Unduh Aplikasi MP Kisan Kanggo Android [Anyar 2022]

Apa sampeyan pengin nggawe deklarasi dhewe babagan lahan pertanian Madhya Pradesh? Yen ya, sampeyan kudu njaluk MP Kisan App ing piranti Android sampeyan. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake fitur lan layanan paling apik kanggo para petani ing MP supaya entuk kabeh informasi lan akses gampang menyang layanan.

Pertanian minangka salah sawijining sumber penghasilan utama ing India, sing duwe lahan pertanian akeh. Dadi, pamrentah pengin menehi pengalaman sing luwih apik kanggo pangguna supaya bisa ngakses layanan. Mula, aplikasi iki dikembangake para pejabat supaya bisa menehi layanan sing luwih apik kanggo para tani.

Apa App MP Kisan?

MP Kisan App minangka aplikasi sosial Android, sing nyedhiyakake platform paling apik kanggo petani Madhya Pradesh kanggo nggawe deklarasi diri lan uga ngakses fitur liyane. Pangguna bakal duwe proses sing gampang lan gampang, tanpa ngunjungi kantor utawa mbuwang wektu lan ngakses fitur pertanian sing paling apik.

Apa angel kanggo petani ing India nggawe pertanian sing produktif dhewe. Ana macem-macem kesulitan, sing kudu diperjuangake supaya bisa ngasilake apa wae. Dadi, pamrentah pengin menehi solusi sing luwih apik kanggo masarakat supaya bisa nambah produksi lan entuk penghasilan luwih akeh.

Ana macem-macem masalah, sing biasane entuk lahan kanthi resmi ing peta. Masyarakat kudu ndhaptar tanah ing dokumen pamrentah lan prosese angel kanggo pangguna. Dadi, kanthi aplikasi iki, sampeyan ora prelu kuwatir. Sampeyan bisa ngakses sawetara proses angel kanthi gampang nganggo aplikasi iki.

Yen sampeyan pengin entuk nomer Khasra utawa tandha ing peta, sampeyan bisa entuk saka MP Kisan Apk. Nawakake sampeyan ngrampungake kabeh proses kanthi gampang nganggo aplikasi iki. Sampeyan bisa entuk nomer Khasra saka tanah sampeyan lan bakal katon ing peta sing kasedhiya kanggo pangguna.

Pamrentah bakal nuntun sampeyan babagan tanduran sing ditandur, sing kudu sampeyan tuwuh kanggo entuk bathi luwih akeh saka tanah sampeyan. Dadi, para pejabat bakal menehi sertifikasi mandhiri tanduran sing ditandur, kanthi gampang nggawe lapangan lan entuk penghasilan luwih akeh.

Ana profesional ing departemen resmi sing kasedhiya kanggo wong-wong sing nuntun dheweke ing kahanan apa wae. Dadi, yen sampeyan nemoni masalah karo tani, sampeyan bisa kanthi gampang ngubungi aplikasi iki lan entuk pedoman profesional.

Sampeyan uga bakal njaluk saran babagan masalah alam sing bakal teka kanggo tani. Ana penasehat profesional kasedhiya 24/7 kanggo ngatasi kabeh masalah, kaya E Gopala App. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kabeh masalah lan nambah katrampilan tani.

Mung ana siji masalah, sing sampeyan adhepi ing aplikasi iki. Sampeyan kudu ati-ati karo proses deklarasi diri. Sawise proses rampung, sampeyan ora bisa ngowahi lahan. Ana proses sing dawa, sing kudu sampeyan lakoni kanggo nyunting.

Dadi, disaranake sampeyan ora nggawe kesalahan ing proses kasebut lan aja nganti nemoni masalah sing dawa. Ana pirang-pirang fitur apik tenan sing kasedhiya ing MP Kisan Kanggo Android, kanthi gampang sampeyan bisa nambah katrampilan tani lan ngasilake luwih produktif.  

Details app

jenengMP Kisan
Size20.02 MB
versiv2.2.5
Jeneng Paketing.gov.mapit.kisanapp
DeveloperPETA-IT, Dept Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Pamrentah MP
pricefree
KategoriAplikasi/Social
Dibutuhake Minimal5.1 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play, nanging ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki banjur tutul. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Fitur Utama App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Registrasi Dibutuhake
  • Pratelan Dhasar Tanah
  • Entuk Khasra sing Disertifikasi
  • Saran Profesional Saka Pamrentah
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Dhukungan Mung Basa Hindi
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan pengin njaluk kabeh fitur lan layanan paling apik kanggo petani dening Madhya Pradesh, banjur njaluk app iki lan njelajah kabeh. Unduh Aplikasi MP Kisan kanggo piranti Android sampeyan lan jelajahi kabeh layanan sing kasedhiya kanthi gratis nganggo aplikasi iki.

Ninggalake Komentar