Unduh WIMKIN Apk Kanggo Android [Anyar 2022]

WIMKIN minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake layanan media sosial paling apik kanggo pangguna. Iki menehi gratis kanggo ngomong karo kabeh wong. Wong bisa nuduhake gagasan, panemu, lan apa wae. Pangguna uga bisa ketemu wong anyar saka sak ndonya lan ngerti babagan.

Platform media sosial minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nuduhake ilmu karo wong liya, nanging amarga ana watesan, masarakat ora bisa nuduhake kasunyatan utawa pernyataan sing sejatine. Mula aplikasi Android paling anyar iki dikembangake kanggo kabeh wong, sing sengit karo watesan.

Sawetara fitur aplikasi iki padha karo Facebook, sing nyedhiyakake pangguna supaya luwih gampang ngerteni. Nanging ana pirang-pirang fitur anyar sing ditambahake, sing nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo sapa wae.

Kita bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki kanthi rinci. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan sithik, sadurunge digunakake, luwih becik sampeyan tinggal sawetara wektu karo kita. Sampeyan uga bisa nuduhake pendapat karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ringkesan App WIMKIN

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake fitur platform media sosial paling apik. Dikembangake dening Jason Sheppard. Nyedhiyakake pangguna supaya bisa ngomong kanthi bebas lan ngrembug topik apa wae, tanpa ana watesan. Ora menehi tindakan tumrap omongan, diskusi, video, utawa gambar wong. Iki nawakake layanan paling apik kanggo nuduhake sosial.

Nawakake akun gratis kanggo pangguna, sing sapa wae ing jagad iki bisa melu platform iki. Mung mbutuhake akun email. Nyedhiyakake profil, sing bisa diowahi miturut pangguna. Kustomisasi profil padha karo FB. Gambar profil, Info profil, kanca, foto, gambar latar mburi, lan liya-liyane kasedhiya ing profil.

Nawakake bagean sing beda, bagean pertama yaiku omah. Ing bagean iki, kabeh warta lan feed paling anyar kasedhiya. Sampeyan mung bakal entuk warta lan feed, sing diunggah utawa dituduhake dening pejabat utawa kanca. Nyedhiyakake fitur kanggo nanggepi kabar kasebut, menehi komentar, lan sampeyan bisa nuduhake.

Bagian liyane yaiku golek anggota utawa kanca. Kabeh pangguna kasedhiya ing bagean anggota, yen wong liya ora ngalangi sampeyan, sampeyan bisa nemokake. Sampeyan bisa ngunjungi profil, kanggo ngerti babagan. Sampeyan bisa ngirim panjalukan persahabatan lan yen wong liya nampa, sampeyan bisa dadi kanca.

Nawakake uga bagean liyane kaya foto, ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh gambar sing dienggo bareng umum, Page, ngendi kabeh kaca kasedhiya, Music, saka aliran beda, acara, kang nyedhiyani kabeh tanggal acara lan rincian.

Uga nyedhiyakake pasar, ing endi sampeyan bisa tuku macem-macem produk lan uga bisa adol. Nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo nampilake produk sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel rega lan para pembeli bisa komunikasi karo sampeyan yen pengin tuku produk.

Ana ton fitur liyane ing aplikasi iki, sing bisa ditemokake. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti ngomong tanpa wedi. Sampeyan uga bisa nuduhake aplikasi iki, karo kanca lan kulawarga. Sampeyan bisa seneng-seneng ing platform iki.

Details app

jenengWIMKIN
Size89.03 MB
versiv1.0.3
Jeneng Paketapp.wimkin.android
DeveloperJason Sheppard
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana akeh liyane sing bisa ditliti ing aplikasi iki. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki, karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Akun Gratis
  • Kebebasan Ngomong
  • Papan Pasar internal
  • Formulir kanggo diskusi
  • Ora Ana Iklan
  • Gawe Blog utawa bukak liyane
  • Nuduhake Video
  • Nggawe Kanca
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store. Kita uga nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan. Cukup temokake tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

WIMKIN Apk minangka platform Sosial paling apik kanggo nuduhake apa wae karo jagad iki. Iki minangka papan sing paling apik kanggo nuduhake apa wae, sampeyan bebas nuduhake. Ora menehi watesan kanggo nuduhake apa-apa. Dadi, unduh aplikasi iki lan wiwiti ngomong sing bener tanpa sumelang.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

1 mikir babagan "Unduh WIMKIN Apk Kanggo Android [Anyar 2022]"

  1. Wis suwe ing Wimkin lan nemokake manawa ditinggalake situs liyane ing jarak mil, situs sing migunani banget lan jujur, saestu nyaranake.

    Reply

Ninggalake Komentar