Unduh WCC3 Mod Apk Kanggo Android [Dianyari 2022]

Halo, para pecinta jangkrik, kita bali kanthi game modded liyane kanggo sampeyan kabeh. Kaya sing sampeyan ngerteni manawa WCC3 mung diluncurake ing pasar lan ana ton wong sing pengin mod mod kasebut. Dadi, kita ana ing kene Apk WCC3 Mod Apk.

Ana akeh situs web liyane sing nyebar berita palsu babagan nawakake aplikasi iki. Nanging kabeh sing ditawakake yaiku game versi lawas. Dadi, sawise nyoba ing sawetara piranti Android lan bisa digunakake kanthi becik. Yen sampeyan pengin nggunakake, sampeyan kudu ngerti sethithik babagan iki.

Tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh sing kita ngerti babagan aplikasi iki. Muga-muga sampeyan seneng iki lan aja lali bareng karo kanca, mula ayo miwiti babagan app iki.

Ringkesan WCC3 Mod Apk

WCC3 Apk minangka aplikasi game Android, sing minangka bagean paling anyar saka seri World Cricket Championship. Dikembangake dening Nextwave Multimedia lan pérangan pisanan diterbitake ing taun 2011. Ing taun 2021 Rivals Championship Kriket Dunia dirilis.

Iki minangka game jangkrik paling realistis lan maju. Nawakake sampeyan muter online karo kanca-kanca, tegese sampeyan bisa main 2v2. Iki minangka siji-sijine game Cricket-video sing nawakake multiplayer online lan ngatur tim sampeyan.

Sampeyan kudu ngatur kabeh tim lan uga nganyarke yen sampeyan duwe dhuwit recehan. Sampeyan bisa milih bowler, batsman, lan fielders. Ing game iki sampeyan kudu operate fielders banget, kang tegese sampeyan kudu nggawe kejiret bal, lan nyetel wektu akurat.

Game 3D nawakake uga Komentar Hindi, sing ditindakake dening komentator profesional India Aakash Chopra. Iku video game e-olahraga pisanan, sing mlebu komentator profesional kanggo komentator ing platform digital.

Details app

jenengWorld Cricket Championship 3
versi1.4.4
Size55.49 MB
Jeneng Paketcom.nextwave.wcc3.moddroid
DeveloperNextwave Multimedia
KategoriGames/olahragas
pricefree
Dibutuhake Minimal 6.0 lan Ndhuwur

Fitur Utama WCC3 Mod Apk

Nalika ngrembug, nanging ana sawetara fitur saka versi mod. Aku bakal nuduhake sawetara fitur kasebut karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa nemokake luwih akeh fitur lan dituduhake liwat bagean komentar. Bebas nggunakake bagean komentar.

  • Ngundhuh Cepet
  • Unlimited
  • Nyedhiyakake Pembaruan
  • Gampang Play
  • Mbukak kunci kabeh Levels
  • Bukak kunci kabeh Roosters
  • Pemain Upgrade Gratis
  • ora iklan

Gambar saka App

Apa WCC3 Modded Apk Aman Dianggo?

Ya, aman kanggo digunakake. Kita wis nyoba ing piranti Android sing beda lan bisa digunakake kanggo kita. Nanging sampeyan ngerti minangka versi modded, mula kita ora bisa menehi jaminan keamanan kanggo sapa wae. Yen sampeyan pengin nggunakake, sampeyan bisa nindakake dhewe.

Ora, iku ora legal kanggo nggunakake. Iku nglawan aturan game apa wae kanggo ngowahi lan nggunakake tanpa ijin saka pangembang. Mula, sampeyan kudu takon karo wong liya sadurunge nggunakake aplikasi iki. Kita dudu pangembang aplikasi modded iki utawa ora promosi.

Kepiye Download WCC3 Mod?

Kita nyedhiyakake link sing aman kanggo ndownload aplikasi iki. Sampeyan mung kudu nemokake tombol download ing kaca iki, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor. Sampeyan mung kudu nutul salah siji tombol kasebut lan ngenteni sawetara menit nganti rampung ngundhuh.

Kepiye Cara Instal WCC3 Mod Apk?

Kanggo nginstal aplikasi iki ing piranti, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kita bakal nuduhake proses instalasi ing langkah-langkah ing ngisor iki. Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah kasebut kanggo nggawe instalasi sing sampurna ing piranti Android sampeyan.

  • Bukak Setelan banjur Bukak Keamanan
  • Tandha ing 'Sumber sing ora dingerteni'
  • Setelan metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk
  • Pilih Instal Pilihan
  • Ngenteni sawetara detik
  • Bukak.       
kesimpulan

WCC3 Mod Apk minangka aplikasi modded game Android paling apik. Iku mod saka WCC3 Apk sing nawakake dhuwit recehan emas Unlimited lan akeh liyane. Sampeyan bisa entuk kabeh kanthi gratis, tegese sampeyan ora perlu mbuwang sepeser pun.

Tetep Ngarep Tetep Aman, Terus Kunjungan menyang situs.

Matur nuwun

Ninggalake Komentar