Unduh Apk Supfrica Kanggo Android [Paling anyar 2022]

Apa sampeyan mbuwang akeh dhuwit kanggo komunikasi karo wong liya lan golek cara sing gampang? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Supfrica. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake layanan komunikasi sing paling canggih lan sederhana kanggo pangguna kanggo komunikasi ing saindenging jagad. Entuk aplikasi iki ing piranti Android lan wiwiti ngobrol karo kanca saka ngendi wae.

Internet minangka salah sawijining teknologi paling apik kanggo wong, sing bisa nyambungake jagad iki. Ana macem-macem cara kanggo komunikasi karo wong sing beda-beda. Ing wiwitan, wong nggunakake sambungan darat, nanging sawise sawetara wektu piranti Android dikenalake ing pasar.

Ana macem-macem jinis komunikasi, nanging wong biasane nggunakake biaya seluler kanggo nelpon utawa komunikasi. Proses iki cukup prasaja kanggo panggunaan, nanging larang banget kanggo komunikasi ing luar negeri. Pangguna kudu nggunakake luwih akeh dhuwit ing telpon siji.

Dadi, kita ana ing kene aplikasi apik tenan kanggo sampeyan kabeh, ing endi sampeyan bisa komunikasi ing saindenging jagad karo sapa wae sing dikenani biaya paling murah. Ana macem-macem fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing nyedhiyakake pangguna kanggo seneng. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan entuk kabeh informasi sing gegandhengan.

Ringkesan Aplikasi Supfrica

Iku aplikasi komunikasi Android, sing nawakake pangguna kanggo komunikasi karo kabeh wong liya ing ndonya. Iki nyedhiyakake layanan online kanggo pangguna, sing bisa gampang ngubungi wong liya. Platform kasebut mbukak kanggo kabeh wong, sing ora ana biaya. Dadi, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanthi gratis lan seneng.

Kasedhiya macem-macem fitur kanggo pangguna, nanging konektivitas internet minangka sumber utama. Dadi, sampeyan kudu nggunakake data seluler utawa layanan WiFi kanggo entuk aplikasi iki. Proses registrasi uga wajib, sing mbutuhake pangguna ndhaptar nggunakake Nomer Ponsel.

Sampeyan kudu ngetik nomer ponsel sing valid, sing saiki kasedhiya ing piranti. OTP bakal dikirim saka aplikasi kasebut kanggo verifikasi. Sampeyan kudu ngetik kode OTP lan ngrampungake proses registrasi. Sawise registrasi rampung, sampeyan bebas nggunakake aplikasi iki ing piranti Android.

Sampeyan bisa nemokake pangguna liyane saka aplikasi iki saka dhaptar kontak. Kabeh kontak bakal kasedhiya, nanging sampeyan mung bisa komunikasi karo pangguna aplikasi iki. Dadi, sampeyan bisa ngundang kanca ing platform kanggo gabung lan ngobrol.

Klompok sing beda-beda bisa digawe kanthi gampang lan nambah macem-macem wong ing saindenging jagad. Sampeyan bisa nggawe utawa gabung karo macem-macem klompok kanggo nuduhake lan entuk konten saka macem-macem wong utawa kanggo nuduhake akeh wong. Sampeyan bisa nuduhake warta karo 256 sekaligus, tegese informasi penting bisa enggo bareng.

Layanan komunikasi sing prasaja uga kasedhiya kanggo pangguna, ing ngendi sampeyan bisa ngobrol karo wong siji. Iki nyedhiyakake pangguna kanggo nuduhake teks, cathetan swara, video, gambar, lan file liyane. Yen sampeyan pengin nelpon, sampeyan uga bisa nggunakake sistem panggilan swara.

Sistem panggilan video uga kasedhiya, ing ngendi pangguna bisa ngobrol langsung karo pangguna liyane. Kabeh layanan komunikasi nyedhiyakake privasi dhuwur kanthi cara enkripsi end-to-end. Dadi, data sampeyan ora bakal dituduhake karo sapa wae, sanajan karo perusahaan.

Yen sampeyan isih pengin nggunakake WhatsApp, sanajan ana kabijakan privasi sing anyar. Banjur kita duwe versi modifikasi kanggo sampeyan, sing dikenal minangka OG WhatsApp Pro. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo entuk fitur tambahan ing aplikasi lan bisa seneng.

Nanging, yen sampeyan ora pengin, app iki kanggo sampeyan. Entuk Supfica Kanggo Android lan wiwiti entuk level keamanan sing luwih dhuwur ing komunikasi sosial. Yen sampeyan pengin aplikasi liyane sing padha, coba riko menyang situs web.

Details app

jenengSupfrica
Size19.98 MB
versiv1.65
Jeneng Paketcom.supfrica.Appsfrica
Developerappfrica
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Platform Komunikasi Paling Apik
  • Cepet lan Aman Ngobrol
  • Teks, Cathetan Swara, Video, Gambar, lan Nuduhake Data Liyane
  • Layanan Ngobrol Swara lan Video
  • Layanan Privasi Tingkat Tinggi
  • Layanan Ngobrol Grup
  • Sistem Nuduhake Cerita
  • Ndhukung Multiple Languages
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan Pihak katelu
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu ngentekake wektu kanggo ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki banjur tutul. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik sawise tunyuk wis digawe.

 kesimpulan

Supfrica Apk minangka platform paling apik kanggo masarakat, sing pengin platform komunikasi sing aman, aman, lan cepet. Goleki app iki lan ngobrol karo kanca ing saindenging jagad kanthi nggunakake mung sambungan internet. Entuk iki ing Android lan rasakake.

Ninggalake Komentar