Unduh Avsar App 2022 Kanggo Android [Update]

Apa pendhidhikan sampeyan kena pengaruh, amarga kahanan pandemi? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Avsar App. Iki minangka aplikasi Android, sing nyedhiyakake cara paling apik kanggo entuk ilmu. Iki minangka platform gratis, sing ditawakake Direktorat Haryana.

Kaya sing dingerteni, amarga kahanan pandemi, kabeh sektor urip kena pengaruh. Wong kelangan pakaryan, ketemu karo wong liya minangka larangan, lan liya-liyane, kalebu pendidikan. Sektor pendhidhikan uga kena pengaruh banget, para siswa kudu nginep ing omah luwih saka nem wulan. Iki minangka salah sawijining masalah paling gedhe ing negara apa wae kanggo nerusake sistem pendidikan.

Mula, macem-macem negara nawakake macem-macem jinis solusi, sing siswa ora bakal entuk pendhidhikan. Sawetara negara ngganti aturan lungguh ing kamar telpon lan liyane seneng kelas online. Kabeh wong padha krungu babagan kelas online, ya?

Ing kelas online, para siswa lan guru duwe kelas virtual, supaya bisa komunikasi kanthi gampang. Nanging biasane, ora ana platform sing sampurna kanggo nindakake kelas online. Dadi, aplikasi iki dikembangake, supaya para siswa entuk akses gampang menyang kabeh konten sing kasedhiya, kalebu guru lan konten sing dienggo bareng.

Ana macem-macem fitur liyane saka aplikasi iki, sing para siswa bisa kanthi gampang entuk layanan sing paling apik. Apa sampeyan pengin ngerti babagan iki? Yen ya, cukup tinggal sawetara karo kita banjur bakal nuduhake kabeh babagan iki.

Ringkesan Avsar App

Sejatine, iki aplikasi pendhidhikan Android, sing dikembangake dening departemen pendhidhikan, Haryana. Nyedhiyakake platform sing aman lan gampang, saengga para siswa bisa duwe akses menyang kabeh layanan sing kasedhiya. Kabeh fitur sing kasedhiya gratis, tegese ora mbuwang-mbuwang dhuwit.

Nyedhiyakake bagean sing beda, sing nyedhiyakake informasi lengkap babagan rincian. Salah sawijining masalah utama, sing diadhepi saben siswa, yaiku pambiji subyek. Dadi, nyedhiyakake bagean, sing nyedhiyakake kabeh informasi lan pambiji saka macem-macem subjek. Kabeh pambiji sing mentas ditambahake bakal kasedhiya ing bagean iki.

Materi sinau uga kasedhiya, sing gampang diakses pangguna. Materi sinau tegese, grafis sing gegandhengan karo pendidikan, audio, lan tautan liyane sing beda-beda, supaya siswa bisa sinau kanthi gampang. Dadi, Avsar Apk minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo mbangun kabiasaan eksplorasi diri ing bocah-bocah.

Nuduhake video minangka salah sawijining cara sinau paling umum. Sinau video luwih cepet tinimbang bentuk pembelajaran liyane. Dadi, saiki, biasane para guru seneng nuduhake video, supaya para siswa bisa gampang sinau kabeh ilmu kanthi gampang.

Ing kelas online, wektu minangka masalah liyane. Siswa biasane ora duwe kawruh babagan wektu kuliah. Ing App Pendidikan nyedhiyakake jadwal kabeh kelas sing bakal teka, sing pangguna duwe kawruh lengkap babagan kabeh kelas sing bakal teka.

Warta lan informasi resmi kasedhiya ing aplikasi iki, sing bakal ditindakake pangguna kabeh kabar resmi paling anyar babagan departemen pendidikan. Liwat iki, dheweke bakal ngerti kabeh langkah-langkah pencegahan, sing kudu ditindakake yen institusi kasebut miwiti kelas sing cocog.

Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, banjur menehi survey. Liwat iki, wong bisa nuduhake pengalaman karo aplikasi iki lan uga nuduhake ide babagan nambah fitur anyar. Dadi, download Avsar iki kanggo Android lan entuk akses gratis. Sampeyan uga bisa hubungi pejabat yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki.

Details app

jenengAvsar
Size40.46 MB
versiv1.11
Jeneng Paketcom.avsar.app
DeveloperDirektorat Pendidikan Sekolah Haryana
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Cara gampang kanggo ngakses Kelas Online
  • Nyedhiyani Kabeh Materi Pendidikan, kalebu Video
  • Player Video internal
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Jadwal kabeh ceramah
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi pendhidhikan sing padha kanggo sampeyan.

Aplikasi Mashim

Wings Ek Udaan

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan nemoni masalah ndownload file Apk. Banjur aja padha sumelang, kita bakal nuduhake tautan sing aman kanggo aplikasi iki. Sampeyan bisa ndownload saka kaca iki, cukup temokake tombol download. Kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Pendhidhikan minangka sektor penting kanggo bangsa apa wae, sing ora bakal mandheg kanthi sebab apa wae. Avsar App minangka cara paling apik kanggo ngatur sistem pendidikan aktif saka pemerintah. Dadi, download aplikasi iki lan entuk manfaat saka layanan gratis.

Unduh Link

Ninggalake Komentar