Color Changer Pro Apk Download за Android [Ажурирање за 2023 година]

Здраво корисници на Android, дали сакате да го приспособите вашиот уред со Android? Ако одговорот е да, тогаш ние сме тука со неверојатна Android апликација за вас, која е позната како Променувач на бои. Тоа е апликација за Android, која нуди промена на главната боја на екранот на вашиот уред со Android.

Како што знаете, луѓето користат тони дигитални уреди што луѓето ги користат секојдневно, но уредите со Android се дел од секојдневните активности овие денови. Постојат милијарди корисници на паметни телефони, кои поминуваат часови користејќи го. Значи, постојат некои основни поставки, до кои корисникот може да пристапи и да ги промени. Сите поставки се ограничени, што значи дека корисникот имал ограничен пристап и има ограничувања.

Значи, постои ограничување дека, корисникот не може да ја смени основната страна на развојот на кој било уред со Android, што е добар начин да го зачувате вашиот уред од штетни апликации и вирусна инфекција. Но, преку ова, некои од корисниците не можат да променат друго прилагодување на уредот.

Затоа сме тука со апликација за Android, преку која можете да го промените приказот на вашиот уред. Можете да го направите вашиот уред попривлечен и неверојатен. Можете да го направите вашиот уред различен од сите други уреди со користење на оваа апликација. Тој нуди некои од најдобрите карактеристики за прилагодување, кои можете да ги користите. Затоа, останете со нас и истражете ја оваа апликација.

Преглед на апликацијата Промена на бои за прозорец

Станува збор за Android апликација, преку која корисниците можат да ја менуваат бојата на својот Андроид уред. Тоа оги нуди сите услуги и функции бесплатно во оваа про верзија, што значи дека сите премиум карактеристики на оваа апликација се исто така отклучени.

Постојат различни бои, кои корисникот може да ги приспособи за да го промени екранот. Избраната боја ќе се примени на сите апликации, што го вклучува почетниот екран. Тоа е еден од најдобрите начини за управување со бојата според вашиот вид.

Луѓето обично имаат различни проблеми со видот, за тоа што користат уреди со Android најчесто. Значи, преку оваа апликација, корисниците можат да ги отстранат непотребните бои. Можете исто така да ги контролирате ефектите на сатурација, гама и други бои, со што можете да го заштитите вашиот вид

Тој нуди тони различни вградени бои, кои само треба да се применат. Корисниците на паметни телефони со Android можат да применат која било достапна боја користејќи ја оваа апликација. Има голема колекција на нијанси, кои можете да ги менувате по своја волја. Ќе споделиме некои од главните бои на оваа апликација во списокот подолу.

 • Црвена, која нуди црвена сенка над екранот.
 • Зелената нуди зелена сенка над екранот
 • Црно бело, ќе го смени приказот на вашиот екран во црно-бело
 • Не сина, преку корисниците може да ја отстранат сината боја само од дисплејот

Има и други бои до кои можете да пристапите. Нуди и приспособени опции, преку кои корисникот може да направи одбрани различни нијанси според својата потреба и да ги постави. Една важна од апликацијата поддржува само root уреди.

Ако користите вкоренет уред, тогаш можете да пристапите до сите функции. Користејќи ја едноставната апликација, корисниците на Android можат да направат различни промени на екранот. Уредите со Android обезбедуваат ограничен пристап до промени за корисниците.

Затоа, ние сме тука со Андроид корисниците ќе добијат непречен систем за контрола. Корисниците треба да ги искорнат своите уреди со Android за да пристапат до услугите. Но, ако сте спремни да пристапите до апликацијата без root, тогаш можете да користите апликација за виртуелен простор.

Инсталирајте виртуелна апликација на вашиот уред, а потоа искорнете ја виртуелната апликација. Откако апликацијата за виртуелен простор ќе се вкорени, тогаш користете ја оваа апликација на уредот. Таа е една од најдобрите достапни опции за корисниците да ја користат апликацијата.

Процесот на root е доста ризичен за корисниците. Процесот ќе ги отстрани сите видови безбедносни системи од уредот. Затоа, ние не препорачуваме ниту еден корисник на Android да го искоренува уредот. Ако сте спремни да се обидете, тогаш добијте целосни информации пред да преземете каков било чекор.

Ако не користите никаков вкоренет уред, тогаш мора да го искорените вашиот паметен телефон. После тоа, можете да го користите овој Color Changer Mod Apk. Ако имате какви било прашања во врска со тоа, тогаш слободно контактирајте не, ние ќе ги решиме сите ваши проблеми што е можно поскоро.

стан Детали

ИмеПромена на бојата Про
големина1.04 MB
верзијаv1.31
Име на пакетотmobi.omegacentauri.red_pro
СоздавачСофтвер Омега Кентаури
категоријаапликации/Персонализација
Ценаслободен
Потребна е минимална поддршка4.4 и над

Клучни карактеристики на апликацијата

Тоа е најдобрата апликација за да го направите вашиот уред со Android уникатен. Постојат тони одлики во оваа апликација, кои можете да ги истражите. Некои од нив се споменати во горниот дел, но има многу повеќе. Значи, ќе споделиме некои од нив со сите вас во списокот подолу.

 • Бесплатно за преземање и употреба
 • Сите бои се достапни бесплатно
 • Ноќенпоглед
 • Прилагодување
 • Бело мени за Android
 • Сино светло и сино режим
 • Прилагодени режими
 • Отстранете ја сината светлина
 • Бесплатна верзија со поддршка за виџети
 • Color Changer Pro Root
 • Интерфејсот е лесен за корисниците
 • Исток за користење на телефон со Android
 • Промена на бои бара пристап до коренот
 • Многу повеќе

Снимките на екранот на апликација

Имаме некои слични апликации за прилагодување на Android за вас.

X икона Chnager Pro Apk

Виџет Смит Апк

Како да ја преземете датотеката Color Changer Pro Mod Apk?

Оригиналната верзија е достапна на Google Play Store, но ние сме тука со про верзијата за сите вас. Во оваа верзија, корисниците не мора да купуваат никакви услуги. Значи, ако сакате да ја преземете оваа апликација, тогаш пронајдете го копчето за преземање, што е достапно на горниот и долниот дел од оваа страница.

Допрете на копчето за преземање и почекајте неколку секунди, преземањето ќе започне автоматски. Не заборавајте да означите „Непознат извор“ од „Поставки“, „Безбедност“ пред процесот на инсталација.

Најчесто поставувани прашања

Како да добиете целосна контрола на бојата на екранот на Android?

Користете Color Changer за да направите различни промени во бојата на екранот.

Дали Color Changer Pro Apk нуди приклучок за интеграција на Tasker?

Да, ќе го добиете приклучокот Tasker Integration во апликацијата.

Заклучок

Color Changer Pro Apk е најдобрата апликација за прилагодување на боите на екранот на вашиот уред со Android. Корисниците можат да го постават дисплејот според барањата, со што можат безбедно да го користат уредот со Android. За повеќе неверојатни App Apk датотеки, продолжете да ја посетувате нашата веб-страница.

Превземи линк

Оставете коментар