Download Aplikasi Rasio Wajah Sampurna Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan pengin njelajah analisis rai, maca, lan tips kaendahan? Yen sampeyan nggoleki aplikasi kaya iki, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita ing kene karo aplikasi kasebut, sing dikenal minangka Aplikasi Rasio Pasuryan Sempurna. Iku aplikasi Android, sing nawakake pitungan digital paling apik lan paling akurat babagan pasuryan wong.

Kaya sing sampeyan ngerteni, manungsa biasane kepengin banget karo bagean awake lan praupane minangka salah sawijining bagean sing paling penting. Sawetara wong ngadili wong liya kanthi mung ndeleng, dudu sihir, sing bisa ngerti babagan dheweke. Nanging, maca praupan, supaya bisa gampang crita bab wong liya kanthi gampang.

Iku cukup rumit kanggo maca pasuryan wong. Nanging aku ngerti sampeyan pengin nemokake kabeh babagan iki. Aku, ya? Yen ya, aja kuwatir, kita ana ing kene kanthi aplikasi kasebut, sing bakal sampeyan sinau babagan wong liya, tanpa takon pitakon. Apa ora apik tenan?

Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan kabeh, sampeyan mung kudu tetep sawetara wektu karo njelajah aplikasi iki. Sawise sampeyan ngerti babagan iki, mula sampeyan bisa ndownload saka kaca iki lan gampang digunakake ing Smartphone Android. Dadi, saiki ayo miwiti.

Ringkesan App Rasio Wajah Sampurna

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Face Technology. Iki dikembangake ing teknologi paling anyar, sing nyedhiyakake kabeh informasi babagan pasuryan. Ana macem-macem bagean sing kasedhiya, sing nyedhiyakake macem-macem informasi babagan iki.

Ayo diwiwiti karo bagean pisanan, yaiku Analisis Kecantikan. Nyedhiyakake algoritma khusus, sing nglumpukake kabeh informasi saka rai. Informasi kasebut rinci banget, sing nyedhiyakake skor kaendahan saka 1 nganti 10, Jenis Kelamin, Umur, Senyum, Etnis, kualitas pasuryan, lan faktor liyane.

Uga nyedhiyakake topeng, sing bisa dingerteni pangguna babagan garis rai. Bagian kapindho, sing biasane wong pengin ngerti, yaiku maca pasuryan. Bagean iki nyedhiyakake kabeh informasi rinci babagan wangun rai, lambe, dagu, alis, mata, lan irung.

Menehi sub bagean kanggo saben bagean lan menehi informasi khusus babagan iki. Bagean katelu yaiku babagan kompresi wong loro sing beda utawa padha. Bakal nyedhiyakake persentase persamaan ing antarane loro gambar kasebut. Sampeyan bakal entuk sawetara asil sing akurat ing kene.

Bagean pungkasan minangka salah sawijining fitur paling apik ing aplikasi iki, sing nyedhiyakake sawetara tips kecantikan sing paling profesional. Menehi macem-macem bagean, sing menehi tips kaendahan rinci. Kabeh saran kaendahan sing kasedhiya digunakake kanthi profesional, tegese pangguna bisa entuk saran sing paling apik.

Aplikasi iki dikembangake ing macem-macem basa, tegese pangguna bisa duwe pengalaman paling apik karo aplikasi iki. Ana luwih saka 15 basa sing kasedhiya, sing pangguna bisa ngganti kanthi manual. Uga nyedhiyakake kamera sing dibangun, sing bisa digunakake kanthi gampang kanggo nangkep gerakan apa wae.

Aku mikir sampeyan wis ngira, kanthi akeh fitur kasebut, aplikasi kasebut ora bakal gratis? Yen sampeyan mikir kaya ngono, mesthine sampeyan bener. Nanging ana cara sing gampang kanggo nggunakake gratis. Nyedhiyakake panggunaan gratis, nanging kanthi akeh pariwara, sing kudu ditindakake. Iki nyedhiyakake iklan ing versi gratis lan uga sawetara fitur sing dikunci.

Nanging aku bakal menehi saran supaya sampeyan nggunakake versi gratis. Mod bakal kasedhiya ing sawetara dina. Dadi, kita bakal nggawa sampeyan kabeh. Nganti saiki, mung nggunakake versi gratis lan nikmati. Dadi, mung download Perfect Face Ratio Apk saka kaca iki lan miwiti sinau babagan wong liya.         

Details app

jenengRasio Pasuryan sing Sampurna
Size8.11 MB
versiv5.0.24
Jeneng Paketcom.golden.ratio.face
DeveloperPerusahaan Teknologi Wajah
KategoriAplikasi/Photography
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Informasi adhedhasar Kasunyatan
  • Skor Kecantikan
  • Sinau Maca Wajah
  • Tips Kecantikan Profesional Gratis
  • Dibangun ing Kamera
  • Toko internal
  • Multiple Languages ​​kasedhiya
  • Pamblokir Ads Mung ing Premium
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

Kameratik

Kepiye Download Apk?

File Apk kasedhiya ing Google Play Store, nanging sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Mung sampeyan kudu nggawe siji tunyuk lan download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Sinau salah sawijining prekara sing paling umum lan gumun karo wong liya. Aplikasi Rasio Wajah Sampurna minangka aplikasi sing paling apik kanggo sinau babagan sing anyar. Nanging aja ngadili wong, kepiye rupane, amarga sawise kabeh, ora masalah. Dadi, download aplikasi iki lan seneng-seneng wae.

Unduh Link

Ninggalake Komentar