Unduh Indycall Apk 2022 Kanggo Android [Paling anyar]

Nggolek aplikasi ngirit dhuwit? Yen ya, kita bakal kasedhiya ing kene nganggo aplikasi sing sampeyan goleki, sing dikenal minangka Indycall Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake pangguna kanggo nelpon gratis ing saindenging India miturut nomer apa wae.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem platform, sing nglumpukake jutaan dhuwit saben wulan. Nanging masarakat ora ngerti babagan dhuwit sing mbuwang-mbuwang barang sing ora perlu, sing uga kalebu komunikasi. Nalika teknologi berkembang, sektor sing paling diganti yaiku komunikasi.

Sektor komunikasi berkembang luwih cepet, ana macem-macem aplikasi sing dikembangake kanggo nggawe sambungan sing ora bisa dipisahake. Nanging ana watesan beda kasedhiya, karo saben app, liwat kang pangguna ora wareg. Biasane, wong luwih seneng komunikasi nggunakake layanan telekomunikasi, sing nyedhiyakake cara komunikasi sing cepet lan gampang.

Nanging masalah utama yaiku tingkat pengisian daya. Tanggung jawabe larang, sing angel dikelola kanggo pangguna. Dadi, kita ana ing kene app iki, sing bakal nyedhiyakake fitur komunikasi sing paling apik. Apa sampeyan pengin ngerti babagan iki? Yen ya, ayo ayo padha-padha njelajah.

Ringkesan Indycall Apk

Iki minangka aplikasi komunikasi Android, sing nyedhiyakake cara komunikasi paling apik lan paling gampang tanpa dikenani biaya. Aplikasi iki ora mbutuhake proses tambahan utawa proses mbayar ulang. Mung mbutuhake sambungan internet lan pangguna bisa kanthi gampang nelpon nomer kasebut.

Iku mung kasedhiya kanggo warga India, kang tegese yen sampeyan saka India. Mung banjur sampeyan bisa nggunakake app iki, yen sampeyan mbuang wektu ing kene. Ndhukung kabeh jinis jaringan telekomunikasi, kalebu Jio, Airtel, lan liya-liyane. Kanggo nggunakake aplikasi iki, pangguna mung kudu ngundhuh lan nginstal ing piranti Android.

Iki mbutuhake pangguna kanggo ndhaptar akun ing aplikasi iki. Proses registrasi prasaja lan gampang, sing mung mbutuhake sawetara informasi dhasar lan Email. Sawise proses rampung, sampeyan bebas nggunakake aplikasi kasebut. Yen sampeyan nggunakake internet cepet, sampeyan bakal entuk akses cepet.

Indycall App bakal nyedhiyakake antarmuka sing padha karo dialer sing prasaja, sing nawakake telung bagean utama. Sing pertama yaiku dialer, ing ngendi pangguna bisa nelpon nomer apa wae kanthi manual lan nelpon tanpa watesan. Bagean kapindho yaiku kabeh babagan kontak sing kasedhiya ing piranti sampeyan.

Iki menehi akses menyang buku telpon, supaya sampeyan bisa nemokake nomer kontak lan nelpon kanthi gampang. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan riwayat log telpon, sampeyan mung kudu ngakses bagean katelu. Iku bakal nyedhiyani sampeyan karo kabeh informasi rinci babagan riwayat telpon.

Wong biasane bingung babagan sawetara poin utama, yaiku apa wong liya butuh aplikasi sing padha? Utawa mengaruhi akun sampeyan? Dadi, kita nerangake manawa aplikasi kasebut ora perlu ing piranti loro-lorone, nanging app iki kudu ana ing piranti telpon metu.

Kanggo jawaban kanggo pitakon nomer loro, iki aplikasi gratis, sing ora mengaruhi saldo akun sampeyan. Data sampeyan bakal digunakake yen sampeyan nggunakake konektivitas internet data. Siji-sijine masalah sing bisa diadhepi pangguna yaiku pop-up iklan. Aplikasi iki nawakake akeh pariwara, sing bisa uga nesu kanggo sampeyan.

Ana kabar babagan Indycall Mod Apk, nanging durung kasedhiya ing pasar. Dadi, kita bakal nuduhake karo sampeyan kabeh, nalika mod bakal kasedhiya. Nganti saiki, sampeyan kudu nggunakake iklan kasebut utawa sampeyan bisa entuk akses premium lan mbusak kabeh iklan. Ana uga fitur premium sing kasedhiya ing app iki.

Ana ton fitur sing luwih apik tenan, ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Dadi, cukup download aplikasi iki lan jelajahi kabeh babagan iki. Yen sampeyan duwe masalah ngakses aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Details app

jenengIndycall
Size58.34 MB
versiv1.15.1
Jeneng Paketlv.indycall.client
DeveloperIndycall
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Platform komunikasi paling apik
  • Sambungan sing lancar lan ora bisa dipecah
  • Iklan nyedhiyakake menit gratis
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Dhukungan mung ing India
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi komunikasi sing padha kanggo sampeyan.

Aplikasi Telpon sing Diverifikasi

NG WhatsApp

Kepiye Download file Apk?

Dadi, yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, mula ora prelu lunga menyang papan liya. Kita bakal nuduhake aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nemokake tombol download, lan nggawe siji tutul. Tombol undhuhan kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Sawise tunyuk, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Hubungi karo wong sing sampeyan tresnani utawa sampeyan kudu ngobrol kanthi argent. Indycall Apk nggawe gampang lan gampang kanggo para penggemar komunikasi. Nglampahi pirang-pirang jam kanggo ngobrol karo wong liya lan ora usah mbayar sepeser. Akses kabeh, cukup download lan wiwiti nggunakake aplikasi iki.

Unduh Link

Ninggalake Komentar