Dana Mudah Apk Shkarkim falas për Android [2023]

Keni probleme financiare dhe bankat nuk po ju japin kredi të menjëhershme? Nëse po, atëherë ne jemi këtu me zgjidhjen më të mirë për ju, e cila njihet si Dana Mudah. Është një aplikacion Android, i cili u ofron përdoruesve marrjen e menjëhershme dhe një numër të lartë të kredive financiare në pak minuta.

Ju e dini se këto ditë një nga problemet më të zakonshme janë paratë, të cilat janë disi zgjidhja për çdo problem tuajin. Pra, njerëzit duhet të punojnë dhe të fitojnë para, por ndonjëherë njerëzit përballen me probleme të lidhura me paratë kur nuk i kanë. Nuk keni nevojë të shqetësoheni për paratë, tani e keni këtë aplikacion.

Çfarë është aplikacioni Dana Mudah?

Dana Mudah është një aplikacion huazimi për Android, i cili ofron përdoruesit për të marrë shërbime të huadhënies së menjëhershme. Ju mund të merrni kredi të menjëhershme për para me këtë aplikacion dhe të zgjidhni të gjitha problemet tuaja të lidhura me paratë. Ai ofron një platformë falas për përdoruesit që të bashkohen dhe të fitojnë para me normën më të ulët të interesit.

Para se të fillojmë të sigurojmë të gjithë informacionin në lidhje me këtë platformë, ka disa kufizime në dispozicion për përdoruesit. Ju duhet të dini rreth tyre nëse jeni të gatshëm të përdorni këtë aplikacion. Pa këto kufizime, nuk ju lejohet të merrni hua.

Aplikacioni është zhvilluar posaçërisht për qytetarët indonezianë, që do të thotë se vetëm njerëzit indonezianë mund të përdorin të gjitha tiparet dhe shërbimet e disponueshme të këtij aplikacioni. Pra, nëse nuk jeni indonezian, atëherë mos e humbni kohën tuaj në këtë platformë dhe eksploroni më shumë aplikacione në faqen e internetit.

Personi duhet të jetë 18+ vjeç me një kartë identiteti, të cilën duhet ta verifikojë. Pra, nëse jeni person i mitur, atëherë nuk mund të përdorni. Këto dy janë kufizimet kryesore, të cilat janë në dispozicion për përdoruesit për të hyrë në shërbimet e disponueshme.

Nëse i keni të dyja këto, atëherë thjesht duhet të kaloni një proces të thjeshtë regjistrimi. Procesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe i sigurt për përdoruesit. Gjuha e aplikacionit është indonezishtja, e cila u mundëson përdoruesve të kuptojnë lehtësisht çdo term dhe kusht.

Pra, shuma më e lartë, që mund të merrni nga ky aplikacion është 1,000,000 IDR. Isshtë një numër mjaft i lartë parash për përdoruesit, por ju mund të zgjidhni çdo problem me të. Ju gjithashtu mund të aplikoni për një shumë më të ulët dhe kështu me radhë për të marrë shërbime më të rehatshme.

Norma e interesit është drejtpërdrejt proporcionale me kohëzgjatjen e kredisë suaj. Ajo ofron normën më të ulët të interesit prej 3.5 %, të cilën ju duhet të paguani për kredinë tuaj. Është mjaft e ulët, por nëse dëshironi të paguani çdo vit, atëherë duhet të paguani një kredi maksimale prej 14% në vit. Së pari, aplikacioni ofron norma të ulëta interesi.

Kohëzgjatja e këstit të kredisë ka shumë rëndësi për njerëzit. Pra, ofron kohëzgjatje të shumëfishta, të cilat përdoruesit mund t'i zgjedhin dhe paguajnë të gjithë këstin. Ai siguron një kohëzgjatje minimale prej 91 ditësh për përdoruesit dhe një maksimum prej 120 ditësh në të cilat duhet të plotësoni të gjitha këstet e kredisë.

Ju mund të keni të gjitha shërbimet më të mira me këtë aplikacion dhe të shijoni cilësitë e jetës. Zgjidhni të gjitha problemet tuaja dhe kënaquni. Merrni këtë aplikacion në pajisjen tuaj Android dhe qasuni në të gjitha tiparet dhe shërbimet menjëherë. Merrni një hua në më pak se një minutë dhe zgjidhni të gjitha problemet.

Nëse dëshironi të merrni kredi më të larta, atëherë merrni Rupiah Uwang. Ju siguron një shumë më të lartë parash-kredie, të cilat duhet t'i ktheni. Pra, ka më shumë aplikacione të disponueshme në këtë faqe interneti, përmes të cilave mund të zgjidhni të gjitha problemet tuaja dhe të kënaqeni.

App Details

EmërDana Mudah
Masat5.8 MB
Versionv1.8.6
Emri i Paketuesitcom.janesi.android.damh
ZhvilluesJANESI
KategoriaApps/Lifestyle
ÇmimiFalas
Kërkohet mbështetja minimale4.4 dhe Mbi

Fotografitë e aplikacionit

Si ta shkarkoni skedarin Apk?

Nëse dëshironi ta shkarkoni këtë aplikacion, atëherë jeni në vendin e duhur. Ne do të ndajmë me ju të gjithë një lidhje të sigurt dhe pune për shkarkim, përmes së cilës ju mund ta shkarkoni lehtë këtë aplikacion. Gjeni butonin e shkarkimit dhe bëni një trokitje mbi të. Shkarkimi do të fillojë automatikisht për disa sekonda.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

 • Falas për Shkarkim
 • Falas për t’u përdorur
 • Merrni hua të menjëhershme parash
 • Procese të thjeshta dhe të lehta
 • Më pak kërkesa Më shumë shërbime
 • Huatë Deri në 1,000,000 XNUMX XNUMX IDR
 • Shkalla më e ulët e interesit
 • Shërbimet e Indonezisë
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Vlerësoni fondet e huasë
 • Paguaj Para Jatuh Tempo
 • Asnjëherë mos i anashkaloni paratë e kthimit
 • Shërbime të Besueshme
 • Kërkoni hua dhe prisni disa ditë
 • Përkrahni vetëm gjuhën indoneziane
 • Shumë më tepër

FAQs

Si të merrni hua bankare të menjëhershme duke përdorur një telefon celular?

Me Dana Mudah Aplikimi merr një sistem të menjëhershëm Huazimi.

A ofron versioni më i fundit i Dana Mudah një llogari bankare celulare?

Po, aplikacioni ofron akses në shërbimet e bankingut celular.

Si të instaloni skedarë Apk të palëve të treta në pajisjet Android?

Aktivizo Burimet e panjohura nga Siguria e cilësimeve të Android dhe instalo skedarin Apk të shkarkuar.

Përfundim

Zgjidhini të gjitha problemet tuaja, yang janë të lidhura me paratë me Dana Mudah Apk dhe shijoni cilësitë e jetës. Nëse keni ndonjë problem me përdorimin e këtij aplikacioni, atëherë kontaktoni kujdesin ndaj klientit të disponueshëm në aplikacion dhe merrni të gjitha informacionet e lidhura.

Shkarko Linkun    

Lini një koment