Download Viera Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo dulur, opo pengen sinau bahasa inggris tapi angel mergo bahasane non asli? Yen ya, mula kita kene karo aplikasi Android sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Viera Apk. Iki minangka aplikasi paling apik kanggo sinau basa iki lan uga praktik kanggo tes basa Inggris standar.

Kaya sing sampeyan ngerteni, basa Inggris minangka basa asing minangka salah sawijining basa sing paling penting ing saindenging jagad. Wong-wong saka saindenging jagad komunikasi nganggo basa iki kanggo nuduhake ilmu, ide, perasaan, lan liya-liyane. Dadi, iku minangka salah sawijining faktor penting supaya kabeh wong komunikasi karo wong liya ing saindenging jagad.

Biasane, siswa saka macem-macem negara, sing dudu asli saka basa iki, nglamar beasiswa apa wae saka skema internasional sing kudu sinau. Iki minangka salah sawijining faktor penting, kanggo entuk kesan sing apik lan beasiswa.

Dadi, kita ing kene nganggo aplikasi sing luar biasa iki, supaya sampeyan bisa sinau basa standar. Iku pilihan sing paling apik kanggo sinau lan nggawe skor apik ing sembarang test standar. Kita bakal nuduhake rincian liyane babagan app iki. Dadi yen sampeyan pengin ngerti, tetep karo kita.

 Ringkesan Viera Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Estudyme Studio. Tujuan utama ngembangake aplikasi iki yaiku kanggo nggampangake masarakat, sing pengin sinau basa kanggo nambah katrampilan, bisnis, kualifikasi, lan komunikasi sing paling penting.

Beasiswa sing beda kasedhiya ing saindenging jagad, nanging salah sawijining kriteria utama yaiku ngerti pengalaman basa sing standar ing basa Inggris. Mula app iki nawakake kabeh babagan. Nyedhiyakake media supaya sampeyan bisa sinau kanthi luwih cepet, kaya foto obyek, papan, lan liya-liyane.

The App Pendidikan uga menehi pitakonan lan sistem respon, kang sampeyan bisa nambah wektu respon lan skills. Uga nawakake bagean obrolan, ing ngendi sampeyan bisa nambah katrampilan obrolan. Ana akeh opsi liyane, sing bisa nambah Grammar, Vocabulary. Nawakake luwih saka 4,000 pitakonan.

Aplikasi Viera uga nawakake luwih akeh fitur, sing bisa diakses kanthi gratis. Nanging uga nyedhiyakake fitur premium, sing bisa mbukak kunci blocker iklan lan sawetara fitur liyane. Dadi, minangka pengalaman pribadi, minangka salah sawijining cara paling apik kanggo sinau.

Yen sampeyan mahasiswa, sampeyan bisa nyoba versi gratis. Uga kasedhiya ing mode offline, sing ora ana iklan sing muncul nalika sinau. Yen sampeyan sinau profesional, sampeyan bisa tuku versi premium lan entuk akses menyang kabeh fitur.

Ana luwih akeh fitur ing aplikasi iki, sing bisa ditemokake. Dadi, download app iki lan miwiti njelajah. Yen sampeyan duwe masalah karo ngakses, aja bebas hubungi kita. Kita bakal ngrampungake kabeh masalah sampeyan.

Details app

jenengWaca
Size16MB
versiv1.2.0
Jeneng Paketcom.studyme.toeic
DeveloperEstudyme Studio
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nalika nuduhake sawetara fitur karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa ditliti. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

  • Aplikasi paling apik kanggo Sinau Bahasa Inggris Standar
  • Nambah kekirangan
  • Nyedhiyakake Informasi Rincian babagan Saben Pitakon
  • Bar Progress uga kasedhiya
  • Nyedhiyakake Kamus
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Tuku ing-app
  • Mode Offline uga kasedhiya

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kanggo ndownload Viera Apk, sampeyan bisa bukak Google Play Store utawa sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Kita uga nyedhiyakake versi paling anyar app iki kanggo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Cukup menyang Setelan banjur bukak Panel Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki, sampeyan bebas nginstal file Apk ing piranti sampeyan.

kesimpulan

Viera Apk minangka aplikasi Android paling apik kanggo sinau basa internasional. Dadi, entuk bathi saka fitur-fitur kasebut. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar