Unduh Xplayer Pro Apk Kanggo Android [2022 Update]

Halo, kita bali karo aplikasi Android liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Xplayer Pro Apk. Iki minangka aplikasi pamuter video Android, sing nawakake fitur pamuter video paling canggih kanggo menehi pengalaman paling apik kanggo para pangguna.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana ton Pemain ing pasar, sing apik kanggo streaming video. Dadi, kenapa menehi saran aplikasi iki? Ana ton fitur, sing nggawe aplikasi iki apik tenan saka liyane. Kita bakal nuduhake kabeh babagan karo sampeyan.

Kanggo entuk kabeh akses menyang aplikasi iki, sampeyan kudu tuku versi premium. Nanging kanggo sampeyan kabeh, kita kene karo versi pro, sing nawakake kabeh tawaran premium ora dikunci. Sampeyan bisa nggunakake kabeh tawaran anggota Premium lan entuk pengalaman paling apik.

Kita bakal nyebutake kabeh alat lan fungsi sing kasedhiya. Dadi, yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan aplikasi iki. Kanggo ngerti babagan iki, tinggal sawetara wektu kanggo sampeyan banjur rasakake.

Ringkesan Xplayer Pro Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake fitur pamuter video paling canggih. Iki minangka pamuter video, sing ndhukung kabeh format file video. Iki minangka aplikasi sing tuku ing aplikasi, nanging kita nggawa sampeyan versi mod sing nawakake kabeh aset sing dibayar tanpa dikunci kanthi gratis.

Ndhukung kabeh format file video, sing kalebu tampilan 4k. Jendhela ngambang uga ditambahake, kanthi sampeyan bisa nggunakake piranti Android nalika streaming. Sampeyan uga bisa muter video ing latar mburi lan mung nikmati audio kasebut.

Xplayer Mod Apk nyedhiyakake kontrol sing gampang nalika streaming. Sampeyan bisa ngontrol Padhang, Goleki posisi, lan Volume tanpa ngganggu tampilan. Sampeyan uga bisa ngontrol mode wengi, kanggo nonton kanthi peteng tanpa ngganggu mata. Sampeyan uga bisa nyetel wektu, supaya bisa dipateni sawise wektu tartamtu.

Sampeyan uga bisa muter film ing Android Smart TV. Nyedhiyakake Casting karo Chromecast, sing bisa nyambung Smartphone karo Android TV lan nonton ing layar amba. Nyedhiyakake sistem scanning sing paling apik, supaya sampeyan bisa entuk kabeh media sing disimpen ing piranti ing sak papan.

Sanajan data kasebut didhelikake, scanner bakal nuduhake kabeh. Yen sampeyan pengin muter karo audio, mula nawakake Equalizer paling apik sing bisa ngontrol kabeh sistem audio. Iki minangka siji-sijine aplikasi, sing nawakake macem-macem tema, sing bisa ngganti kulit, warna, lan tampilan para pemain.

Salah sawijining fitur paling apik yaiku nyedhiyakake jeneng tag pangguna premium kanthi aplikasi iki kanthi otomatis. Ana ton fitur liyane saka aplikasi iki, sing bisa ditliti. Dadi, sampeyan mung kudu ndownload Xplayer Pro Apk lan wiwiti nikmati.  

Details app

jenengXplayer Pro Kab
Size19.12 MB
versiv2.2.4.1
Jeneng Paketvideo.player.videoplayer
DeveloperInShot Inc.
KategoriAplikasi/Video Pemain & Editors
pricefree
Dibutuhake Minimal4.3 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nyebutake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo komentar ing ngisor iki.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Ndhukung kabeh Format Video
  • Gamelan lan Gunakake Kontrol
  • Zoom Video
  • Casting Video
  • Mode Wengi
  • Kunci Data Privet
  • Pamuter Video Latar mburi
  • Scanner Kuat, kanggo ngenali file sing didhelikake
  • Akeh Tema
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kaya sing sampeyan ngerti, aplikasi mod ora kasedhiya ing Google Play Store. Dadi, kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki, karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Xplayer Pro Apk minangka aplikasi Android paling apik, sing nawakake fitur pamuter video paling canggih. Dadi, download versi mod iki kanggo ngakses kabeh fitur mbayar app iki. Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar