Unduh Wings Ek Udaan Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo para mahasiswa, kami hadir dengan aplikasi Android yang luar biasa untuk kalian semua yang bernama Wings Ek Udaan. Iki minangka platform paling apik kanggo nindakake kelas online, sing nyedhiyakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo siswa uga wong tuwa.

Kaya sing wis dingerteni, amarga kahanan saiki akeh siswa sing ilang, kawruh akademik. Saben jinis sekolah, kolase, lan universitas ditutup lan ora ana layanan pendidikan sing bisa digunakake.

Dadi, ana macem-macem aplikasi ing pasar, sing bisa diakses karo guru lan kanca sekelas. Kabeh iki minangka bagean saka kelas online, nanging aplikasi liyane duwe akeh masalah lan masalah. Dadi, kita nggawa sampeyan aplikasi iki, sing nggawe sambungan sing sampurna antarane guru, siswa, lan wong tuwa.

Ana pirang-pirang fitur liyane saka aplikasi iki, sing nggawe sumber pembelajaran sing luwih apik. Kita bakal nuduhake kabeh babagan kasebut ing bagean ing ngisor iki. Dadi, yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, mula minangka rekomendasi pribadi sampeyan kudu ngerti babagan aplikasi iki. Dadi, tetep wae karo kita.

Ringkesan App Wings Ek Udaan

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening Education Nick Media. Tujuan utama aplikasi iki yaiku nyedhiyakake platform sing paling apik, ing ngendi sampeyan bisa sinau luwih akeh tinimbang sadurunge. Iku aplikasi Android pendidikan, sing institusi sembarang bisa gabung lan njaluk kabeh siswa ing sak panggonan.

 Nawakake macem-macem fitur kanggo para siswa ngatur wektu sinau. Salah sawijining fitur paling apik saka app iki yaiku jadwal. Iki nyedhiyakake kabeh kabar babagan kelas, tes, kuis, tanggal pungkasan kiriman tugas, lan liya-liyane. Iku cara paling apik kanggo ngelingi kabeh bebarengan.

The App Pendidikan uga nawakake ceramah lan video sing beda-beda babagan subjek sing beda kanggo siswa. Iku cara paling apik kanggo sinau soko saka macem-macem arah. Video apik kanggo sinau babagan apa wae. Dadi, nawakake enggo bareng video lan nonton. Nawakake ton koleksi video sing dibangun, kanggo kabeh wong.

Yen sampeyan duwe masalah ngerteni kuliah apa wae, mula uga menehi cara sing gampang kanggo hubungi guru kanthi pribadi lan ngrembug masalah kasebut. Sampeyan uga bisa melu tes. Iki nyedhiyakake sistem tes online lan tugas online sing paling apik.

Iki uga nyedhiyakake sistem pengumuman, sing bakal menehi kabeh pengumuman sing ana gandhengane karo institusi sampeyan. Iku uga nawakake kanggo ngrekam rawuh ing cara paling anyar. Yen sampeyan duwe masalah manajemen biaya, mula uga nawakake manajemen biaya sing paling apik kanggo siswa.

Details app

jenengWings Ek Udaan
Size108 MB
versiv1.4.45.1
Jeneng Paketco.nick.myqhg
DeveloperPendidikan Nick Media
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

Fitur Key

Ana ton fitur liyane saka aplikasi iki, sing bisa ditemokake kanthi nggunakake aplikasi iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar.

  • Gratis Gunakake
  • Gratis Download
  • Tabel-Wektu
  • Sistem Notifikasi nganyari paling anyar
  • Dibangun ing PDF, Video, lan konten liyane kanggo Sinau
  • Antarmuka iku pangguna-loropaken
  • Kelas online
  • Multiple Server nggawe sambungan kuwat
  • Ora-Ads utawa pop-up
  • Gampang kanggo Gunakake

Gambar saka App

Kepiye Download Wings Ek Udaan Apk?

Kanggo ndownload app iki, sampeyan bisa bukak Google Play Store. Kita uga mbukak versi app paling anyar iki, kanggo ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh lan unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Wings Ek Udaan minangka aplikasi sing paling apik kanggo sinau. Iki minangka aplikasi gratis, sing nawakake fitur paling apik kanggo siswa, guru, lan uga kanggo wong tuwa. Dadi, cukup download app iki saka kaca iki lan wiwiti nggunakake. Aja lali baleni babagan iki situs.

Unduh Link    

Ninggalake Komentar