Unduh VPN SAKTI Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo, apa sampeyan dadi internet surfing lan pengin selancar kanthi aman? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka VPN SAKTI. Nawakake sambungan sing aman kanggo pangguna ing internet.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana pengaruh sing positif lan negatif saka kabeh perkara, kalebu internet. Iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyambung karo donya kanggo nuduhake ide, informasi, lan liya-liyane. Iki minangka prekara positif, sing bisa ditindakake.

Nanging apa sampeyan aman nalika browsing internet? Ana akeh peretas ing internet, sing bisa hack lan njupuk data penting sampeyan lan didol ing pasar gelap. Dadi, kepiye sampeyan bisa nyegah iki? Ana macem-macem cara kanggo nyegah lan kita ing kene duwe salah sawijining cara paling apik kanggo sampeyan kabeh.

Aplikasi iki, sing sampeyan bisa ngakses konektivitas kanthi keamanan sing paling apik. Kita bakal nuduhake rincian liyane babagan app iki. Yen sampeyan pengin nggunakake lan pengin ngerti babagan iki, banjur tinggal sawetara wektu kanggo njelajah app iki karo kita.

Ringkesan App VPN SAKTI

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake Jaringan Pribadi Virtual kanggo pangguna. Nyedhiyakake cara sing aman ing antarane pangguna lan internet, sing pangguna aman saka peretas lan situs web sing mbebayani. Nyedhiyakake alamat IP virtual, sing pangguna ngganti alamat protokol internet menyang server sing ora dingerteni.

Ana sawetara aplikasi sadurunge, sing nawakake layanan kasebut. Nanging kabeh iku mung clams kanggo kurban surfing aman. Dheweke nyedhiyakake sistem otomatis kanggo implan lokasi lan alamat IP server sing beda-beda, nanging biasane, kabeh server kasebut kebak peretas.

Mula, kita nggawa aplikasi iki. Sampeyan kudu nambah skrip server kanthi manual, tegese sampeyan duwe kontrol lengkap babagan aplikasi kanggo nindakake apa-apa. Sampeyan mung bisa nggawe sambungan aman dhewe.

Ngunggah skrip dudu perkara sing angel. Sampeyan mung kudu nggoleki macem-macem VPN server ing web. Sampeyan bakal nemokake ton server gratis lan uga mbayar server. Sampeyan mung kudu njaluk alamat server apa wae, sing kompatibel karo piranti sampeyan.

Sampeyan uga bisa ngimpor profil trowongan pribadi lan ngakses profil trowongan. Iku menehi kabeh opsi kanggo akses gampang. Ana akeh fitur liyane ing app iki, sing bisa dijelajahi. Dadi download aplikasi iki lan miwiti surfing tanpa kuwatir.

Details app

jenengVPN SAKTI
Size2.33 MB
versiv1.1.17
Jeneng Paketnet.openvpn.vpnsakti
DeveloperVPNSAKTI
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nawakake ton fitur, sawetara sing kasebut ing bagean ndhuwur lan kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Cara paling aman kanggo surfing ing internet
  • Mbukak Skrip kanthi manual
  • Owahi alamat IP lan lokasi
  • Nyedhiyakake basa Inggris
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Tampilan sing apik
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akeh liyane

Potret layar saka App

Kita duwe VPN liyane kanggo sampeyan.

Ha Tunnel Pro

Kepiye Download file Apk?

Kanggo sawetara alesan, ora kasedhiya ing Google Play Store. Nanging aja padha sumelang. kita bakal nuduhake aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol undhuh lan enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

VPN SAKTI Apk minangka panyedhiya jaringan virtual paling apik, saengga sampeyan bisa browsing web tanpa masalah. Sampeyan bisa ngakses negara kasebut kanggo nglarang situs web lan liya-liyane. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti ngakses fitur tanpa wates.

Unduh Link

Ninggalake Komentar