Unduh Samurai Flash Apk Kanggo Android [2022]

Halo, dina iki kita duwe game Android sing apik tenan sing diarani Samurai Flash Apk. Babagan sing paling apik babagan game iki yaiku gampang banget, sing ndadekake unik ing antarane kabeh game liyane. Sampeyan bisa nggunakake wektu kanthi kualitas kanthi game iki.

Ana liyane kanggo nerangake babagan aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh ing bagean ing ngisor iki. Dadi, yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, mula kudu ngerti babagan gameplay sadurunge download aplikasi iki. Tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh babagan.

Ringkesan Samurai Flash Apk

Iki minangka game Aksi Android gratis, ing endi sampeyan kudu nggawa mungsuh nggunakake pedhang. Avatar nyimpen pedhang ing sisih kiwa lan tengen iki. Kanthi mindhah driji ing layar, sampeyan kudu lelungan ing lapangan lan nyerang mungsuhmu.

Saben mateni, sampeyan bakal entuk poin, sing bakal ditambahake ing akun sampeyan. Ana macem-macem mungsuh kanthi gaman beda, sing bisa mateni sampeyan. Dadi sampeyan kudu nyingkiri serangan mungsuh. Ana papat tahap ing saben level.

Ing telung tahap pisanan, sampeyan bakal ngadhepi mungsuh utawa mungsuh sing normal, nanging ing tahap kaping papat, sampeyan kudu gelut karo bos. Boss mesthi nganggo gaman sing dhuwur, sing bisa nggawa sampeyan luwih cepet tinimbang liyane. Ing tahap wiwitan, bos bakal gampang dipateni dibandhingake karo sing luwih dhuwur.

Map utawa Field banget angel ing iki Game 3D. Biasane, sawah ana ing wilayah sing winates kanggo lelungan, nanging yen metu saka wilayah kasebut. Sampeyan bakal tiba lan misi bakal gagal. Dadi, coba tetep nganggo peta lan pindhah menyang peta sing metu dudu pilihan sing apik.

Kulit kasedhiya kanggo avatar nalika ngrampungake level. Saben titik level bakal ditambahake ing kulit lan yen kulit wis siyap, mula bisa ditrapake ing avatar. Ana macem-macem kulit sing bisa mbukak kunci sawise ngrampungake tataran sing beda.

Pedhang kasedhiya ing toko. Sampeyan kudu entuk nilai kanggo tuku pedhang. Pedhang sing beda-beda duwe hadiah sing beda-beda, sing kasedhiya ing toko. Sawetara pedhang sing apik lan apik tenan kasedhiya kanthi rega sing larang.

Isine Ads, sing cukup frustasi. Pancen ngganggu, nanging uga mupangate pariwara. Sampeyan bisa entuk luwih akeh poin kanggo nonton Ads luwih saka 10 detik. Nanging yen sampeyan ora pengin Ads, ana rong pilihan sing bisa mbantu sampeyan.

Sing pertama yaiku mbayar Ads-blocker, nawakake $ 2.99 kanggo mblokir kabeh jinis Ads saka akun sampeyan. Pilihan kapindho yaiku nggunakake samurai flash Mod Apk, sing nawakake Ads-blocker gratis lan uga akeh fitur liyane.

Details app

jenengSamurai flash
Size68.60 MB
versiv2.0.57
Jeneng Paketcom.YummyGames.SamuraiFlash
DeveloperSupersonic Studios LTD
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Utama saka Samurai flash App

Ana sawetara fitur utama sing pengin dakcritakake karo sampeyan babagan aplikasi iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar, aja bebas nggunakake.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Gampang Play
  • Kontrol Gamelan
  • Tema sing Menarik
  • Grafis sing Apik
  • Toko internal
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ads
  • Ads-blocker ing versi Mod

Gambar saka App

Kepiye Download Download Samurai Flash Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan nemoni masalah yen ndownload saka kana, sampeyan uga bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Samurai Flash Apk minangka salah sawijining game paling larang kanggo nggunakake wektu kanthi kualitas. Dadi, tetep ing omah tetep aman lan nikmati game sing apik tenan iki. Aja lali nuduhake karo kanca-kanca, terus dikunjungi situs, kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.     

Unduh Link

Ninggalake Komentar