Download Youtube Shorts Apk Kanggo Android [2022]

Hello everyone, kita bali karo alternatif liyane saka TikTok kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka Youtube Shorts Apk. Iki minangka fitur tambahan paling anyar saka Youtube, sing nawakake pangguna kanggo nggawe video cekak, nggawe kreatif lan atraktif, banjur nuduhake menyang jagad iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, TikTok duwe salah sawijining penggemar paling gedhe ing pasar. Ana mayuta-yuta pangguna, sing ngunggah video, nonton, lan entuk hiburan sing paling apik. Nanging sawise larangan TikTok ing India, ana macem-macem perusahaan, sing nyoba mburu pangguna.

Instagram uga ngenalake reels nanging ora bisa. Dadi, nawakake YouTube sing dikenal, fitur tambahan paling anyar sing luar biasa kanggo entuk kabeh produsen video cendhak India. Dadi, bubar ngluncurake aplikasi iki, supaya wong bisa entuk hiburan sing padha karo TikTok.

Ana liyane fitur ekstra, ngendi ditambahake menyang. Kita bakal nuduhake kabeh kanthi rinci karo sampeyan. Dadi, yen sampeyan pengin njelajah karo kita, banjur tetep karo kita sedhela lan nikmati. Yen sampeyan duwe pitakon babagan iki, hubungi kita liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ringkesan Youtube Shorts Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake koleksi video paling gedhe. Nyedhiyakake saben jinis lan jinis video ing njero, sing bisa ditindakake lan ditonton wong saka sak ndonya. Dadi, saiki menehi fitur liyane, sing bisa nambah konten video cekak. Iku platform enggo bareng video singkat.

Nggawe video cendhak tren ing pasar lan masarakat seneng nggawe lan nonton klip cendhak. Nyedhiyakake hiburan cepet kanggo pangguna. Dadi, liwat Youtube Shorts App, pangguna bisa nggawe video sing beda-beda. Wiwitane, diwiwiti ing India amarga akeh produsen video shot.

Nyedhiyakake macem-macem fitur, sing pangguna bisa nggawe klip sing gampang, luwih atraktif lan kreatif. Ana saringan sing beda lan unik, sing bisa ditambahake menyang klip supaya luwih atraktif. Filter nyedhiyakake sentuhan tambahan, sing klip sampeyan bakal katon beda karo liyane.

Efek uga kasedhiya, sing nambah kreatifitas kanggo klip apa wae. Sampeyan bisa nambah pengikut, kanthi nggunakake efek khusus. Nggunakake efek gampang, nanging sampeyan kudu nggunakake kanthi kreatif. Isi sampeyan kudu beda karo wong liya, sing disenengi wong lan ditemokake unik.

Nawakake luwih saka 1 kurang soundtrack, sing bisa ditambahake karo klip kasebut. Youtube Shorts India nawakake perpustakaan musik sing dibangun, ing ngendi pangguna bisa ngakses lan nggunakake trek sing kasedhiya. Sampeyan uga bisa nambah audio pribadi karo klip. Sampeyan uga bisa nuduhake audio utawa soundtrack pangguna liyane.

Wiwitane diluncurake ing India, sing tegese masarakat saka negara liya ora bisa ngakses. Nanging ora suwe Youtube Shorts Beta bakal rampung lan bakal kasedhiya kanggo kabeh wong. Dadi, nganti sampeyan bisa nggunakake aplikasi alternatif liyane, lan yen sampeyan saka India, unduh aplikasi iki lan wiwiti nggawe video sing apik tenan.

Details app

jenengCelana Pendek Youtube
Size92.52 MB
versiv17.11.35
Jeneng Paketcom.google.android.youtube
DeveloperGoogle LLC
KategoriAplikasi/Video Pemain & Editors
price free
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa ditliti kanthi nggunakake. Sawetara wong kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Nggawe Video sing Gampang
  • Filter Unik
  • Efek sing Menarik
  • Pustaka Musik internal
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Pengikut Instan
  • Dibangun ing Kamera
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

LikeShare

Takok Takok

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan mung kudu nemokake tombol download. Kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, bukak Setelan banjur bukak panel Keamanan, banjur centhang ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

Youtube Shorts Apk minangka alternatif Tiktok paling apik, utamane kanggo pangguna India. Iki minangka cara paling apik lan paling apik kanggo entuk hiburan sing padha. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti nggawe klip. Pangguna uga bisa nonton klip liyane kanggo hiburan. Kanggo app sing luwih apik tenan, aja ngunjungi situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar