Unduh Apk Free Fire Cobra Kanggo Android [Anyar 2022]

Free Fire Cobra Apk minangka versi paling anyar saka Garena Free Fire, sing nyedhiyakake fitur lan layanan level paling canggih kanggo para pangguna supaya bisa ngalami game sing luwih realistis. Nyedhiyakake koleksi senjata, Sistem, Mode, Lahan, Shields, Tag Perang, lan liya-liyane.

Yen sampeyan gamer Android, mula ora ana sing ngerti babagan platform game FF paling apik. Nanging kita ing kene nggawa sing anyar kanggo sampeyan, sing kasedhiya ing pasar. Sampeyan bisa entuk kabeh informasi lan tambalan fitur paling anyar saka kaca iki lan seneng nganyari anyar.

Apa sing dimaksud karo Free Fire Cobra Apk?

Free Fire Cobra Apk minangka aplikasi game aksi Android, sing nyedhiyakake platform game online paling apik kanggo pangguna kanggo muter lan nikmati. Iki minangka medan perang online multipemain, sing ngundang wong-wong saka kabeh jagad kanggo gabung lan main. Cobra minangka tambang pungkasan FF sing paling anyar.

Dadi, sadurunge kita miwiti nganggo patch kobra, sampeyan kudu ngerti babagan Garena FF. Sampeyan ngerti ana macem-macem game Android sing kasedhiya ing pasar, nanging biasane, wong seneng main game online. Game online nyedhiyakake pangguna kanggo dolanan karo kanca, sing minangka salah sawijining fitur sing paling apik.

Garena Free Fire minangka salah sawijining game aksi online sing paling apik, sing nawakake medan perang online sing paling apik kanggo para pangguna kanggo main lan seneng. Kabeh pemain dicemplungake ing pulo sing terpencil, ing ngendi para pemain kudu golek gaman lan barang-barang kaslametan supaya dadi wong sing paling anyar.

Mode sing beda-beda kasedhiya, sing bisa diputer kanthi regu papat, duo, lan solo. Ana macem-macem fitur lan layanan sing kasedhiya kanggo para gamer kanggo nikmati wektu luang karo kanca-kanca. Komunikasi minangka salah sawijining perkara sing paling apik, sing bisa ngobrol karo kanca-kanca.

Nganyari beda wis digawe ing Game 3D, nanging nganyari paling anyar nyedhiyakake koleksi fitur paling gedhe kanggo pangguna. Dadi, kita kene karo patch paling anyar kanggo sampeyan kabeh, sing bisa nambah pengalaman game.

Apk Gratis Fire The Cobra Apk

Cobra minangka jeneng update paling anyar, sing kasedhiya kanggo sampeyan. Nawakake sawetara koleksi fitur paling apik, ing endi sampeyan bisa duwe pengalaman perang sing paling realistis. Model anyar sing beda-beda wis ditambahake, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh.

Sistem Revival

Ing duo utawa regu, pemain bisa urip maneh kanca, nanging ing wektu tartamtu. Yen wektu wis rampung, pemain kasebut bakal mati lan mung nonton kanca-kanca liyane sing main. Nanging versi paling anyar menehi dandan anyar, liwat kang bisa njaluk sembarang pemain rampung mati bali menyang pertandhingan.

Sistem Budha

Ing game duo, sampeyan bisa nemokake pamuter saka dhaptar kanca lan ditambahake menyang pasangan. Bathi wektu uga kasedhiya, sing bisa ditambah miturut koordinasi lan hubungan sampeyan.

Lapangan Anyar

Lapangan latihan diwatesi kanggo pemain, sing kalebu lapangan cilik. Nanging wis ditambahake lan sampeyan bakal entuk file sing luwih gedhe. Obyek sing apik lan apik, trek balap, lan liya-liyane wis digawe.

Hall of Fame

Sampeyan ngerti ana macem-macem pemain ing saindenging jagad. Dadi, ana macem-macem acara perang sing dianakake kanggo nemokake pemain paling apik ing saindenging jagad lan jeneng negara bakal kasedhiya ing aula misuwur. Dadi, siyap-siyap tim sampeyan mlebu lan menang acara sing bakal teka.

Senjata Ing Bentrokan regu

Kasedhiya gaman winates ing versi sadurunge, sing wis diganti. Saiki sampeyan bakal entuk pilihan pilihan senjata sing nyata ing regu regu kanggo muter lan luwih akeh mateni. Temokake gaman favorit lan wiwiti mateni.

Shield

Ana tameng magnet anyar sing kasedhiya kanggo pangguna, sing bisa nyuda karusakan saka mungsuh. Sampeyan bisa implant tameng Magnetik ing lemah mbukak kanggo karusakan kurang lan njupuk metu liyane mungsuh.

Tag

Tag anyar kasedhiya, sing bakal katon karo karakter sampeyan. Ana akeh koleksi tag, sing kudu sampeyan entuk. Dadi, muter luwih akeh lan njupuk luwih akeh pemain kanggo entuk koleksi tag sing apik tenan kanthi gratis. Sosial lan Peperangan minangka rong jinis tag sing kasedhiya.

Fitur Setelan

Sawetara nganyari wis digawe ing setelan supaya pangguna entuk pengalaman sing luwih apik tenan. Grafis Dhuwur, Fitur Anyar, Tandha Tandha Tandha Cocog, lan akeh liyane sing kasedhiya ing fitur sing disetel kanggo pangguna.

Mini UAV

UAV misale jek nemokake kabeh pemain, nanging ing versi iki, sampeyan bisa njaluk UAV kanggo nemokake lokasi pemain liyane ing peta. Iki minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nemokake pemain saka papan sing aman lan gampang dicopot.

Ana ton fitur liyane sing kasedhiya, sing bisa ditliti. Cukup entuk Freana Free Fire Cobra ing piranti Android sampeyan lan jelajahi kabeh fitur sing kasedhiya. Sampeyan bisa entuk aplikasi saka kaca iki lan nginstal ing telpon Android piranti.

Uga ana pemain, sing main PUBG. Iki uga platform game online liyane, sing misuwur ing saindenging jagad. Uga ana update anyar sing digawe ing PUBG, sing dikenal minangka PUBG Mobile India Apk. Sampeyan bisa nemokake babagan liyane.

Details app

jenengFire Cobra Gratis
Size46.19 MB + 609 MB
versiv1.59.5
Jeneng Paketcom.dts.freefireth
DeveloperGARENA INTERNATIONAL I PRIVATE LIMITED
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Free Fire Apk 2021?

Aplikasi kasebut kasedhiya ing Google Play, nanging sampeyan ora perlu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake proses download paling cepet karo sampeyan kabeh. Cukup tutul tombol unduh, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Fitur Paling Anyar Dianyari
  • Duo Dinamis
  • Lemah Latihan
  • Range Target
  • Koleksi Senjata Gedhe
  • Fitur Shield Anyar
  • Tag Perang
  • Grafis Dhuwur
  • Sistem Landmark
  • Akeh Liyane
Tembung Finial

Yen sampeyan pacangan FF, mula kudu nyoba Apk Fire Cobra Gratis. Rasakake kabeh fitur paling anyar sing dianyari ing platform game favorit lan rasakake. Jelajahi kabeh fitur lan layanan sing kasedhiya kanthi muter ing piranti Android.

Unduh Link

1 mikir babagan "Unduh Apk Free Fire Cobra Kanggo Android [Anyar 2022]"

Ninggalake Komentar