Unduh ZeepLive Apk Kanggo Android [2022]

Halo kabeh, apa sampeyan rumangsa piyambakan lan butuh wong sing diajak ngobrol? Yen ya, kita bakal duwe platform paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal kanthi jeneng ZeepLive. Iki minangka aplikasi sosial Android paling anyar, sing nawakake ewonan wong aktif ing saindenging jagad, sing bisa diajak ngobrol, ngobrol, lan uga ngobrol video.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem masalah kanggo sapa wae, nanging kabeh bisa diatasi kanthi nuduhake. Umume wong ora kepenak nuduhake perasaan karo kanca lan kulawarga, amarga isin utawa wedi yen dibully. Dadi, dheweke ngadhepi macem-macem masalah kalebu stres mental.

Mula, cara paling apik kanggo nyuda stres mental yaiku nuduhake perasaan sampeyan karo wong liya. Dadi, apa sampeyan pengin melu komunitas, sing ora ana sing peduli karo warna, agama, utawa apa wae? Yen ya, kita nggawa platform, sing sampeyan goleki ing kaca iki, bakal nuduhake kabeh babagan iki.

Iki nawakake komunitas paling gedhe, kalebu bocah-bocah wadon sing bisa ngobrol lan nuduhake perasaan apa wae. Ana ton fitur liyane sing luar biasa ing alat iki, sing sampeyan pengin ngerti. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan temokake kabeh babagan.

Ringkesan App ZeepLive

Iki minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake platform paling apik kanggo ketemu wong anyar saka saindenging jagad. Pangguna bisa saling komunikasi, kanthi bisa nuduhake ide, ilmu, pikirane, gerakan urip, lan liya-liyane. Malah nawakake pangguna kanggo nggawe kanca lan uga ngetutake wong liya.

Malah nawakake pangguna kanggo golek dhuwit. Yen sampeyan misuwur lan akeh wong sing ngundang sampeyan saben dina, sampeyan bisa nyetel dhuwit saben menit. Sapa wae sing nelpon sampeyan kudu mbayar dhuwit. Sampeyan bakal entuk jumlah kasebut sawise telpon rampung.

Nduwe sistem sing paling apik miturut jender, sing bakal menehi rincian lan id saka jinis lawan. Yen sampeyan lanang, banjur bakal kanthi otomatis nyedhiyani kabeh akun wadon. Liwat sistem iki, pangguna bakal entuk cara sing paling apik kanggo komunikasi karo wong liya.

The App Kencan menehi identitas kanggo saben pangguna, sing biasane nomer. Liwat nomer id, pangguna bisa nemokake pangguna liyane. Iku proses paling apik kanggo golek wong liya, dening fitur iki sapa bisa nemokake asil akurat saka profil.

ZeepLive Chat uga nawakake hadiah, sing bisa dituduhake pangguna. Biasane, kabeh hadiah sing kasedhiya kanggo tuku, tegese sampeyan kudu nggunakake koin kanggo tuku hadiah. Sampeyan bisa nuduhake hadiah karo wong liya lan menehi kesan marang wong liya. Nomer hadiah sing akeh bakal nambah popularitas sampeyan. Dadi, sampeyan kudu entuk akeh hadiah supaya bisa populer.

Nyedhiyakake saringan ing kamera, tegese sampeyan bisa nyetel saringan sing beda-beda miturut lingkungan sampeyan. Malah nyedhiyakake sistem nada kulit, sing pangguna bisa ngganti warna kulit. Ana uga macem-macem efek, emojis, stiker, lan fitur liyane, sing pangguna bisa entuk komunikasi interaktif sing paling apik.

Ana ton fitur liyane ing aplikasi iki, sing bisa sampeyan akses lan temokake kanca. Dadi, download aplikasi iki lan entuk akses tanpa wates kanggo ngobrol. Yen sampeyan duwe masalah, aja bebas hubungi kami. Kita bakal ngatasi kabeh masalah sampeyan kanthi cepet.

Details app

jenengZeepLive 
Size49.41 MB
versiv5.1
Jeneng Paketcom.zeeplive.app
DeveloperZeep Urip
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa entuk hiburan sing paling apik. Kita nyritakake sawetara fitur utama karo sampeyan ing ndhuwur lan kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki.

Dhaptar fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Ewonan Pangguna Aktif
  • Ngobrol video lan Teks
  • Toko Aset internal
  • Efek, Filter, lan fitur panggilan video kasedhiya
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Bar telusuran kasedhiya kanggo nggoleki wong sing cepet
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Mika Langsung Ngobrol

Aplikasi Noka

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan mung kudu nemokake tombol download. Kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul, unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

ZeepLive Apk minangka aplikasi paling apik kanggo golek lan ketemu wong anyar. Pangguna bisa nggawe kanca saka kabeh ndonya karo dheweke lan nuduhake ide lan masalah sampeyan. Iki minangka cara sing paling apik kanggo njelajah alam wong sing beda-beda tanpa metu saka kamar. Kanggo aplikasi lan hack sing luwih apik, bukak situs web kita.

Unduh Link     

Ninggalake Komentar