Unduh Aplikasi Urlebird Kanggo Android [Update 2022]

Halo para penggemar Tiktok, kita bali nganggo alat liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Urlebird App. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake kabeh video Tiktok. Pangguna bisa streaming video lan ndownload tanpa tandha banyu.

Kaya sing sampeyan ngerteni, amarga sawetara alasan keamanan India nglarang sawetara aplikasi Tionghoa, kalebu Tiktok lan liya-liyane. Ing India, ana akeh wong, sing nggawe video Tik-Tok, lan uga ana akeh pamirsa ing negara iki. Nanging amarga larangan kasebut, kabeh wong frustasi lan kuciwa.

Dadi, ana macem-macem aplikasi sing dikembangake, minangka alternatif, nanging ora ana aplikasi sing bisa ngganti. Dadi, masarakat wiwit golek alternatif apa wae kanggo entuk hiburan sing padha. Mula aplikasi iki dikembangake, kanthi sapa wae bisa streaming video Tik-Tok tanpa nglanggar aturane.

Nawakake macem-macem fitur, supaya sampeyan bisa entuk hiburan sing padha kaya sadurunge. Kita bakal nuduhake kabeh fitur kasebut karo sampeyan kanthi rinci. Dadi, tetep tinggal sawetara wektu kanggo sampeyan lan temokake kabeh babagan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan iki.

Ringkesan App Urlebird

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake pangguna ngakses kabeh video Tiktok lan entuk hiburan paling apik. Nyedhiyakake antarmuka sing gampang kanggo nemokake klip sing beda kanthi cepet, tanpa ana masalah. Sampeyan uga bisa ndownload video liwat aplikasi iki.

Urlebird Tiktok minangka alat Android, sing bisa ngakses kabeh fitur Tik-Tok. Sampeyan bisa nonton klip lucu, romantis, medeni, lan akeh liyane. Iki minangka alat sing paling apik, sing nyedhiyakake hiburan Tik-Tok bali menyang pangguna utawa penggemar.

Nyedhiyakake macem-macem kategori, ing endi sampeyan bisa nemokake video. Sing pertama yaiku kategori omah, ing endi kabeh klip tren, paling anyar, lan misuwur kasedhiya. Sampeyan bisa nonton salah sawijine kanthi mung nutul siji.

Iki uga nawakake bagean tren, ing bagean kasebut kabeh klip tren kasedhiya. Nawakake nganyari cepet menyang database, sing tansah nyedhiyakake klip tren paling anyar. Sampeyan uga bisa ngakses bagean video kanthi kapisah, sing bakal duwe kabeh video.

Ana akeh pangguna Tiktok sing apik tenan, sing nawakake video kreatif lan apik banget. Dadi, sampeyan bisa ngakses profil pangguna, liwat opsi pangguna. Sampeyan uga bisa nonton miturut hashtags. Iku uga menehi fitur kanggo ngakses mung audios.

Sampeyan bisa ndownload konten sing kasedhiya ing aplikasi iki. Urlebird Apk malah nawakake pangguna kanggo ndownload audio kanthi kapisah. Uga nyedhiyakake bilah telusuran, sing bisa nemokake konten kanthi ngetik jeneng pangguna utawa hashtag.

Details app

jenengUrlebird
Size7.12 MB
versiv3.1
Jeneng Paketcom.urlebird.technation
DeveloperTechNation Ltd
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal9.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur liyane ing aplikasi iki, sing nggawe penggemar Tiktok seneng. Dadi, download aplikasi iki lan jelajahi kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Streaming Online Tiktok Video
  • Video sing tren kasedhiya Kasedhiya
  •  Download klip apa wae tanpa tandha banyu
  • Server Dhuwur nyedhiyakake sambungan sing lancar
  • Search Bar nggawe gampang lan gampang ditemokake
  • Ngundhuh kanthi cepet
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kita uga duwe aplikasi TikTok sing padha, muga-muga sampeyan seneng.

Takok Takok

Zee5 Hipi

Kepiye Download file Apk?

Ora kasedhiya ing Google Play Store, nanging kita bakal bareng karo sampeyan. Kita nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki, karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa ndownload app iki saka kaca iki. Cukup temokake tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

App Urlebird minangka warta paling apik kanggo kabeh penggemar Tik-Tok. Nyedhiyakake kabeh hiburan sing paling apik. Pangguna bisa nuduhake klip sing didownload karo kanca lan kulawarga. Pangguna uga bisa nonton offline sawise ndownload klip.

Unduh Link

Ninggalake Komentar