Download Thief Guard Apk Kanggo Android [Terbaru]

Thief Guard Apk minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake keamanan level paling canggih kanggo piranti Android. Yen sampeyan kuatir babagan maling mobile, sampeyan kudu njaluk app iki ing piranti sampeyan. Iki bakal menehi perlindungan sing paling apik, saengga pangguna bisa bebas ngrasakake gerakane.

Sampeyan ngerti ana macem-macem wong ing saindenging jagad. Sampeyan bisa ketemu karo wong sing apik lan ala, nanging maling lan perampok bisa dadi masalah umum kanggo masarakat. Nanging sampeyan ora prelu kuwatir maneh. Goleki app iki lan nglindhungi dhewe lan piranti.

Apa sing dimaksud karo Thief Guard Apk?

Thief Guard Apk minangka aplikasi keamanan Android, sing nyedhiyakake fitur lan layanan perlindungan sing paling apik kanggo pangguna piranti Android. Nawakake pangguna macem-macem fitur, kanthi sampeyan bisa kanthi gampang nglacak piranti sing dicolong ing endi wae lan uga nyedhiyakake layanan liyane kanggo nglindhungi data.

Umume wong ora kuwatir piranti kasebut, nanging uga kasedhiya informasi pribadi ing piranti kasebut, sing ora pengin dituduhake karo wong liya. Dadi, mung nemokake telpon dudu fitur aplikasi iki. Uga nglindhungi data sampeyan.

Aplikasi kasebut mbutuhake proses registrasi, kalebu sawetara informasi pribadi, informasi piranti, nomer seluler, nomer ponsel ekstra, Email, lan liya-liyane. Proses registrasi diwajibake kanggo pangguna.

Aplikasi kasebut uga duwe platform web, sing nyedhiyakake pangguna kanggo entuk kabeh informasi babagan telpon. Sampeyan uga bisa nggawe beda-beda ing piranti nggunakake akses web. Dadi, ndaftar akun sampeyan lan wiwiti ngakses.

Sampeyan bisa nemokake sawetara fitur paling apik ing Thief Guard Android. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh, sing bakal menehi ringkesan babagan layanan sing kasedhiya. Sampeyan uga bisa nemokake babagan liyane.

Yen ana wong sing nyolong telpon sampeyan, sampeyan kudu entuk akses web lan nindakake kabeh pancegahan sing dibutuhake kanggo nemokake pangguna. Sampeyan kudu ngaktifake fitur GPS, supaya gampang golek maling.

GPS Tracker

Fitur kasedhiya ing aplikasi, sing nyedhiyakake pangguna supaya bisa nemokake piranti kanthi cepet. Sampeyan bisa nglacak lokasi telpon saka platform web aplikasi. Iki uga ngirim informasi lokasi menyang nomer ekstra sing sampeyan tambahake ing proses registrasi.

Ngirit Data

Biasane, maling nggunakake sambungan PC utawa laptop kanggo entuk data, mula menehi perlindungan. Nyedhiyakake sistem tandha swara nalika ana sing nyoba entuk akses nalika nyambung karo PC utawa Laptop. Dadi, sampeyan ngerti babagan wong kasebut lan bali telpon.

Informasi Gambar

Fitur iki nyedhiyakake gambar maling kanthi cepet. Yen wong nyoba mbukak kunci telpon lan mlebu salah mlebu, banjur Thief Guard BD Apk bakal njupuk gambar cepet lan dituduhake ing Email sampeyan, lan uga dikirim menyang nomer sampeyan.

Watesan Pateni

Sampeyan bisa ngaktifake fitur iki saka web, sing bakal matesi mateni piranti sampeyan. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak telpon. Piranti sampeyan ora bakal dipateni nganti sampeyan ngetik sandhi sing bener. Dadi, sampeyan bisa duwe cadangan paling apik.

Aplikasi saiki kasedhiya ing Bangladesh. Dadi, yen sampeyan ana ing Bangladesh, entuk Thief Guard BD lan seneng nggunakake piranti sampeyan. Sampeyan bisa njelajah fitur liyane apik tenan ing app iki. Dadi, download lan miwiti njelajah kabeh fitur sing apik tenan. Kanggo app liyane apik tenan, terus ngunjungi kita situs.

Details app

jenengPenjaga Maling
Size15.7 MB
versiv1.1.2
Jeneng Paketcom.punon.maling
DeveloperPUNON
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Theif Guard Download kasedhiya ing kene, tegese sampeyan ora prelu nggoleki platform liyane. Cukup temokake tombol undhuhan ing kaca iki banjur tutul, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik. Tombol kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Fitur Utama App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Sistem Perlindhungan Android Paling Apik
  • GPS Tracker
  • Kamera Meneng
  • Sistem Keamanan SIM
  • Android Instan Kunci
  • Perlindhungan Nuduhake Data
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Mung kasedhiya ing Bangladesh
  • Registrasi Perlu
  • Akeh Liyane
Liyane final

Thief Guard Apk minangka aplikasi Android paling apik kanggo nglindhungi piranti lan data sampeyan. Dadi, yen sampeyan pengin entuk keamanan paling apik kanggo data lan Smartphone, banjur entuk aplikasi iki. Sampeyan bisa entuk fitur sing paling apik ing kabeh wektu ing kene.

Unduh Link

Ninggalake Komentar