Unduh Slime Rancher Apk Kanggo Android [2022 Update]

Halo Rancher, apa sampeyan pengin main game favorit ing piranti Android sampeyan? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi game Android paling apik Slime Rancher Apk. Iki minangka versi Android Slimes, sing bisa diputer lan entuk pengalaman game paling apik nggunakake piranti Android.

Iku Video game, kang dikembangaké kanggo Laptop lan PCS, nanging ana nomer akeh pangguna Android ing globe, sing tresna kanggo muter game iki ing piranti Android. Mulane ngerti iki dikembangaké ing versi Apk lan kita kene karo kanggo sampeyan.

Nyedhiyakake pengalaman game sing padha kanggo pangguna kanggo main lan seneng game iki. Dadi, apa pengin nyekel slim lan panen? Yen ya, download aplikasi iki lan wiwiti main game paling apik. Sampeyan bisa mbukak kunci lapangan anyar lan apik tenan ing kene lan liya-liyane.

Kita bakal nuduhake kabeh fitur apik tenan saka aplikasi iki. Yen sampeyan pengin njelajah app iki, sadurunge nggunakake, banjur tetep karo kita sawetara wektu lan kita bakal nuduhake kabeh babagan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Ringkesan Slime Rancher Apk

Iku Aplikasi game Android, kang nawakake tanah Fantasi kanggo muter ing. Iku game adhedhasar fiksi, ngendi peternak lelungan adoh saka bumi kanggo planet liyane. Ing planet liyane kebak slims beda, lan pangan kabeh.

Pamuter kudu ngatur dhasar pisanan lan miwiti kanggo ngumpulake pop beda, kang bisa diowahi dadi dhuwit recehan. Player uga kudu nyekel slims beda, ana ton saka slims beda sing bisa digunakake dening pamuter kanggo harvest.

Pink Slims iku salah siji sing paling umum ing antarane kabeh liyane, nanging ana uga liyane. Kita arep kanggo nuduhake dhaftar slims, sing bisa ndeleng ing iki Game 3D. Bisa uga ana akeh liyane, sing bisa ditemokake ing game iki. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara.

  • Tabby
  • Phosphor
  • madu
  • genangan
  • Hunter
  • Quantum
  • Wedi

Ana ton liyane uga, sing sampeyan bisa njelajah. We mung sebutno cute sapisan. Ana akeh fitur liyane ing versi paling anyar saka Slime Rancher 2022 Apk. Dadi, sampeyan kudu ngumpulake akeh lan menehi panganan. Sampeyan kudu Feed macem-macem panganan, sing bakal kita sebutno ing ngisor iki. Sampeyan bisa nyedhiyakake panganan, sing bisa nambah rasio pertumbuhan. Dadi, dhaptar panganan ing ngisor iki.

sayuran 

  • Wortel
  • Beet Ati
  • Oca Oca
  • Bawang Ganjil

woh-wohan

  • Pogofruit
  • Kuber
  • Kookadoba
  • Mango Mint

Meat

  • Hen Hen
  • Stony Hen
  • briar
  • Roostro

Ana ton liyane vegetarian, Woh-wohan, lan Daging kasedhiya. Sampeyan kudu njelajah kabeh peta kasedhiya lan kabeh jinis slim. Sampeyan uga bisa farm woh-wohan lan sayuran, sing bisa Feed kanggo slims. Dadi, download Slime Rancher Kanggo Android lan jelajahi kabeh game ing Smartphone sampeyan.

Sampeyan bisa entuk hiburan tanpa watesan ing piranti Android sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah karo aplikasi Android iki, hubungi kita. Kita bakal ngrampungake kabeh masalah sampeyan kanthi cepet. Dadi, nikmati urip anyar kanthi slims.

Details app

jenengslime Rancher
Size24.52 MB
versiv3.0.2
Jeneng Paketcom.kimoapps.slimeveri
DeveloperGame Devfree
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Iki minangka game paling apik, sing nyedhiyakake sawetara fitur paling apik. Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Peta Anyar
  • Slims Anyar
  • Kontrol Gamelan
  • Piranti Paling Anyar
  • Kebak Advancers
  • Ora Iklan
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe game sing padha kanggo sampeyan.

Perusahaan Pahlawan Apk

Mobile Cabal

Kepiye Download file Apk?

Ora kasedhiya kanthi resmi ing Google Play Store. Dadi, kita bakal nuduhake link karo sampeyan kabeh, ing endi sampeyan bisa ndownload versi paling anyar. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Slime Rancher Apk minangka cara paling apik kanggo entuk pengalaman game sing padha, nggunakake piranti Android sampeyan. Sampeyan bisa seneng nemokake fitur anyar lan apik tenan. Dadi, download lan seneng main. Kanggo game lan hack Android sing apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link  

Ninggalake Komentar