Unduh Tensura King Of Monster Apk Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan siyap nylametake jagad saka monster? Yen ya, njaluk Tensura King of Monster Apk lan wiwiti para pahlawan sampeyan. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform game paling apik kanggo muter lan nikmati game main peran paling apik. Siap skuad sampeyan kanggo nylametake jagad lan kalebu legenda.

Ana macem-macem game anime sing kasedhiya ing pasar, sing nyedhiyakake gamelan sing paling apik kanggo para penyayang anime. Dadi, kita ing kene kanthi aplikasi sing padha supaya sampeyan bisa nikmati gamelan paling apik ing kabeh wektu. Kita bakal nuduhake kabeh babagan iki, tegese tetep karo kita lan njelajah kabeh babagan iki.

Apa Tensura King of Monster Apk?

Tensura King of Monster Apk minangka aplikasi game Android, sing nawakake game main peran Anime paling apik kanggo para pangguna bisa main lan nikmati. Nyedhiyakake dalane crito sing paling apik tenan kanggo pangguna supaya luwih seneng game kasebut. Sampeyan bisa duwe pengalaman game paling apik nganggo aplikasi iki lan nikmati wektu luang.

Kabeh crita diwiwiti kanthi jinis monster, sing nyerang regu sampeyan. Monster sing ramah mbantu sampeyan mundur saka bebaya lan tekan papan sing aman. Dadi, sampeyan kudu cepet-cepet nggawe karakter lan mbukak kunci kabeh katrampilan karakter.

Ana macem-macem karakter sing kasedhiya kanggo sampeyan, sing bisa digunakake ing perang. Dadi, sampeyan kudu miwiti perang cilik nglawan mungsuh lan mbukak kunci kabeh katrampilan karakter sing paling maju kanggo ngalahake raja monster.

Urutane critane game iku gampang lan apik kanggo para pangguna, supaya sampeyan bisa nggunakake pengalaman game kanthi luwih gampang. Dadi, sampeyan kudu mbangun telung pahlawan, supaya sampeyan bisa nglawan macem-macem piala.

Sampeyan kudu nemokake kabisan saben karakter lan nggawe cara paling apik kanggo gelut. Sampeyan kudu ngontrol kabeh telung karakter ing perang lan ngalahake mungsuh. Yen sampeyan nate main Apk Petualang Adventurous, mula gameplay uga meh padha ing game iki.

Ning kene Game 3D, ana macem-macem tingkat kasedhiya, sing kudu mbukak kunci. Saben level kalebu tugas mini lan level bos, sing kudu ditindakake para pemain lan mbukak kunci level anyar. Tingkat kasedhiya ing peta, sing bakal terus berkembang nganti sampeyan mungkasi kabeh.

Sampeyan uga bisa nemokake ton barang apik tenan ing toko sing kasedhiya, kanthi sampeyan bisa langsung nambah katrampilan lan liya-liyane. Nyedhiyakake ton barang kanggo pangguna supaya bisa tuku kanthi nggunakake dhuwit nyata. Yen sampeyan ora pengin nandur modal ing game, sampeyan isih bisa muter.

Sampeyan bisa menang ganjaran sange, dening muter game iki. Iku menehi ganjaran beda miturut urutane critane game Panjenengan. Dadi, yen sampeyan main game iki kanggo sawetara jam saben dina, sampeyan ora perlu kanggo nandur modal sen siji lan isih entuk kabeh fitur apik tenan.

Dadi, ana ton fitur apik tenan kanggo para pecinta anime sing duwe pengalaman anime sing padha ing game kasebut. Yen sampeyan pengin entuk pengalaman anime paling apik, banjur entuk Tensura King of Monster kanggo Android lan akses kabeh fitur sing apik tenan.

Details app

jenengTensura King Of Monster
Size1.8 GB
versiv1.8.0
Jeneng Paketcom.hoolai.dragonest.slimeasean.gp
DeveloperEnerai Game Ltd
KategoriGames/Role Playing
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Screenshot Game

Kepiye Download Apk Game?

Tensura King of Monster Download kasedhiya ing kaca iki, sing paling anyar lan digunakake kanggo para pangguna. Dadi, sampeyan mung kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Fitur Utama Game

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Dolanan Anime Best Role-play
  • Karakter sing beda-beda kasedhiya
  • Koleksi Misi sing Akeh
  • Grafis 3D bermutu
  • Watake sing Apik
  • Gameplay 3v3
  • Ketrampilan Luar Biasa lan Beda
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ndhukung Multiple Languages
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan penggemar anime lan pengin ngalami peran pahlawan, mula sampeyan mung prelu Tensura King of Monster Apk kanggo duwe kabeh. Rasakake kabeh fitur lan layanan apik tenan saka game iki lan rasakake ing wektu luang.

Ninggalake Komentar