Unduh Gratis WR3D 2K21 Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan nggoleki papan perang utama, sing dikenal kanthi jeneng WWE? Yen ya, kita bakal duwe platform game paling apik, sing dikenal minangka WR3D 2K21. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake gameplay paling apik kanggo hiburan gulat donya. Goleki atlit favorit lan siyap kanggo nglawan pemain sing paling apik.

WWE minangka salah sawijining platform hiburan paling apik ing donya, sing nyedhiyakake platform paling apik kanggo para atlit dadi populer kanthi nglipur wong liya. Acara kasebut beda-beda ing saindenging jagad lan jutaan penggemar ing saben negara.

Wong seneng nonton gelut antarane pemain liyane lan seneng tumindak langsung. Ana macem-macem produk sing kasedhiya ing pasar, sing nyedhiyakake para penggemar supaya entuk bagean saka WWE. Kanthi cara sing padha, ana macem-macem game sing kasedhiya kanggo pangguna bisa main lan nikmati.

Dadi, kanthi Taun Anyar iki, kita ana ing kene versi WWE sing luar biasa, sing nyedhiyakake kabeh fitur lan layanan paling anyar kanggo pangguna supaya gumun banget. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan aplikasi iki, coba tetep karo kita lan entuk kabeh informasi penting.

Ringkesan WR3D 2K21 Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game aksi sing paling apik kanggo para pemain. IT adhedhasar WWE lan menehi pengalaman paling apik kanggo muter nggunakake favorit WWE-Star. Siapke kanggo mbangun karir superstar favorit lan seneng muter. Entuk app iki gratis saka kaca iki kanthi gratis lan nikmati gamelan.

Kasedhiya versi ing pasar, nanging kanggo entuk aplikasi resmi, pangguna kudu mbayar. Sampeyan angel kanggo saben penggemar investasi dhuwit ing game, mula kita teka ing Download Mod WR3D 2K21 kanggo sampeyan seneng main game kanthi gratis.

Versi paling anyar nawakake koleksi daptar tugas sing akeh kanggo pangguna. Nawakake luwih saka 20 daptar tugas sing beda kanggo para pemain kanggo nemokake karakter lan acara. Sampeyan bisa entuk daptar tugas lan pemain sing paling populer, kalebu RAW, SmackDown, lan NXT ing WR3D 2K21 dening HHH.

Ana macem-macem gerakan anyar sing ditambahake ing versi paling anyar supaya para pemain duwe kontrol lan pengalaman sing luwih apik. Sampeyan bisa nggunakake gerakan khusus ing urutane critane game kanggo ngrusak mungsuh sampeyan.

Pemain bisa uga main ing mode karir, sing kudu nggawe karakter lan gabung karo macem-macem acara supaya dadi pejuang paling apik ing kabeh wektu. Karakter sampeyan bisa duwe jeneng ing Hall of Fame. Sampeyan kudu nggawe karakter ora bisa dikalahake lan nggawe sing paling apik ing kabeh wektu.

Pertandhingan cepet uga kasedhiya kanggo nyoba kabisan karakter lan gerakan, sing bisa disinau ing pedoman lan dileksanakake ing pertandhingan cepet. Sampeyan bisa entuk TCTerms ekstra ing muter pertandhingan cepet apik lan njupuk mudhun mungsuh ing iki Game 3D.

Wr3d WWE 2k21 Mod Download Apk Download Gratis lan nikmati gameplay. Jelajahi kabeh fitur paling anyar ing versi apik tenan iki. Kasedhiya macem-macem jinis pangguna pangguna Android paling dhuwur lan uga pangguna sing paling endhek.

Dadi, kita bakal nuduhake loro versi kasebut karo sampeyan kabeh. Yen sampeyan pangguna Android paling dhuwur, sampeyan bisa ndownload versi utama game iki. Nanging yen sampeyan ora nggunakake piranti Android endhek, sampeyan bisa nggunakake versi lite.

Ing lite, sawetara fitur ora kasedhiya, sing uga kalebu tampilan bermutu lan layanan liyane. Dadi, entuk pengalaman game sing apik tenan ing piranti Android apa wae. Sampeyan mung kudu Download WR3D 2K21 Mod Apk Kanggo Android lan nikmati kabeh fitur sing apik tenan.

Details app

jenengWR3D 2K21
Size232.5 MB
versiv2.0
Jeneng Pakethawa.WR3D21LiteHHH
DeveloperWR3D
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Gameplay Aksi Paling Apik
  • Ndhukung Multiple Mode
  • Daftar Anyar kasedhiya
  • Jelajahi Gerakan Anyar Gelut
  • Koleksi Karakter sing Akeh
  • Acara Anyar Ditambahake
  • Versi Lite Kasedhiya
  • Graphics nyata
  • Musik Latar mburi
  • Kontrol Gamelan lan Responsif
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Game liyane sing padha kanggo sampeyan.

WR3D 2K20

Epic Soaka Snaeh 2 Apk

Kepiye Download Apk?

Yen ndownload game apik tenan iki, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Wr3d 21 Download saka tombol download sing kasedhiya ing kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Kita nyedhiyakake kaloro versi. Dadi, tutul undhuhan miturut kabutuhan. Sampeyan bisa entuk kaloro versi kasebut lan uga bisa nemokake bedane. Cukup Download WR3D 2K21Apk Kanggo Android lan nikmati kabeh layanan game.

kesimpulan

Ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya ing WR3D 2K21 dening Mike Bail Apk. Dadi, download lan instal app iki ing piranti Android kanggo njelajah babagan kabeh. Nuduhake saran sampeyan ing bagean komentar sing kasedhiya ing ngisor iki.

Ninggalake Komentar