Aceh
Size24.45 MB
versiv1.0.12
Jeneng Paketcom.teknos
DeveloperInovasi Aceh
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download File Apk?

Download Teknos Aceh kasedhiya ing kaca iki, sing bisa didownload kanthi gampang. Dadi, sampeyan mung kudu nemokake tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, mula sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, bukak setelan banjur bukak panel keamanan, banjur centhang ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal app iki.

Fitur Utama App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Platform Pendidikan Paling Apik
  • Program Latihan Kanggo Guru
  • Pengetahuan Ekstra Kanggo Siswa
  • Fitur Ujian
  • Bagean sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Registrasi Perlu
  • Dhukungan Mung Bahasa Indonesia
  • Akeh Liyane
Liyane final

Teknos Aceh Apk minangka platform paling apik kanggo siswa kanggo nambah katrampilan lan gabung karo layanan ujian. Dadi, entuk aplikasi iki ing piranti Android lan akses kabeh fitur apik tenan saka app kanthi gratis.

Unduh Link

Ninggalake Komentar