Unduh Gratis Tsubasa+ Apk Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan seneng main bal-balan? Yen ya, mula kita kene karo salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, yaiku Tsubasa + Apk. Iki minangka game Android paling anyar, sing nawakake pengalaman game bal-balan paling apik kanggo pangguna. Nawakake macem-macem mode, sing uga kalebu game nyata lan akeh fitur liyane.

Ana macem-macem aplikasi game, sing pangguna mung bisa muter ing piranti khusus. Dadi, PS4 ndhukung sawetara game paling apik kanthi grafis, kontrol, dalane crita, lan faktor liyane. Ana akeh pangguna Android dibandhingake PS4.

Pemain seneng main macem-macem game aksi lan uga bal-balan. Mulane Tsubasa minangka game multi-fitur, kalebu bal-balan, aksi, crita, multiplayer, lan liya-liyane. Dadi, ana mayuta-yuta pemain sing seneng main game iki.

Apa sampeyan pengin muter ing piranti Android lan pengin ngerti kabeh? Yen ya, mula kita kene kanggo sampeyan kabeh. Kita bakal nuduhake kabeh babagan app iki kanthi rinci, sing pangguna bisa ngerti babagan iki lan sampeyan bisa muter kanthi gampang tanpa ana alangan. Dadi, ayo wiwiti nggoleki aplikasi iki.

Ringkesan Tsubasa + Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake pengalaman game bal-balan paling apik ing wektu nyata miturut komik. Iki minangka game adhedhasar komik, sing nawakake karakter utama Tsubasa, sing nduweni kekuwatan super lan uga pemain bal-balan. Dadi, pengin njaluk menyang karakter kang? Aku ngerti sampeyan pengin.

Dadi, nawakake macem-macem mode, pangguna bisa main offline. Ing mode offline, pangguna bisa gampang ngrampungake mode crita, sing padha karo komik. Pamuter kudu nambah cara gameplay, sing kalebu manajemen tim, Unleash katrampilan khusus para pemain, ngrampungake tahapan khusus, ngrampungake crita.

Ana uga mode online kasedhiya, liwat kang pangguna bisa muter karo pemain online liyane. Pangguna bisa muter online karo papat pemain ing mode liyane. Salah sawijining mode paling apik yaiku latihan, ing ngendi pemain bisa ngontrol karakter.

Ana macem-macem karakter kasedhiya ing game iki. Sampeyan bisa nggawe tim nggunakake karakter. Nanging tansah elinga karakter beda duwe kakuwasan beda, kang bisa gampang nambah. Dadi, siap kanggo njelajah kabeh lan kita bisa muter bebarengan.

Akeh tim kasedhiya ing alur crita saka macem-macem negara lan pemain saka tim sing beda-beda duwe sawetara kekuwatan sing paling apik. Sampeyan bisa uga duwe masalah karo nggawe skor marang sawetara sing paling apik. Dadi, duwe latihan sing paling apik lan miwiti main game iki.

Ana mode lan fitur liyane sing kasedhiya, nanging sampeyan bisa njelajah kabeh. Dadi, ayo dipikirake kanthi ringkes babagan sistem kontrol. Pengontrol padha karo pengontrol PS4, sing angel kanggo wong sing ora tau main game apa wae nggunakake pengontrol. Dadi, yen sampeyan duwe pengalaman karo pengontrol, mula sampeyan bisa ngerti kabeh babagan.

Nawakake grafis berkualitas tinggi, sing nyedhiyakake pengalaman wektu nyata sing paling apik. Stadion sing beda-beda nawakake macem-macem lingkungan, ing ngendi pangguna bisa ngalami owah-owahan ing saben game sing dimainake. Nyewa pemain sing beda-beda mbutuhake ijin sampeyan kanggo nambah.

Saben karakter duwe crita, sampeyan bisa ngrungokake kabeh crita babagan karakter kasebut lan mutusake pengin karakter kasebut ing tim utawa ora. Dadi, ana ton fitur game iki, sing bisa ditliti. Download Tsubasa + App lan wiwiti main game paling apik.

Details app

jenengTsubasa +
Size1006.7 MB
versiv1.8.2
Jeneng Paketjp.miraire.tsubasaplus
DeveloperMiraire Inc.
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Multiple Modes
  • Watak Beda
  • Stadion sing beda
  • Gameplay Multi-Pemain
  • Nambah Ketrampilan Pemain
  • Kontrol Gamelan
  • Grafis Berkualitas Tinggi
  • Ngatur Tim
  • Ngatur Tim
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Sawetara aplikasi game bal-balan sing padha kanggo sampeyan.

Apk Mini Sepakbola

Madden Mobile 21 Apk

Kepiye Download Tsubasa + Kanggo Android?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk game iki, mula ora prelu ngunjungi papan liya. Kita bakal nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki. Sampeyan mung kudu golek lan tutul tombol unduh, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Entuk pengalaman game paling apik nganggo Tsubasa + Apk lan rasakake wektu luang. Main karo macem-macem pemain utawa main tanpa internet. Duwe kontrol lengkap kanggo kabeh katrampilan super para pemain lan dadi tim nomer siji. Jelajahi jagad bal-balan anyar ing kene. Download saka tombol sing kasedhiya ing ngisor iki lan wiwiti senengi.

Ninggalake Komentar