Download YouTube Blue Apk Kanggo Android [2022 YT Mod]

Apa sampeyan frustasi karo watesan lan Iklan ing YouTube? Yen ya, kita bakal nggawa sampeyan macem-macem apik tenan, sing diarani YouTube Blue Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake koleksi platform enggo bareng video paling gedhe kanggo nonton film, seri, lan bentuk video liyane.

Dadi, ana pirang-pirang fitur sing kasedhiya kanggo pangguna, sing bisa entuk keuntungan lan seneng wektu luang. Nanging masalahe yaiku watesan, sing kasedhiya ing versi resmi. Kita bakal nuduhake kabeh babagan iki. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan entuk kabeh informasi informatif.

Apa sing diarani YouTube Blue Apk?

YouTube Blue Apk minangka pamuter video lan editor video Android, sing nyedhiyakake koleksi perpustakaan video paling gedhe kanggo para pangguna. Yen sampeyan pacangan video, sampeyan bakal ngerti kabeh babagan aplikasi resmi, nanging kita kene karo versi sing paling apik kanggo sampeyan.

Ing versi resmi, kasedhiya macem-macem iklan, sing kudu ditonton pangguna ing antarane stream utawa ing wiwitan. Sejatine cara kanggo ngasilake dhuwit kanggo perusahaan lan uga kanggo pangunggah. Saliyane, iki minangka salah sawijining perkara sing paling ngeselake para pamirso.

Ana watesan liyane sing kasedhiya ing versi resmi, sing bisa ngluwihi ing YouTube Blue App. Iki bakal ngrampungake kabeh masalah sampeyan. Ana verities fitur kasedhiya kanggo pangguna, sing bisa disinau ing App Mod lan kita uga bakal nuduhake karo sampeyan kabeh.

Pamblokir Ads

Iki minangka salah sawijining fitur paling apik, sing meh kabeh pamirsa duwe piranti kasebut. Sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol pariwara. Yen sampeyan pengin mblokir pariwara, coba aktifake blocker lan mbusak kabeh iklan saka video kasebut. Sampeyan ora bakal nemokake gangguan lan entuk pengalaman sing luar biasa.

Puteran Latar mburi

Ana macem-macem jinis musik sing kasedhiya ing platform, sing seneng dirungokake. Nanging masalahe yaiku ora ndhukung fitur puter maneh. Nanging ing kene sampeyan entuk fitur latar mburi, kanthi sampeyan bisa nggunakake platform kanthi bebarengan lan uga nggunakake aplikasi liyane.

Koleksi Tema

Tema minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nggawe antarmuka aplikasi luwih apik, mula kasedhiya akeh tema kanggo sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang entuk macem-macem tema, kalebu tema Peteng, Ireng, Putih, lan akeh warna liyane.

Kontrol Gamelan

Ana macem-macem kontrol sing wis ditambahake, sing bisa ngontrol video kanthi gampang. Nyedhiyakake kontroler swara lan kacepetan, sing transparan. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe pangowahan ing video tanpa kena pengaruh.

Zoom Video

Biasane, fitur iki mung kasedhiya ing sawetara piranti, nanging kanthi YouTube, piranti Android Blue bisa gampang njupuk fitur kasebut. Sampeyan bisa kanthi gampang njiwit layar, sing bakal nyedhiyakake pangguna kanggo nggedhekake gambar lan ndeleng rincian liyane.

Apa sampeyan ngerti babagan platform enggo bareng video cendhak saka YouTube, sing dikenal minangka Youtube Shorts Apk? Uga nyedhiyakake fitur paling apik kanggo pangguna supaya entuk hiburan cepet. Dadi, sampeyan uga bisa nyoba lan nikmati.

Ana pirang-pirang fitur liyane sing kasedhiya ing versi YouTube iki. Dadi, yen sampeyan pengin njelajah luwih lengkap, sampeyan mung butuh Download YouTube Blue kanggo piranti sampeyan lan njelajah kabeh fitur sing kasedhiya. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Details app

jenengYouTube Biru
Size63.61 MB
versiv17.03.38
Jeneng Paketcom.vanced.android.youtube
DeveloperTim Nggawe
KategoriAplikasi/Video Pemain & Editors 
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi sing apik tenan, sampeyan mung kudu golek tombol download. Kita bakal nuduhake proses download paling cepet karo sampeyan kabeh. Dadi, tutul tombol, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Fitur utama

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Kumpulan Media Paling gedhe
  • Pamblokir Ads
  • Puter Latar mburi
  • Mode HDR
  • Akeh Tema
  • Video Gaya Jendela
  • Setelan tingkat lanjut
  • Kontroler sing Lancar
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Koleksi Tema Multiple
  • Akeh Liyane
Liyane final

YouTube Blue Apk minangka aplikasi sing paling apik kanggo entuk streaming sing apik tenan. Dadi, yen sampeyan pengin nambah pengalaman, mula aplikasi iki ing Smartphone utawa Tablet lan ngakses kabeh fitur sing apik tenan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar