Shkarkimi i aplikacionit Autosweep RFID 2022 për Android

A keni një problem në rimbushjen dhe menaxhimin e llogarisë suaj të Autosweep? Nëse po, atëherë ne jemi këtu me një aplikacion të mahnitshëm Android për ju, i cili njihet si Autosweep RFID App. Applicationshtë aplikacioni më i fundit për Android, i cili ofron të menaxhoni llogarinë tuaj në Autosweep. Ajo u siguron përdoruesve të menaxhojnë bilancin e llogarisë dhe shërbimet e rimbushjes.

Siç e dini, rrugët me pagesë janë një nga mënyrat më të mira për të gjeneruar të ardhura në çdo vend, por këto ditë përdorimi i shërbimeve me pagesë është një rrezik i lartë. Për shkak të situatës pandemike, është një rrezik i lartë, përdorimi i të njëjtës mënyrë të vjetër të tarifave në bots. Pra, qeveria e Filipineve prezanton një sistem të ri për tarifat.

Ai ofron një çip të sistemit të identifikimit të radiofrekuencave, përmes të cilit përdoruesit mund të paguajnë lehtësisht të gjitha faturat e tarifave dhe të vizitojnë vende të ndryshme. Por përdoruesit kanë një problem me sistemin e pagesave, i cili është mjaft i vështirë për të gjithë. Për shkak të ofruesve të shumtë të shërbimeve, njerëzit kanë vështirësi në procesin e rimbushjes.

Pra, ne jemi këtu me aplikacionin më të mirë, përmes të cilit ju mund të përdorni lehtësisht të gjitha shërbimet e disponueshme të taksave pa lënë makinën tuaj. Pra, a doni të dini gjithçka për këtë? Nëse po, atëherë ne do të ndajmë gjithçka në lidhje me të me ju. Pra, thjesht qëndroni me dhe eksploroni gjithçka në lidhje me të.

Përmbledhje e aplikacionit Autosweep RFID

Applicationshtë aplikacioni më i fundit për Android, i cili ofron për të menaxhuar llogarinë tuaj Atosweep RFID dhe për të hyrë në të gjitha tiparet e disponueshme. Ju gjithashtu mund të pyesni për bilancin e llogarisë tuaj dhe faktorë të tjerë. Të gjitha shërbimet dhe veçoritë e disponueshme të këtij aplikacioni janë falas.

Pra, mos ngurroni të përdorni shërbimet. Kjo nuk do të ndikojë në bilancin e llogarisë tuaj. Siç e dini patate të skuqura më të fundit janë futur në të gjitha automjetet e transportit, përmes të cilave ata lehtë mund të udhëtojnë nga një qytet në tjetrin. Në hyrje të secilit qytet janë në dispozicion tarifa të ndryshme pagese.

Përdoruesit nuk kanë nevojë të paguajnë para me dorë tani sepse ata mund të paguajnë lehtësisht përmes çipit. Është futur në kapuçin e udhëtimit tuaj, i cili ofron informacion mbi frekuencat e radios. Zyrtarët, thjesht duhet të përdorin skanerin dhe tarifa juaj e hyrjes do të zbritet nga llogaria.

Pra, nëse jeni shpesh udhëtar, atëherë duhet të përdorni veçoritë e disponueshme. Së pari duhet të instaloni çipin gjatë udhëtimit tuaj, i cili është i disponueshëm në dyqanet më të afërta. Pasi të keni instaluar plotësisht chip-in, atëherë thjesht duhet të instaloni këtë aplikacion në pajisjen tuaj.

Regjistrimi është i detyrueshëm, të cilin duhet ta plotësoni gjatë aksesit në këtë aplikacion. Pasi të përfundojë regjistrimi, mund të lidhni lehtësisht portofolin tuaj elektronik ose shërbimet bankare në internet me Autosweep RFID Apk. Pasi të përfundojë procesi i lidhjes, mund të kryeni lehtësisht transaksione ose transferta shumash.

Ka disa veçori të veçanta, në të cilat mund të keni lehtësisht akses dhe të përfitoni prej tyre. Karakteristika e parë është se shuma e parave të depozituara në autosweep nuk do të skadojë kurrë. Të gjitha paratë tuaja do të jenë të disponueshme për t'i përdorur në çdo kohë.

Karakteristika e dytë është që ju lehtë mund ta çaktivizoni çipin tuaj përmes këtij aplikacioni. Nëse dëshironi të shisni udhëtimin, atëherë thjesht duhet të hiqni çipin nga llogaria juaj, atëherë mund ta çaktivizoni lehtësisht çipin tuaj. Ju gjithashtu mund të shtoni udhëtime të reja me llogarinë tuaj të vjetër.

Ka shumë veçori më mahnitëse të disponueshme në këtë aplikacion, përmes të cilave përdoruesit mund të marrin lehtësisht shërbimet më të mira të udhëtimeve të sigurta. Pra, thjesht shkarkoni Autosweep App dhe filloni të udhëtoni. Nëse keni ndonjë pyetje, atëherë mos ngurroni të na kontaktoni.

App Details

EmërRrjet automatik i RFID
Masat2.31 MB
Versionv1.4.1
Emri i Paketuesitcom.skywayslexrfid.apps.autosweeprfidbalance pyetje
ZhvilluesSkyway Slex RFID
KategoriaApps/Hartat dhe lundrimi
ÇmimiFalas
Kërkohet mbështetja minimale4.2 dhe Mbi

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

  • Falas për Shkarkim
  • Falas për t’u përdorur
  • Shërbimet më të mira të taksave
  • I sigurt për t’u përdorur
  • Menaxhimi më i mirë i llogarisë
  • Ndërfaqja është miqësore me përdoruesit
  • Shërbime të Shpejta të Transaksionit
  • Lehtë për tu paguar
  • Shume me shume

Fotografitë e aplikacionit

Si ta shkarkoni skedarin Apk?

Nëse dëshironi të shkarkoni këtë aplikacion, atëherë nuk keni nevojë të vizitoni faqet e tjera të internetit. Ne do ta ndajmë këtë aplikacion me të gjithë ju, përmes të cilit mund ta shkarkoni me lehtësi. Pra, prekni butonin e disponueshëm të shkarkimit dhe prisni disa sekonda, shkarkimi do të fillojë automatikisht.

Përfundim

Aplikacioni RFID i Autosweep është aplikacioni më i mirë, përmes të cilit mund të merrni shërbime udhëtimi të lehta dhe të sigurta. Nëse dëshironi të ndani përvojën tuaj me ne, atëherë mos ngurroni të përdorni seksionin e komenteve më poshtë dhe vazhdoni të vizitoni tonë për aplikacione më të mahnitshme.

Shkarko Linkun 

Lini një koment