Unduh Aplikasi Yogioh Neuron Kanggo Android [Update 2022]

Halo para pecinta Yogioh, kita ana ing kene nganggo aplikasi Android sing apik tenan, sing dirancang khusus kanggo sampeyan kabeh. Apa sampeyan kabeh pengin dadi pemain pro ing game kertu Yogioh? Yen ya, kita nggawa sampeyan Aplikasi Yogioh Neuron, sing nawakake pelacakan Life Point, gulungan dadu, dhuwit koin, manajemen Dek, lan liya-liyane.

Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing dikembangake kanggo sampeyan kabeh dadi Pro ing Duelists. Ana liyane babagan aplikasi iki, sing bakal kita bareng-bareng. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan app iki, tetep karo kita kanggo sawetara wektu.

Ringkesan App Yogioh Neuron

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening Konami. Nawakake sampeyan dadi Master of Duelists, kanthi nyedhiyakake fitur sing paling apik. Menehi sistem pangenalan gambar, kanthi sampeyan bisa mindhai lan nambah 20 kertu sekaligus.

Kaya sing sampeyan ngerti, manajemen mejo penting banget ing game iki. Dadi, aplikasi iki nawakake kanggo ngatur mejo kanthi profesional. Sampeyan uga bisa nggunakake editor dek kanggo nyunting meja, sing bisa dituduhake karo pemain liyane kanggo nuduhake kekuwatan.

Sing ngerti nemokake kertu paling anyar iku angel, nanging saiki sampeyan bisa njaluk kabar paling anyar lan nganyari related kanggo kertu. Sampeyan uga bisa entuk informasi babagan produk paling anyar, sing diterbitake dening Konami. Sampeyan bakal tansah dianyari karo saben layanan.

Ing wiwitan, Yogioh Neuron Apk dikembangake mung kanggo Jepang. Ing Game 2D dikembangake ing Basa Jepang, nanging sawise nganyari, saiki kasedhiya ing wolung basa sing beda-beda. Basa Inggris uga ditambahake menyang server sawise nganyari.

Sistem pemindaian Kartu disambungake menyang server utama. Yen sampeyan bisa kertu, bakal maca Avatar, Nomer Kertu, Teks, lan id liyane. Kabeh kasebut bakal disimpen ing basis data. Dadi, yen ana sing pengin njupuk kertu sampeyan lan disimpen ing dek, mula ora bakal nanggapi.

Dadi, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi iki yen wis diinstal app iki ing piranti. Sampeyan kudu menehi akses menyang kabeh ijin sing dibutuhake. Sawise iku, sampeyan mung kudu mlebu log, kanthi menehi rincian akun. Yen sampeyan ora ndhaptar, sampeyan kudu ndhaptar karo konami.

Details app

4NamaYogioh Neuron
Size93.27 MB
versiv3.5.0
Jeneng Paketjp.konami.YugiohOcgSupport
DeveloperKonami
KategoriGames/Card
pricefree
Dibutuhake Minimal8.0 lan Ndhuwur

Fitur Utama Aplikasi Yogioh

Nalika ngrembug sawetara fitur ing paragraf ing ndhuwur, nanging ana liyane sing bisa dituduhake. Dadi, kita bakal nuduhake fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan bisa nemokake fitur liyane sing apik tenan nalika njelajah app iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Tracker Titik Urip
  • Editor Deck
  • Ora Ana Iklan
  • Registrasi geladhak
  • Musik Latar mburi
  • Kertu Scanning internal

Gambar saka App

Kepiye Download Aplikasi Yogioh Neuron?

Kanggo ndownload aplikasi iki, sampeyan mung bisa ngunjungi Google Play Store. Yen sampeyan nemoni masalah nalika ngakses, sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Cara nginstal Apk Yo-Gi-Oh Neuron Apk?

Instalasi file Apk iku gampang banget. Sampeyan mung kudu ngganti sawetara setelan nanging kanggo sampeyan kabeh. Kita bakal nuduhake kabeh langkah proses instalasi. Sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah kasebut lan bakal nginstal kanthi sampurna ing piranti sampeyan.

Proses Instalasi

  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Aktifake 'Sumber Ora dingerteni' lan Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur Pilih Instal Pilihan
  • (Enteni sawetara detik nganti diunduh rampung)
  • Bukak
kesimpulan

Yogioh Neuron App minangka Aplikasi Android, sing nawakake sampeyan nambah katrampilan game lan akeh liyane. Iki minangka aplikasi gratis, sing dikembangake para pejabat.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link  

Ninggalake Komentar