Unduh Aplikasi YSR Cheyutha Kanggo Android [Anyar 2022]

YSR Cheyutha App minangka aplikasi Android, sing dikembangake kanggo nglamar skema penerima paling anyar saka Andhra Pradesh. Andhra Pradesh mung ngumumake skema ahli waris paling gedhe kanggo wanita ing India.

Kaya sing sampeyan ngerteni ana akeh wanita ing India, sing nandhang krisis finansial. Dadi, pamrentah Andhra Pradesh nawakake cara paling apik kanggo nyedhiyakake dhuwit kanggo dheweke. Iki nawakake pendanaan tahunan kanggo wong sing layak ing negara kasebut.

Dadi, kanggo aplikasi ing skema iki sampeyan kudu ndhaptar liwat aplikasi iki. Ana macem-macem cara sampeyan kudu liwat aplikasi iki. Kita bakal nuduhake kabeh babagan app lan skema iki. Dadi, tetep wae karo kita.

Ringkesan Aplikasi YSR Cheyutha

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing digawe dening Nvspr Soft. Nawakake pangguna kanggo ndhaptar skema Wanita Andhra Pradesh. Nawakake sampeyan ngirim formulir liwat aplikasi iki. Sampeyan uga bakal entuk informasi skema liyane lan liya-liyane.

Kepala menteri nawakake skema kanggo wanita saka 45 nganti 60 sing bakal entuk dhuwit 18750 saben taun. Iki bakal ditindakake paling ora 4 taun, tegese 75000 bakal diwenehake. Minangka survey, meh 24 wanita lakh bakal entuk manfaat saka layanan iki.

Iki minangka salah sawijining layanan paling apik kanggo wanita, sing dikembangake dening pamrentah lan luwih akeh layanan sing bakal diwenehake liwat aplikasi iki. Ana kriteria wanita babagan kepiye aplikasi kanggo layanan iki.

Titik pertama lan utama sampeyan kudu dadi penduduk Andhra Pradesh. Sing nomer loro yaiku sampeyan kudu kalebu komunitas cilik. Sing nomer telu yaiku sampeyan kudu dadi wanita, sing umure kudu 45 nganti 60 taun. Pelamar apa wae tanpa kabeh alasan kasebut ora bisa ndhaptar layanan iki  

Sampeyan uga butuh dokumen kanggo verifikasi identitas sampeyan. Kita bakal nuduhake kabeh dokumen sing dibutuhake, sing pertama yaiku Bukti Alamat, Kertu Aadhaar, Id Kasta, Domicile, Bukti Umur, Akun Bank, Foto, lan nomer seluler. Yen ana sing ora kasedhiya, sampeyan ora bisa ndhaptar.

Ana luwih akeh fitur aplikasi iki ing mangsa ngarep. Dadi, tetep karo lan entuk informasi paling anyar sing ana gandhengane karo layanan panampa pamrentah liyane. Yen sampeyan duwe masalah ndownload aplikasi iki, hubungi kita liwat bagean komentar.  

Details app

jenengYSR Cheyutha
versiv8.0
Size7.0MB
Jeneng Paketio.kodular.nandigamalakshmana.ysrvahanamitra
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Utama Aplikasi YSR Cheyutha

Ana sawetara fitur utama aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar lan bebas nggunakake.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Gampang kanggo proses registrasi
  • Kompatibel karo piranti murah
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Multi-Basa
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download Apk YSR Cheyutha?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan duwe masalah ndownload saka kana. Sampeyan uga bisa mudhun saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan ing setelan, sadurunge proses instalasi. Cukup pindhah menyang setelan banjur bukak panel keamanan, banjur aktifake 'Sumber ora dingerteni' lan setelan metu. Sampeyan saiki bisa nginstal ing piranti kapan wae.

kesimpulan

Aplikasi YSR Cheyutha minangka aplikasi paling apik kanggo sampeyan kanthi layanan ahli waris paling anyar saka Andhra Pradesh. Iku gampang lan gampang kanggo nindakake registrasi tanpa ana masalah. Dadi, cukup download aplikasi iki lan terus ngunjungi situs kanggo app liyane.

Ninggalake Komentar