Unduh Super Mario 3 Apk Kanggo Android [Update 2022]

Yen sampeyan dadi pacangan game, sampeyan bisa uga main karo Mario lan yen durung main, mula bakal ilang pengalaman game paling apik. Nanging aja padha sumelang, kita ana ing kene karo seri Mario paling anyar kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Super Mario 3 Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake pengalaman game paling apik kanggo sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni ing wiwitan, ora akeh game sing bisa diputer. Wong kudu nggunakake piranti game khusus kanggo operate game beda. Dadi, ing taun 1985 mung ana game 2D sing kasedhiya lan Mario bros ngenalake seri pisanan game iki, sawise taun kasebut, game kasebut entuk paling laris ing kabeh wektu.

Wong seneng main lan seneng, suwe-suwe, beda-beda nganyari game kasebut. Dadi, ana pirang-pirang versi sing beda ing pasar, sing mentingake minat masarakat kanggo game iki. Ing taun 19an dadi salah sawijining game impen kanggo saben bocah enom.

Dadi, kanggo nerusake urutane kita ing kene duwe versi paling anyar saka game iki, sing nawakake file Apk. Dadi, saiki sampeyan ora prelu tuku piranti khusus. Sampeyan mung kudu nginstal ing piranti Android lan miwiti muter. Ana akeh macem-macem update sing wis digawe ing game iki, lan sampeyan bisa uga luwih seneng muter.

Ringkesan Super Mario 3 Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game petualangan paling apik. Nawakake lahan fantasi jamur, sing kudu dirampungake saben pemain. Nawakake alur cerita sing apik, sing kudu diterusake para pemain lan pungkasane.

Ana macem-macem alur crita sing kasedhiya ing versi iki, sing bisa digunakake para pangguna lan nganti pungkasan. Akeh titik nggawe diskusi, ing ngendi pangguna bisa kanthi gampang ngganti dalan lan entuk petualangan liyane. Sampeyan ngerti nawakake pilihan pamuter dual, liwat sing bisa gampang muter karo kanca-kanca utawa konco.  

Sampeyan kudu miwiti nggawe Super Mario 3 Game dhisikan lan ngrampungake macem-macem tahapan. Sampeyan bakal entuk macem-macem koin lan jamur daya. Dhuwit recehan emas kudu dikumpulake saka blok khusus ing dalan menyang misi apa wae. Sampeyan bisa ngumpulake dhuwit recehan sing bakal diitung ing pungkasan saben pertandhingan lan sampeyan bakal entuk luwih akeh poin.

Dadi, jamur khusus bakal nambah kekuwatan sampeyan. Sampeyan bakal entuk energi ekstra, supaya sampeyan bisa mlumpat luwih dhuwur, ngilangi blok liyane, lan uga nambah dhuwure. Uga duwe titik plus liyane, yaiku umur ekstra.

Ana uga macem-macem alangan ing iki Game 2D, sing kalebu penyu, jamur ala, kembang, geni, lan mungsuh liyane. Yen sampeyan sesambungan langsung karo samubarang iki, sampeyan bakal kelangan urip, nanging yen sampeyan wis mangan jamur khusus, sampeyan mung bakal ilang dhuwur lan kakuwasan.   

Dadi, ana ton perkara sing luwih apik tenan, sing bisa ditliti lan seneng main game iki. Dadi, cukup download Super Mario 3 Kanggo Android lan rasakake. Yen sampeyan pengin aplikasi liyane, sampeyan bisa terus ngunjungi Situs Web lan entuk aplikasi apik tenan saka kene.

Details app

jenengSuper Mario 3
Size3.14 MB
versiv3.0.20
Jeneng Paketcom.happy_world.nesemu.n27.nes
DeveloperSugeng Jagad
KategoriGames/Adventure
pricefree
Dibutuhake Minimal4,0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Crita Anyar
  • Grafis berkualitas tinggi
  • Kontrol Gamelan
  • Misi Anyar
  • Antarmuka sing Apik
  • No Ads
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Game liyane kanggo sampeyan.

Umur Sejarah 2 Apk

FIFA Mobile 21 Apk

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk, mula ora prelu ngunjungi macem-macem situs web. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

Super Mario 3 Apk minangka aplikasi game paling apik kanggo nikmati wektu kualitas. Dadi, download aplikasi iki lan jelajahi jagad jamur. Ngirit donya lan nikmati urip sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Unduh Link

Ninggalake Komentar