Antarane Kita Airship Map Apk Download Kanggo Android

Halo Ing antarane para pemain, apa sampeyan bosen karo antarmuka sing padha lan peta game favorit sampeyan? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi paling anyar, sing dikenal minangka Among Us Airship Map Apk. Iki minangka versi paling anyar ing game, sing nyedhiyakake tampilan anyar, antarmuka, kamar, lan liya-liyane kanggo para pemain. Download app iki kanggo piranti Android lan jelajahi kabeh fitur paling anyar.

Imposter Among minangka platform game multiplier Android, sing nawakake game aksi sing paling apik kanggo para pangguna kanggo seneng karo kanca lan pemain liyane saka sak ndonya. Iki minangka game adhedhasar fantasi, sing diwiwiti kanthi invasi alien ing kapal angkasa.

Kapal kasebut rusak lan sawetara kru kena infeksi dening makhluk kasebut. Dadi, ngerti pemain ora ngerti babagan sing kena infeksi lan sing sehat. Dadi, ana rong tim, nanging sing kena infeksi luwih sithik dibandhingake karo anggota sing sehat. Nganyari beda wis digawe ing, nanging mung nganyari basis cilik.

Dadi, bubar para pejabat ngumumake bakal ngenalake peta anyar, sing nyedhiyakake fitur paling apik kanggo pangguna. Kita ing kene kanthi lokasi paling anyar kanggo lelungan sampeyan. Dadi, njaluk aplikasi iki ing piranti Android lan miwiti muter karo konco.

Ringkesan Among Us Airship Map Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake urutane critane game aksi paling apik kanggo pangguna kanggo muter karo kanca lan wong liya ing saindenging jagad. Kita ana ing kene kanthi lokasi paling anyar ing game iki, sing wis pirang-pirang taun kepungkur durung digawe. Nawakake akses gratis kanggo kabeh wong, tegese ora prelu nonton pariwara utawa mbayar dhuwit.

Kasedhiya macem-macem fitur ing versi paling anyar, sing ana gandhengane karo Kapal Udara Henry Stickman Toppat. Yen sampeyan main game Henry Stickman, mula bakal gampang ngerti babagan peta iki. Kaloro game hebat kasebut dikembangake dening pangembang sing padha, sing pengin menehi pengalaman sing apik kanggo para penggemar Stickmen.

Ing peta paling anyar, pangguna bakal entuk grafis sing luwih menarik, sing meh ana gandhengane karo Stickmen. Ana macem-macem lokasi anyar lan kamar sing kasedhiya kanggo para pemain njelajah. Nyedhiyakake pangguna kanggo milih lokasi miturut anggota liyane.

Tugas anyar sing beda wis dikenalake kanggo para pemain, sing kudu ditindakake para pemain. Sampeyan kudu ngrampungake misi sing beda kanggo mbukak kunci item sing dikunci. Iki nyedhiyakake macem-macem koleksi barang anyar, kalebu Kulit, Kewan, Topi, lan liya-liyane.

Tema lan gameplay utama isih padha. Sampeyan kudu ngirit Pesawat Udara saka imposters lan ndandani secepat mungkin, kanggo nyelehake papan. Ora ana jinis sistem laporan ing versi sadurunge, nanging ing versi paling anyar, sampeyan bisa nglaporake.

The Game 3D menehi kedhaftar kanggo laporan marang pemain liyane, liwat kang sistem banning akun bakal bisa. Dadi, para pemain ora kudu nggunakake hack utawa cidra maneh. Sampeyan uga dilarang nggunakake basa ala ing game.

Dadi, ana fitur liyane sing apik tenan sing bisa ditonton para pemain. Kita nuduhake sawetara fitur aplikasi karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane. Dadi, unduh Antarane Us Map Airship Kanggo Android lan wiwiti jelajahi kabeh fitur apik tenan sing kasedhiya.

Details app

jenengAntarane Us Map Map
Size76 MB
versiv2020.11.17
Jeneng Paketcom.innersloth.spacemafia
DeveloperWaca rangkeng-
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Peta Paling Anyar
  • Kulit, Pets, lan Topi Anyar
  • Tugas Anyar
  • Tema Kapal Toppat
  • Sistem Laporan
  • Antarmuka Luwih Kreatif lan Menarik
  • Kurang Masalah Server
  • Cacahing Pariwara
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Versi liyane saka game iki kanggo sampeyan.

Antarane Blackpink

Antarane Us Naruto

Kepiye Download Apk?

Antarane Kita, Download Peta Airship gampang banget lan cepet ing kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik. Tombol undhuhan kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise tunyuk wis digawe.

kesimpulan

Antarane Us Airship Map Apk minangka tampilan paling anyar lan anyar ing antarane kita, sing nyedhiyakake luwih nyenengake kanggo para penggemar Henry Stickmen. Dadi, entuk aplikasi iki lan jelajahi kabeh fitur paling anyar ing game kasebut. Kanggo app lan hack sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar