Lovelink Apk Download Gratis Kanggo Android

Hello everyone, apa sampeyan pengin melu ing kasunyatan virtual romantis? Yen ya banjur, kita kene karo aplikasi Android sing apik tenan iki, sing dikenal minangka Lovelink Apk. Iki minangka aplikasi Android muter peran kasunyatan virtual, sing nawakake akeh karakter kanthi crita sing beda-beda, sampeyan bisa ngobrol lan ngerti critane.

Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, masarakat seneng nggunakake wektu ing piranti Android. Aplikasi Android sing beda-beda ana ing pasar, sing bisa digunakake kanggo entuk hiburan. Nanging saiki kita ana ing kene kanthi app Android sing apik tenan, lan sampeyan bisa nemu skenario urip nyata.

Nawakake karakter sing beda-beda. Karo wong-wong mau, sampeyan bisa ngobrol lan nuduhake ide, gambar. Sampeyan bisa ngerti critane lan njelajah luwih lengkap babagan iki. Menehi ton luwih akeh fitur, sing bakal dituduhake kanthi rinci karo sampeyan kabeh.

Dadi, yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan aplikasi iki sadurunge digunakake. Sampeyan uga bisa ngubungi kami yen sampeyan nemoni masalah ngakses aplikasi iki. Sampeyan bisa nggunakake bagean komentar kanggo ngubungi kita lan bebas nggunakake. Ayo ngerti babagan aplikasi iki.

Ringkesan Lovelink Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Ludia Inc. Nyedhiyakake karakter anime sing beda-beda, sing nawakake crita urip sing beda. Sampeyan bisa nemokake match miturut kapentingan lan miwiti komunikasi karo wong-wong mau.

Nawakake luwih saka 60 karakter anime sing beda, kanthi alur cerita sing beda. Sampeyan menehi akses kanggo ngirim minat, supaya wong liya ngerti babagan iki. Sampeyan uga bisa miwiti ngobrol karo karakter kasebut. Nyedhiyakake pesen teks otomatis, kanthi macem-macem opsi.

Sampeyan mung kudu milih teks sing ana gandhengane karo wangsulan lan dikirim. Sampeyan bisa muter peran nganti ana kedadeyan. Ing wektu tartamtu, sampeyan bisa njaluk tanggal utawa liyane bakal rampung. Iki uga nyedhiyakake kencan virtual, sing bisa ngrasakake skenario kanthi tembung.

The Game 2D uga menehi pemandangan bengkong, kang numpes tanggal utawa happy pungkasan. Terserah sampeyan arep mungkasi. Nuduhake gambar uga kasedhiya kaya hubungan apa wae, nanging sampeyan kudu njaluk berlian kanggo mbusak efek blur. Gambar biasane diwenehake kanthi efek blur.

Nanging kita nawakake Lovelink Mod Apk, sing nawakake kabeh fitur mbayar sing ora dikunci kanthi gratis. Dadi, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur sing dibayar tanpa mbuang dhuwit siji. Sampeyan uga bisa ngirim hadiah kanggo wong liya, sing nambah kapentingan hubungan virtual.

Ana ton fitur liyane sing luar biasa ing aplikasi iki, sing bisa ditemokake. Dadi, download aplikasi iki lan entuk akses menyang kabeh fitur mbayar kanthi gratis. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Details app

jenenglovelink
Size152.39 MB
versiv2.0.53
Jeneng Paketcom.ludia.lovelink
Developerludia inc.
KategoriGames/Role Playing
pricefree
Dibutuhake Minimal5.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa dilayari ing aplikasi iki. Dadi, jelajahi lan sampeyan uga bisa nuduhake dheweke, liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Karakter sing beda karo Crita sing Beda
  • Intan Gratis
  • Mbukak kunci kabeh Fitur Bayaran
  • Gambar tanpa Blur
  • Multiple milih Ngobrol
  • Antarmuka narik banget
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kita duwe aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan kabeh.

Gym Panas

Kepiye Download file Apk?

Kaya sing sampeyan ngerti, aplikasi Mod ora kasedhiya ing Google Play Store. Dadi, kita bakal nuduhake link karo sampeyan kabeh. Kita nuduhake tautan sawise dites ing macem-macem piranti, dadi luwih aman kanggo nutul tombol download. Sawise nutul tombol download, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Lovelink Apk minangka aplikasi Android paling apik, kanggo ngrasakake pengalaman paling nyata karo wong anyar. Ana ton fitur liyane, sing bisa sampeyan nikmati. Dadi, instal app iki lan wiwiti ngobrol. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar