Unduh Tinyzone.Tv Apk 2022 Kanggo Android

Halo kabeh, dina iki kita bakal nuduhake Apk sing bakal menehi sampeyan kabeh acara TV favorit, Seri, Film paling anyar, lan liya-liyane. Dikenal minangka Tinyzone.tv, sing bakal menehi kabeh gratis, sampeyan ora perlu mbuwang sepeserpun kanggo kabeh iki.

Ringkesan Tinyzone.Tv Apk

Iki minangka aplikasi streaming film gratis kanggo piranti Android. Iki minangka aplikasi gratis sing bisa digunakake, sing uga gratis kanggo didownload. Sampeyan bisa nonton kabeh acara televisi anyar, film, ndhuwur IMDB, lan akeh liyane. Iku app pangguna-loropaken, supaya sampeyan bisa ngerti gampang.

Aplikasi iki nduweni tema Peteng, sing katon luwih apik. Ana papat pilihan utama. Sampeyan mung kudu golek sing pengin ditonton. Ana pilihan kaya Ngarep, sing bisa ngakses kaca utama. Ing kaca ngarep, ana macem-macem bagean. Ana bagean kaya Tren, Film Paling Anyar, lan Acara Televisi Paling Anyar.

Pilihan liyane yaiku Top IMDB, sing bisa entuk film paling apik ing Basis Data Film Internet. Ing kene sampeyan duwe film rating Show IMBD sing paling dhuwur. Uga ana pilihan kapisah kanggo film lan acara televisi.

Sampeyan uga bisa nggunakake saringan kanggo entuk hiburan apa. Iku sing paling apik ing iki Aplikasi Film, sampeyan bisa milih jinis kaya acara televisi utawa film. Sampeyan uga bisa milih kualitas SD, HD, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nemokake video kanthi data sing dirilis.

Ana pilihan Genre sing bisa milih lan nemokake sing pengin diputer. Nawakake akeh pilihan kaya Aksi, Komedi, Kulawarga, Bocah-bocah, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake opsi Negara sing bisa njupuk kabeh film lan acara ing negara kasebut.

Sanajan, yen sampeyan ngerti jeneng utawa tembung kunci sing bisa ditemokake ing kothak telusuran, sampeyan bisa entuk apa sing sampeyan karepake lan uga bakal entuk video relatif.

Rincian Apps

jenengTinyzone.TV Apk
KategoriHiburan
Size8.43 MB
versiv2.2.5
pricefree
KategoriAplikasi/Hiburan
Jeneng Pakettinyzonetv.apk
Dibutuhake AndroidJelly Bean (4.1.x) - API level 16

Fitur Key

Aku ngira wis akeh fitur sing bakal disebutake, nanging aku bakal nyoba menehi sawetara fitur kanggo sampeyan. Yen sampeyan mikir aku ora kejawab sawetara fitur, luwih becik nggunakake bagean komentar.

Ana dhaptar fitur.

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake
  • Video sing berkualitas tinggi
  • Film lan program televisi paling anyar
  • Gampang golek video
  • Antarmuka sing ramah pangguna

Screenshot saka Tinyzone.tv

Apa luwih aman nggunakake Tinyzone.tv?

Minangka pengalaman pribadi, ya iku aman digunakake. Ora perlu nambah informasi pribadi utawa apa wae. Nanging kita dudu pangembang, mula ora bakal menehi jaminan keamanan apa wae.

Kepiye Download Apk Tinyzone.tv?

Nawakake sawetara video sing ora sah. Mulane sampeyan ora bisa nemokake app iki ing Google Play Store utawa situs liyane. Nanging kita mbukak link sing aman lan dites, sing bisa digunakake. Sampeyan mung kudu ngeklik link kasebut lan ngenteni sawetara detik.

Muga-muga sampeyan bakal seneng app iki kanggo nonton film, mula aku pengin menehi saran siji aplikasi liyane sing bisa uga bisa nonton film, saluran tv langsung, lan liya-liyane
Thoptv Apk

Kepiye Instal Tinzone.tv Apk ing Piranti Android?

Kanggo nginstal app iki, sampeyan kudu ngganti sawetara opsi keamanan. Aku bakal nuduhake langkah kasebut karo sampeyan tindakake kanggo nginstal.

  • Bukak panel setelan
  • Bukak opsi keamanan
  • Tandha ing 'Sumber Ora dingerteni'
  • Setelan metu
  • Bukak pangatur file banjur tutul undhuhan
  • Bukak file Tinyzone.tv Apk
  • Pilih opsi instal banjur enteni sawetara detik
  • Bukak lan nikmati dina karantina.

kesimpulan

Tinyzone minangka salah sawijining aplikasi paling apik kanggo streaming film lan acara televisi. Sampeyan bisa entuk hiburan paling apik nggunakake aplikasi iki. Kanggo aplikasi Android sing luwih lengkap lan ngunjungi terus Apk4Share.

Ninggalake Komentar