Walter Black Apk V3 Kanggo Unduh PUBG [Update 2022]

Halo pemain PubG, apa sampeyan pengin entuk hack PubG paling anyar? Kita ing kene duwe aplikasi, lan sampeyan bisa hack PUBG. Dikenal kanthi Walter Black PUBG Hack.

Nalika sampeyan ngerti, mung kerugian nggunakake hack yaiku larangan akun, nanging ing kirim iki, kita bakal nuduhake sawetara cara kanggo nyuda kemungkinan larangan akun. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan app iki, tetep karo kita.

Ringkesan Hack Walter Black PUBG

Iki minangka alat, sing dikembangake dening programmer Turki. Kaya sing sampeyan ngerteni, PubG minangka salah sawijining game online sing paling apik. Sampeyan ditinggalake ing pulo sing terpencil, ing ngendi sampeyan kudu urip kanthi ngilangi mungsuh. Sampeyan bisa muter karo kanca, solo, utawa ing tim papat pemain.

Kaping pisanan, sampeyan kudu golek gaman lan peralatan sing isih urip. Sawisé iku, sing kudu ditindakake yaiku ngusir mungsuh sabisa-bisa nanging ora gampang ditindakake. Sistem kasebut nggawe keputusan sing adil yen mungsuh sampeyan bakal dadi pemain peringkat sing padha.

 Iku tegese sampeyan muter marang pemain sing kemampuan game padha karo sampeyan. Dadi ora gampang kanggo menang babak game. Nanging ing kene sampeyan bisa menang minangka akeh babak sing pengin, mung sampeyan kudu alat iki. Iki minangka aplikasi sing gampang, kanthi antarmuka pangguna sing paling apik.

Fitur utama saka Walter Black PUBG Hack

Nyedhiyakake akeh fitur. Aku bakal nuduhake sawetara wong-wong mau karo sampeyan kabeh. Iki mung sawetara sing luwih apik kanggo aku, nanging sampeyan bisa mriksa manawa sampeyan bakal nemokake akeh fitur liyane, sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, kanthi nggunakake bagean komentar.

Iki dhaptar fitur.

wallhack

Iki minangka salah sawijining fitur sing ditawakake, nggunakake iki sampeyan bakal bisa ndeleng mungsuh liwat tembok lan sampeyan uga bisa njupuk minangka tembok transparan.

Rusak hack

Nggunakake alat iki, sampeyan bakal bisa mateni recoil, tegese sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang puteran tanpa mundur.

aimbot

Aktifake pilihan iki lan sampeyan bakal bisa ngarahake ing multiply mungsuh ing siji wektu. Sampeyan bisa njupuk tanpa katrampilan nguwuh.

Peluru Sihir

Iki minangka salah sawijining alat favoritku, nggunakake iki supaya sampeyan bisa nembak target utawa mungsuh. Kaya sing diarahake menyang arah, otomatis bakal target sampeyan.

Dadi sawetara fitur sing paling apik sing daktemokake. Saiki kita bakal nuduhake pengalaman pribadi sing gampang yen sampeyan pengin nggunakake hack sing bisa ditindakake. Nanging sampeyan kudu aman lan sampeyan kudu ngerti yen wis bisa digunakake. Mula, sampeyan kudu nggunakake akun palsu kanggo pengalaman pribadi.

Gambar saka App

Apa aman Gunakake Walter Black Apk?

Ya, kaya sing dialami wong. Nanging sampeyan bakal duwe risiko nglarang akun. Mula, kita kudu jelas yen sampeyan ora gelem nggawe resiko akun sampeyan aja nggunakake iki. Kita ora menehi jaminan keamanan.              

Ora, iku ora legal kanggo nggunakake. Nggunakake hack sampeyan nglanggar aturan game. Mulane iku ora legal kanggo nggunakake lan akun bisa begalan kanggo nggunakake utawa kanggo mbeling. Sampeyan bisa nandhang masalah, mula aku menehi saran supaya ora nggunakake.

Cara ndownload Walter Black App?

Sampeyan mung kudu nutul link sing kasedhiya lan ngenteni sawetara detik. Mungkin ana situs web liyane, sing bisa uga menehi penawaran sing padha, nanging kita nyedhiyakake link sing aman lan aman. Mulane sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa.

Yen sampeyan nemoni masalah lag sajrone game, sampeyan bisa nyoba aplikasi ing ngisor iki
Alat GFX Kanggo PUBG Lite

Cara nginstal Walter Black Apk?

Sadurunge diinstal, sampeyan kudu ngganti jeneng sawetara file lan instal PUBG saka piranti. Kita bakal nuduhake ing dhaptar ing ngisor iki, tindakake langkah-langkah kasebut lan sampeyan bisa nginstal ing piranti.

  •  Bukak File manager banjur bukak folder Android
  • Bukak OBB lan ganti jeneng file "com.tencent.ig" dadi "com.tencent.ig1"
  • Bali menyang folder Android banjur bukak Data
  • Ganti jeneng file "com.tencent ig" dadi "com.tencent.ig2"
  • Copot instal versi PubG asli
  • Download saka link ing ngisor iki
  • Instal.
kesimpulan

Walter Black Apk minangka cara paling apik kanggo hack PUBG. Iki minangka aplikasi sing gampang banget kanthi fitur sing paling apik. Nggunakake bisa nyebabake masalah lan akun bisa dilarang. Dadi pikiren sadurunge digunakake.

1 mikir babagan "Walter Black Apk V3 Kanggo Download PUBG [Update 2022]"

Ninggalake Komentar