Unduh Aplikasi Telpon sing Diverifikasi Kanggo Android [Update 2022]

Halo para pangguna Android, kita bali karo aplikasi Android liyane kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Aplikasi Panggilan sing Diverifikasi. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake panelpon spam blok lan nyedhiyakake informasi sing gegandhengan karo panelpon. Nyedhiyakake akeh fitur liyane uga.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi peningkatan teknologi, ana akeh efek samping. Dadi, ana salah sawijining aset digital sing paling akeh digunakake yaiku piranti Android. Ana pirang-pirang pangguna Android ing saindenging jagad, sing dadi sumber komunikasi lan hiburan paling apik.

Nanging mesthi ana efek samping, masalah piranti kasebut minangka gangguan. Wong-wong saka ngendi wae bisa ngubungi sampeyan lan mbuang-buang wektu tanpa menehi informasi apik. Mula beda aplikasi dikembangake, nanging amarga sambungan sing ora aman, aplikasi kasebut wiwit hack data wong.

Mula, Google nyedhiyakake aplikasi iki, sing bisa ngirit kabeh sampah ing telpon sing ora dingerteni lan liyane. Wiwitane digawe kanggo Google Pixel, nanging amarga pangguna Android sing luwih akeh, uga menehi versi Android.

Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bisa digunakake lan entuk pengalaman Android paling apik. Kita bakal nuduhake kabeh kanthi rinci karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, coba tetep sawetara wektu kanggo nemokake kabeh.

Ringkesan App Telpon sing Diverifikasi

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Google LLC. Iki digawe kanggo piranti Goggle Pixels, nanging sawise akeh panjaluk saiki nyedhiyakake fitur kasebut kanggo pangguna Android. Nyedhiyakake pangayoman ekstra kanggo pangguna, saengga pangguna bakal ngerti kabeh informasi babagan panelpon.

Kaya sing sampeyan ngerti, piranti lunak sing beda dikembangake, sing nggawe telpon palsu lan ngganggu wong liya. Dadi, liwat Apk Telpon sing Diverifikasi, sampeyan bisa mbatalake kabeh komunikasi sing ora dingerteni. Kanggo ngerti babagan panelpon, bisa njupuk data, sing nggawe nada dering rada telat. Nanging sampeyan bakal entuk kabeh informasi sing kasedhiya babagan panelpon.

Uga nyedhiyakake layar kanggo panelpon sing ora dingerteni, sing sampeyan bisa nyetel saringan sing beda. Filter-filter kasebut mung ngidini telpon sing ngliwati saringan sing digawe. Kabeh liyane ora bakal ngganggu sampeyan kapan wae. Lonceng ora bakal muni yen telpon ora ngliwati filter sampeyan.

Aplikasi Telpon Diverifikasi dening Google nyedhiyakake antarmuka sing paling apik, sing gampang digunakake kanggo pangguna lan sederhana. Amarga antarmuka sing ramah pangguna, masarakat bisa nggunakake lan ngganti saringan miturut kabutuhane. Uga nyedhiyakake macem-macem tema, sing bisa diganti miturut swasana ati.

Ana ton fitur liyane ing Telpon Diverifikasi dening Google, sing bisa digunakake lan nggawe piranti Android luwih aman digunakake. Dadi, download alat iki lan rasakake kabeh fitur kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon babagan prelu, aja bebas hubungi kami liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengTelpon sing Diverifikasi
Size3.99 MB
versiv2.1.2
Jeneng Paket com.callverify
DeveloperSistem Verifikasi Penelpon
KategoriAplikasi/Komunikasi
price free
Dibutuhake Minimal7.0 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Ana aplikasi liyane ing pasar, sing ngaku nawakake fitur sing padha. Nanging nggunakake aplikasi kasebut ora aman, amarga pangguna wis nglaporake njupuk data. Panggilan Diverifikasi Aplikasi Telpon Google nyedhiyakake keamanan lan fitur liyane.

Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama alat iki, karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan, aja bebas nggunakake bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Nyegah telpon sing ora dikarepake
  • Nyedhiyakake Detail Pemanggil
  • Voicemail
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh Tema
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Iklan
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kita duwe alat sing padha kanggo sampeyan.

Telpon Log Monitor Pro

Kepiye Download Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging amarga sawetara sebab download ora kasedhiya. Dadi, kita bakal nuduhake link sing aman lan aktif kanggo ndownload aplikasi Telpon Diverifikasi Google. Sampeyan bisa ndownload alat iki saka kaca iki. Temokake banjur tutul tombol undhuh, enteni sawetara detik lan undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Aplikasi Telpon sing Diverifikasi minangka alat sing paling apik kanggo nggunakake piranti Android tanpa ana panggilan utawa gangguan sing ora dikarepake. Nawakake kabeh fitur iki kanthi gratis, tanpa iklan. Dadi, download alat iki lan entuk bathi saka iku. Kanggo ngerti babagan aplikasi lan alat Android sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link  

Ninggalake Komentar