2048 Cube Winner Apk 2022 Преземи за Android [Win Diamond]

Ако барате едноставна игра со уникатна игра, тогаш ние сме тука со најдобрата апликација за сите вас. 20248 Cube Winner Android за сите вас. Започнете да играте едноставна игра со спојување броеви на вашиот уред и освојте неверојатни награди на платформата бесплатно.

Игрите со Android обезбедуваат различни видови на гејмерски искуства за корисниците. Вообичаено, играчите сакаат да играат акциони игри, во кои играчите треба да бидат вешти во играњето. Затоа, играњето лежерна игра е секогаш подобро за гејмерите да искусат нешто ново.

Кој е дијамантот за победник на коцки 2048?

2048 Cube Winner Apk е апликација за игри на Android, која ја нуди најдобрата платформа за обични игри за играчите. Започнете да ја играте уникатната и неверојатна игра на вашиот уред и уживајте во слободното време уште повеќе на платформата.

Андроид игрите се доста популарни меѓу Android гејмерите. Постојат тони различни игри достапни на пазарот, кои можете да ги играте и уживате. Обично, повеќето игри со Android обезбедуваат врвни функции во играта.

Значи, мора да купите различни ставки во играта за да добиете целосен пристап до услугите. Некои од игрите треба да се купат, што значи дека нема да имате пристап до апликацијата додека не ја купите играта. Затоа, тука сме со нешто интересно за вас.

Aim to Win Diamond е едноставна игра во која можете лесно да започнете да играте без никакви инвестиции. Обезбедува потполно бесплатен пристап до сите достапни функции и услуги. Значи, ако сакате да освоите дијамант, тогаш играјте ја оваа неверојатна игра и уживајте.

Играта е прилично едноставна и лесна за играчите, во која треба да комбинирате слични бројки. Ќе добиете неколку броеви на терен и единечен број на местото на снимање. Значи, треба да се стремите кон сличен број на теренот и да шутирате.

Ќе се соберат слични броеви и ќе го добиете следниот број. Колку повеќе додавате, толку повеќе кутии ќе се отклучуваат и ќе добиете поголем број. Значи, мора да играте и да отклучите повеќе кутии за да освоите повеќе поени.

Достапни се две главни награди, кои можете да ги добиете за отклучување на нова кутија. Првиот е златниците, кои се вообичаени за да се добие награда. Ќе добиете парички за завршување на секоја задача, но ако имате среќа, тогаш ја добивате следната награда.

Среќната награда на играта се дијамантите кои тешко се добиваат. Но, колку повеќе ја играте оваа игра, ќе имате повеќе шанси да го отклучите дијамантот. Така, можете да продолжите да играте овде и да го освоите дијамантот без никаков проблем.

Слободното време можете да го поминете играјќи на оваа платформа и да се забавувате. Затоа, почнете да играте различни игри на платформата и уживајте во слободното време. Ако сакате да ги добивате најновите апликации и хакови, продолжете да ја посетувате нашата веб-локација.

Обичните игри се добри за луѓето да уживаат во кратки паузи, поради што споделивме повеќе необични игри со сите вас. Исто така, треба да се обидете Направете го тоа да лета Apk Апк на пијан прст, кои нудат неверојатна игра за корисниците да уживаат.

стан Детали

ИмеПобедник за коцки 2048 година
големина69.47 MB
верзијаv2.8.2
Име на пакетотcom.merge.cube.winner
Создавачцветна плажа
категоријаигри/Обичните
Ценаслободен
Потребна е минимална поддршка4.0 и над

Снимките на екранот на апликација

Како да ја преземете датотеката Apk?

Ако сакате да ја преземете датотеката Apk, тогаш имаме некои информации за вас. Апликацијата е отстранета од Google Play, поради што имате потешкотии да ја пронајдете датотеката Apk. Но, не треба да се грижите за тоа бидејќи ние сме тука со најдоброто решение.

Ќе го споделиме Apk со сите вас, што можете лесно да го преземете на вашиот уред со Android. Допрете на копчето за преземање, кое е достапно на врвот и на дното на оваа страница. Преземањето ќе започне автоматски откако ќе се изврши допирот.

Главни карактеристики на апликацијата

  • Бесплатно преземање и играње
  • Најдобра секојдневна игра за уживање
  • Едноставна и лесна игра
  • Насочете и го застрелате сличниот број
  • Бескрајни мистериозни кутии
  • Едноставен метод за отклучување
  • Освојте дијаманти и златни монети
  • Интерфејсот е лесен за корисниците
  • Doest Поддржува реклами од трети страни
  • Многу повеќе
Завршни зборови

Ако сакате да ги истражите сите овие функции и многу повеќе, тогаш 2048 Cube Winner Download на вашиот уред со Android. Има тони неверојатни карактеристики и услуги, кои можете да ги истражите овде. Значи, земете го Apk од достапната врска подолу.

Превземи линк

2 размислувања за „2048 Cube Winner Apk 2022 Преземи за Android [Win Diamond]“

  1. سلام چرا از یجایی ب بعد دیگ الماس نمیده بخدا همش دروغه
    مال من الان 2 недела هرچقدر Играм سکه میده اونم 228 милиони هس و الماس 990000 ک اصلا نمیده
    Диг!!

    Одговори
  2. El juego en si promete algo que no llegas a saber si va a cumplir o no, al legar a 9990 gemas, no vuele a dar ninguna gema. Ni por bloque nuevo ni por bloque mayor a 128. Las piezas de skin, cada vez que llegas a 90/100 dejan de salir. El bono que te dan dice que recomiendes el juego y por cada recomendación te da menos gemas, por lo cual, al final es practicamente невозможно sacarlo a menos que tengas 300 личности за инсталирање на el juego. En fin, si quieren arriesgarse a perder su tiempo y ver si es una estafa o no, está en ustedes. Por lo pronto es lo que parece.

    Одговори

Оставете коментар